reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamuśki ze Śląska,odezwijcie się!!!

czy darzymy lekarzy zaufaniem????

• Wszystkich głosujących
    285
reklama
DZISIAJ MOJE ZŁOTO... ALE OSTATNIO JAKOŚ TAK SIĘ UTARŁO ŻE WOGÓLE Z KOMPKA KORZYSTAM GŁÓWNIE W SZKOLE.... A W CZASIE PRZERWY MAM CHWILĘ BY DO WAS ZAJŻEĆ HIHIHIHIHI.... to się nazywa praca..... kocham te robotę... tyle tylko jeszcze z dokumentami muszę trochę powalczyć....

sandros foteczki rewelacyjne! Widać ze fajnie sie bawiliście :-) A ja jeszcze ci smsami przeszkadzała ach.. ;-)

monysia dochoc kochana szybciutko do siebie i sił życze!

diablica jak kochasz robote to dobrze hehehe ;-)

Justyśka ale sie rozpisałaś hahahaha ;-)

hej kochane !!!

Diablica fajnie że Ci sie podoba nowa robotka, napisz jak tam dzieciaczki Cię traktują :-D a moze Ty raczej Ty ich :-D były juz jakieś 1 ???

ja jestem ciekawa gdzie reszta szanownych koleżanek ???

dziurawi nam sie to forum, jakiś kryzys czy cuś :-(

nawet nie wiem co mam pisać :laugh2:

Forum się sypie trzeba je łatać.

Znowu moja hospitacja nie odbędzie się tym razem uczeń jedzie na wycieczkę.

To wieczór mam spokojny, nie do końca zostały mi papiery do sprawdzenia po praktykantkach,

Też bawię się obróbką zdjęć bo mamy 15 lecie i jeszcze dziewczyny do teatrzyku wymyśliły zdjęcie starej klasy(uczniów) szkolnej.

Gdzie ja to znajdę ?????????? HELP

Witam !!!

Dzięki dziewczyny za wsparcie ;-)
Chciałam też podziękować Luczynce i Czarnulce
za wsparcie sms-owe w trakcie mojego pobytu
w szpitalu :tak:

Dziś czuję się dobrze, już wczoraj bylo mi lepiej
mężuś na L-4, bardzo dużo mi pomaga, wszystko
za mnie robi :tak: i tu go moge bardzo pochwalić :-)

No i składam
Najserdeczniejsze Życzonka Urodzinowe
dla wczorajszego
Solenizanta
:-):-):-)

reklama
a ja znowu witam na przerwie.... hihihihi

Monysia... uszka do góry i wytrzymaj jeszcze trochę.....

Justyna.... "1" jeszcze nie wstawiałam.... ale wszystko przedemną.... narazie z uczniami nie mam problemów... i staram się też nie mieć za srogiej miny hihihi.....

Czarnulka.... "kocham robotę" to może przesada.... ale nie żałuję zmiany... wręcz przeciwnie.... tym bardziej że ostatnio byłam trochę pomóc dziewczynom w mojej poprzedniej pracy i bardzi cieszyłam się w duchu że mogę sobie wyjść i nie wracać bez potrzeby własnego ducha hiihihihi

Do góry