reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamuśki ze Śląska,odezwijcie się!!!

czy darzymy lekarzy zaufaniem????

• Wszystkich głosujących
    285
reklama
no ja nie wiem gdzie sie przenioslo :p ja nadal tu zagladam, a wlasnie Michas mi sie rozchorowal, katar , kaszel, bylismy u lekarza przepisal masc do noska i homeopatyczne kuleczki na grype, ja mysle jeszcze o jakims syropku na kaszel, mocie cos poradzic?

Witanko

Ja tylko na chwilkę w przerwie podczas pakowania:-) Przez weekend się przeprowadzam:happy::laugh2::happy::laugh2::happy::laugh2: Jestem mega szczęśliwa:-D:-D:-D

A tak .... justyś cisza taka tu od dawna .... sama się do nie przyczyniam, ale dopiero teraz mam czas dla siebie, a juto trza wstać o świcie:sorry2:
A zdjęcia Liwii - cudowne....coraz bardziej myślę o wizycie u Ciebie;-)ale to za jakiś czas:-)mogę:confused::confused::confused:

karlam...zdjęcia śliczne.....a Ty jaka szczęśliwa...:cool2::laugh2:

i co tu dalej...

miłego piąteczku:laugh2:

Zdjęcia Liwi superowe, moja to jak widzi aparat to odwraca się albo biega jak szlona chociaż ostatnio w przedszkolu fotograf nauczył ją pozować.

Karlam my też walczymy z katarem i kaszelkiem a tu w poniedziałek trzeba iść do przedszkola

Anian kiedy my się przeprowadzimy jakoś nie możemy skończyć tej łazienki a gdzie pokoje i kuchnia ???

Tyle dobrze że kafelkarz może przychodzić w tygodniu.

Mamy już kilku sąsiadów którzy mieszkają i dookoła same chłopaki. :-):-):-)

A gdzie te grzeczne dziwczynki :-):-) może jakieś będą na osiedlu

dziewczyny a my rozpaczliwie szukamy mieszkania, ale nie stac nas na kupno, najlepiej by bylo dostac mieszkanie zadluzone i je splacic, kurcze byla jedna taka mozliwosc ale kolega jakos zapomnial nam o tym powiedziec wczesniej i niestety oferta byla juz nieaktualna, myslalam ze sie poplacze, do tej pory mnie szlak trafia jak sobie o tym pomysle :-(

hej !!!!

No laski trzeba sie zmobilizować !!!!! a nie tylko obserwować - Diablica ;-)
Pisajcie !!!!!

Cieszę sie że Wam sie zdj podobały !!!!

Luczynka zapraszam !! jak Ci będzie psaowac to tylko daj znać !!!!

ciekawe jak tam ta nasza Monysia ?????!!!!!

reklama
Witajcie :-)

No wreszcie mam necik bo bym chyba szału dostała na dłużej hahahaha

MAkitoza prawie juz oszalałam hihi ale skrapków za to troszke porobiłam ;-)

Monysia kofana kobietka z ciebie!!! Dziekuje za przekazanie wiadomoścxi ;-)

Justyś ty babolu!!! Juz mnie ko0pać chcesz ;-) odpłace sie hahahaha piekne fotki!!!!

Do góry