reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamuśki ze Śląska,odezwijcie się!!!

czy darzymy lekarzy zaufaniem????

• Wszystkich głosujących
    285
reklama
Idę spać, najpierw jeszcze wymocze nogi w chłodnej wodzie bo po całym dniu wielkie balony do samych ud :sick:

Dobrej nocki

Wow! :szok: Jaki ruch na Ślązaczkach :szok::-D:-)

Makitoza no to faktycznie jakas dupiata firma skoro nadal nie masz tych kafelek :baffled:

Anian milo ze sie odezwalas. PEwnie sciagnelam CIe msylaami bo baaardzo intensywnie dzis o Tobie myslalam:crazy:-zastanawialam sie wlasnie co tam u Ciebie slychac ;-)

Kaska co to znaczy "nie mam weny wogole" :angry::wściekła/y:Prosze tu nam napisac co slychac u Ciebie i Titka i to juz! :angry::-p;-):tak::-)

Trysiu a Ciebie tez cos wywialo znowu :confused: Odezwij sie Kochana :tak::happy2:Widzialas moze w Gornych na drzewie kolo piekarni takie ogloszenie o korepetycjach z angielskiego i niemieckiego? To moje :tak::-):-D Musimy sie kiedys w koncu spotkac bo az mi glupio ze tak czesto obie jestesmy w tej samej miejscowosci i to zaledwie pare metrow od siebie a nie umiemy sie zdadac :zawstydzona/y::-:)dry:

Witajcie gwiazdy
001.gif

JA wczoraj nie dałam rady usiąść bo mieliśmy gosci a puźniej zrobiłam sobie miły wiczorek z mężem
icon_redface.gif
icon_lol.gif

Dzisiaj tez mnie za wiele nie będzie bo mam troche roboty w mieszkanku
icon_neutral.gif
pranko,zmienic fieranki itp
icon_curve.gif
icon_lol.gif
icon_wink.gif
ale zapewne będe podpatrywać co kilkacie a wiec miejcie sie na baczności
icon_lol.gif
icon_lol.gif
icon_mrgreen.gif

Moje żeberka juz o wieeeele lepiej bo złożyłam sobie pas rozgrzewający na to miejsce i juz prawie nie boli
icon_lol.gif
Za to moje panny są lekko przeziębione :-(
Monysia dostałam telefonik ;-) napisałam ci mój na gg

Witam!

Ja tez zmykam bo mam dzisiaj duuuzo prasowania no i chcialabym umyc choc z dwa okna :baffled: W koncu za tydzien roczek a u nas po tym remoncie wyglada koszmarnie :szok::no::-(Mam nadzieje ze w tydzien sie wyrobie ze sprzataniem:dry:

Milego dzionka Kobitki!

Witam !!!

Ale miałam kiepską noc. Chyba wczoraj za bardzo dałam sobie wycisk i wyłam z bólu. Brzuszek mnie bolał. było mi strasznie gorąco a cała zlana zimnym potem i mdliło mnie nie wiem po czym. Dziś miałam zamiar odpoczywać ale jak widze tą sterte do prasowania to dopiero mnie mdli :baffled:

dzien dobryyy i ja witam :D
wy juz pewnie spioszkacie :) chcialam was pzdrowic bo i ja mam tyle robotki przy malej ostatnio ze o panie jezusiczku wieczorami padam na pyszczek :D

aaa i w poniedzialek zaczynam prace!!! :D boziu az sie stresuje na sama mysl tych rozstan z mala no ale.. trzeba kiedys zaczac ..

trzymajcie kciuczki!!!

Domiska witaj :-) Moze wstawisz jakies foto z wesela i roczku małej? a z pracą to zapewne pierwsze dni będzie ci ciężko ale dasz rade ;-)
Monysia a co u ciebie? Jak sie dzisiaj czujesz?
luczynka jak ci poszło sprzątanko i prasowanko? :-)

reklama
Witajcie kobitki, jedyną osobą ktora o mnie pomysli to jest Luczynka, normalnie katastrofa...
Luczynko, jestem za spotkaniem jak najbardziej, tylko daj mi znać na gadulcu kiedy bedziesz w łaziskach to wreszcie sie zobaczymy na żywca!!!:-D:-Da reklamę Twoich korepetycji widziałam na drzewie koło "jarczyka" i zastanawiałam się czy przyjełabys też taką staruche jak ja??:zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y: bo z tego co widzialam same maluchy:-p;-);-);-)
Domisia, czekamy na fotki ze slubu no i roczensja Twoje Shanti...:-):-)
Anian miło Cie tu znowu widzieć...
Kaśka76 smutno nam tu bez Ciebie
A co tam u Karlam słychac...?? oglądałam ostatnio Waszą galerie..fajne to zdjęcie co śpicie sobie razem w Trójeczkę..:-):-)
Czarnulka no i jak poszło sporzątanko????
A co z Karollą??? kurcze albo ja minęłam jakiegoś maleńkiego pościka albo coś nie ten teges...:-:)-(
Pozdro dla wszystkich Mamusiek!!! Odzywajcie się bo coś mam dziwne wrażenie że ja tu bywa to Was nie ma, tylko nie wiem dlaczego?????:-:)-:)-(

Do góry