reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamuśki ze Śląska,odezwijcie się!!!

czy darzymy lekarzy zaufaniem????

• Wszystkich głosujących
    285
:-DWitajcie gwaizdy :-)
Dzisiaj moje panny dały mi pospać do.....UWAGA...... 8.30 :szok::-D
JA czekam na mężusia bo około godzinki ma być w domku :-) Dam mu niech pośpi kilka godzinek bym puźniej wybyła na spotkanko forumowe z N ze ślązaczkami :-)

Monysia ty to wież że nas lubisz :tak:kochaniutka jestes!! Już niedługo będziesz tuliła swoją kruszynke :-) Ja juz fotek jej sie doczekaćź nie mogę ;-)

Diablica witaj ciotka :-) U mnie też pochmurno :_( do d.... z taką pogodą :wściekła/y:a rycerz pierwsza klasa! Nie dziwie sie że niemiał jak iść do wc hihihiihihi

A jutro powiem wam w tajemnicy że bedzie przejazdem u mnie na kawce Justyna z rodzinką :-):-D:tak:

papa

reklama
no wreszcie weekend. ja padam na ryjoszka. jakoś dużo wszystkiego się nazwalało.

Czarnulka a na spotkanko sama czy z dziewczynkami. a co to za spotkanie trzeciego stopnia z Justą cooooooooooooooo???????????????

Też miałam dzisiaj wybyć do kumpelki a tu wczoraj autko zespsłuło się.

Mówiłam od tygodnia że piszczy i tyle.

Wczoraj małż wsiadł do auta i coś padło :szok::szok::szok::szok::szok::szok:

Wykończę każde auto :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

Idę po ziemie do kwiatków bo ogarnęła mnie mania kwiatkowa kupuje i przesadzam.

Meldować się

kubusiowa

baska

Iza 1

sandros

czarnulka - zameldowana

kaska - też

justyna

monysia - usprawiedliwiona

diablica 2- zameldowana

I inne obiboki

Kaska na spotkanko forumowe ide bez dziewczynek do katowic hihihihi (piwko będzie) To z dziewczynami z Nowordka,tam pisze dłużej niż tutaj bo juz prawie 3 lata ;-) a Justyśka jedzie do Ikei i okazja by wpadła do mnie na kawke ;-) Muszę jakoś odwdzięczyć się za suuuuperaśny weekend :-D:-D:-D (mój RAdek wrucił obolały) hihihihi:-D;-)

kaska jak bym ci powiedziała co za weekend to musiałabym cie zabic hahahahha a pozory mylą hihih a powaznie to kilka stron wczesniej Justyska wstawiła fotki z weekendu :-)

a ja na spotkanku nie byłam buuu..... mężuś padnięty wruciła a tesci una pogrzeb popjechał i nie miał kto mnie zawierść do katowic :-(

Hej Kobitki!
Ja niestety od kilku dni nie mam komputerka :( Prawdopodobnie do wtorku... :wściekła/y:Ale obiecuje ze sie odezwe zaraz jak mi podlacza kompa do pradu i wrzuce Oliwki fotki roczkowe.

Czarnulko strasznie mi brakuje Twoich postow Kochana :tak:Jak tylko bede miala lacze to pogadamy;-) Teraz pisze z kompa od brata:-p

Monysiu 3mam kciuki za szybkie i bezbolesne rozwiazanie. Czekam na fotki Milenki:-)

Diablica milo ze znow tak czesto do nas zagladasz:tak::-)

Całuski dla wszystkich.
Pa

czarnulka - no widzisz browarku nie wypiłaś - ato znaczy, że mamy go razem wypić :-D:-D a na której stronie zdjęica?

ja byłam sobie autobusem na zakupach,. bo niestety auto w napraiwe poważnej. na sklepach nie było nic, a ludzi masa.

Melduje się !!! :-):-):-)

Dopiero teraz bo jakoś strasznie szybko mi ten
dzionek zleciał :tak: nawet nie wiem kiedy :szok:
Byliśmy z mężem na zakupkach :tak: potem sprzątaliśmy
a potem szykowałam roladki na jutro
aby jutro nie mieć tyle robotki ze wszystkim :-D
Jestem dziś pełna energii :-)

reklama
KAska szukałam foteczek ale justyna juz chyba wykasowała.A z piwkiem to masz racje hehe chyba musimy razem wypić ;-)

luczynka kochana wracaj bo smutno i pusto tu bez ciebie!!! Mnie również brakuje naszych pogawędek ;-)

Monysia kochany twój mężulek ze tak ci pomaga! :-)

a gdzie trysia,karolina,mokkate,oliwka i reszta kobietek :-(

Do góry