reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamuśki ze Śląska,odezwijcie się!!!

czy darzymy lekarzy zaufaniem????

• Wszystkich głosujących
    285
...
Czarnulka żyję zyję i mam się świetnie !! Jakbym mogła po spotkaniu z Wami czuć sie obolała :-D:dull:

A ja nie napisałam obolała :-D myślałam że zmęczyłaś się np podróżą hahahha:-D;-)

Luczynko bo kto inny jak nie ja by poruszył ten temat hihihihi :-D

Trysiu jak widzisz mamy nastepne dwie chetne fajne babeczki na spotkanko ;-) Może jeszcze znajdzie sie jakas istotka chetna na pogawedki :-D;-)

Mnie pasuje w Mikołowie lub Katowice w parku :-) Bo za daleko nie mogę bo jak mój będzie moze pracował tfu,tfu,tfu.... to teścia bym poprosiła a niechce by jęczał ze bardzo daleko ;-)

reklama
A co Piotrusiowi jest?? Malusi śliczniusi,tak mi go szkoda! Daj mu całuska od cioteczki czarnulki! A ty babolu tak blisko mieszkasz,mogłabys wpasc kiedys na kawke albo piwko ;-)

czarnulka - a czym mam przyjechać? auto na warsztacie znowu. nic nie gotowałam bo sie odchudzam.zresztą humier mam dupiaty.
Pitrek sie chyba zaziębił przeze mnie dzisw nocy.

Oj Kaśka nie w humorze ale bez auta to człowiek nigdzie się nie ruszy a jeszcze młody chory to już klapa totalna.

Mysza chodzi do przedszkola jutro mamy festyn.

Zrobię troch e zdjęć bo rok temu akumulatorki mi padły na festynie

Małż dzwonił że umywalkę przykręcają :szok::szok::szok::szok:cud

Trysiu no to faktycznie nie ciekawie macie z tymi lekarzami :-(Całuski dla Maluszka od Oliwci ;-):-) Ja chcialam sie z Toba spotkac teraz w niedziele bo bylam na odpust u mamy przez caly wekeend :-ptylko ze pogoda byla do dupy :wściekła/y:A i przepraszam ze nie odezwalams ie na GG ale nie mialam dzis czasu :-:)no:

Kaska no to zdrowka dla Titka :-):tak:a dupiaty humor przejdzie :tak:ja taki mialam w zeszlym tygodniu, grrr :baffled: a stosujesz jakas konkretna dietke?? czy tak sobie sama sie odchudzasz??

Czarnulko oj, ja to bardzo chce CIe poznac :cool: no i Justynalka :cool2::-pmusze Jej oddac te kopniaki w tylek ktore mi serwowala przez tyle czasu :-p:-D:-D:-D:-D

A co tam u naszej ciezaroweczki Monysi :confused::-)

reklama
Witam !!!

Melduje się jeszcze w całości :-D
Kolejny dzień spędząny na sprzątanku
kupiliśmy dziś nowe firany i od jakiegoś czasu
siedze i obszywam brzegi bo jakoś nie chce mi
się jechać do mamy żeby zrobić to na maszynie :-p
mężuś dzielnie umył okna :tak::-)
a ja mam znowu dużo energii :szok:

Do góry