reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamuśki ze Śląska,odezwijcie się!!!

czy darzymy lekarzy zaufaniem????

• Wszystkich głosujących
    285
Ja też lubię moją pracę ale dostałam złomowanie starego sprzętu w szkole a tego to nie lubię. :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

Chwila dla siebie :-):-):-) a za tydzień w góry.

Już nie mogę się doczekać.

Co tak słabo z tym pisaniem ????

reklama
ja ostatnio tylko podczytuje,nie ma do kogo pisać a i tez mi sie niechce bo czuje sie słaba :-( Teraz chce mi sie tak spaz ze jak bym przytuliła poduszke to spie na 100% buuu.....

Witam....
u nas dziś w szkole organizowany jest zalergły dzień chłopaka.... lekcje tak na pół laitowe....

Czarnulka.... do mnie mogłabyś pisać.... hihihihih ja się czasami zgłaszam.....

Ostatnio mieliśmy "fajny dzień"... w jednym dniu popsuła nam się pralka.... o oba autka.... na szczęście nowa pralka już pierze.... autka oba sprawne.... ale moja pensja... były sobie pieniążki..... hihihihihi

wyobraźcie sobie że kupiliśmy pralkę z internetu razem z transportem taniej o 140 zł niż kupilibyśmy u nas w Wodzisławiu bez transportu.... jakie oni marże mają ....:-p

mam teraz nieco humoru.... z okazji Dnia Chłopca jest konkurs na Rycerza.... każda klasa wystawia swojego "playboya" klasowego.... ubiera go za Rycerza i ma się odbyć turniej.... hihihihi to taki pomysła zamiast "wyborów miss".... i właśnie dziewczyny z 4 klasy mają problemy z poskładaniem zbroi swijego kolegi.... jeszcze trochę a stracę opanowanie i zacznę się śmiać..... największy problem to "proszę panie jak rycerze w tych zbrojach sikali bo mnie się chce a dziewczyny nie pozwolą mi tego ściągnąć".... i co ja mam mu powiedzieć..... hihihihi:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D

No rycerz niczego sobie.

Weekend wolne hurrrrrrrrrrrrrra

W poniedziałek robię mega gigantyczne zakupy 1100zł na programy edukacyjne :-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-) w Empiku bo najwiekszy wybór.

Cliford, kolacja, mycie, czytanie i spanie.

A we ftorek festyn w przedszkolu u myszy.

Czarnulka ja Was lubię :-):-):-)

Diablica niezły rycerzyk :tak: przystojniaczek ;-)

Makitoza no niezłe zakupy :tak: a z jakiej to okazji ???

Ja melduje że nadal z brzucholkiem
dziś skurczyki mocniejsze niż zwykle i ból w pachwinach
kurcze kiedy ten czas zleciał :szok:
niedawno pisałam że Wam zazdroszczę dzidziusiów
że się staram a tu zaraz będe tulić małą :-D

reklama
Do góry