reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamuśki ze Śląska,odezwijcie się!!!

czy darzymy lekarzy zaufaniem????

• Wszystkich głosujących
    285
reklama
Sarunia wygląda bosko taka kudłata :-):-)

Moja była łysa jak kolano.

Jak pierwsze wrażenia siostry ?

Gumek małej na głowę nie zakłada ?

Życzymy dużo zdrówka dla małej i dużej córeczki.

Sarunia w końcu Cię widzimy - śliczna dziewczynka, włoskli bomba,
Jeszcze raz duzo zdrówka Tobie życzymy .
Oliwka ja rodziłam w takiej samej koszuli...he he tylko mocniejszy róż moja była.
Gratulujemy po raz kolejny mamusi tak slicznej córeczki

hej ja własnie weszłam zobaczyc co sie dzieje i uciekam lulu ;-) Moim córeczkom wychodzą ząbki i zas dają czadu :-( Wikusie oblewają poty i pokazuje ze ją boli :-( teraz śpi i mam nadzieje że bedzie tak do rana ;-) zostały jej do wyjścia piątki i jedna trójka :sorry: Emilka zaś dzisiaj rozwaliła pożądnie dziąsło :-( krwi było co najmniej jak z małego prosiaka :-( ale na szczęście to nic poważnego. Ja ryczalam przez to jak małe dziecko ze niezłapałam jej w odpowiednim miejscu i udezyła sie o rame łóżka :-:)-:)-( A wiec dzisiaj moje panny miały zbyt bolesny dzień :-( Oby jutro zaswieciło słoneczko na niebie i buźkach moich córeczek :-)
Dobranoc :-)

reklama
:szok:SREBRO bu...... puściutko nikogo nie ma.

Humor taki jajka pogoda.

Dziewczyny wymrażała któraś kurzajki bo ja muszę pozbyć się tego dziadostwa u małej.

Macie namiary na jakiegoś dobrego dermatologa i super cierpliwego.

Do góry