• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Mamuśki ze Śląska,odezwijcie się!!!

czy darzymy lekarzy zaufaniem????

• Wszystkich głosujących
    285
Oj Kasiulec zeczywiscie masz humrek dupiaty buuu..... Może piwko na poprawe nastroju ;-)

makitoza to czekamy na foteczki ;-)

luczynko hihi bo jeszcze jak mnie zobaczysz to ci sie odechce mnie poznawać ;-) JA nie mogę sie doczekać juz spotkanka ;-)

Monysia ty to jestes haha straszysz nas i na wieczór sie pokazaujesz dalej 2 w 1 :-D:-D:-D

HEJ Daje dwie propozycje na spotkanie:

Data - Sobota 13.10 godz.15

Park Kościuszki w Katowicach

lub pomyślałam jakiś świat dla dziecka z piłeczkami do zabawy wiecie o co mi chodzi ;-) ale nie wiem gdzie haha

reklama
Dobry Wieczór

Monysia ja pod koniec ciąży też miałam mega dużo energii, pamietam jak w sobotę wieszałam firanki a w niedziele rano o 7,00 dawaj na porodówke, wody zaczęły odchodzić.
Treaz już tak nie szalej z tymi porządkami tylko wypcozywaj KOBITO bo potem nie będzie tyle czasu przy maleństwie:-):-):-)

My 13,10 jedziemy do koleżanki na urodzinki.

Kaska dużo zdrówka dla TITKA;-);-);-)

U nas kolejny dzień bez pampersa...oj jaka ulga ..nawet podczas drzemki popołudniowej nie miał ubranego ale jak sie zbudził to wołał mama siiiii....oj jak ja go KOCHAM.....
Nie rohiłam z nocnikiem na siłe ale podczas bilansu dwulatka Pani Doktor powiedziała mu że ma wołać ze chce siusiu i tak kazdego dnia mówiliśmy mu co kazała Pani Doktor wołac to krzyczała siiiii ...i tak w końcu nauczył sie nocnikowania.

Oj Kaśka nie w humorze ale bez auta to człowiek nigdzie się nie ruszy a jeszcze młody chory to już klapa totalna.
nie ma jaki krzepkie słowa otuchy :-D

A ja nie napisałam obolała :-D myślałam że zmęczyłaś się np podróżą hahahha:-D;-)

a daj mi spokój z tych Waszych gorolowic nie idzie wyjechać !! wjechać owszem a potem juz przepadniesz !!! :-D korki tak jakby wszyscy z Sosnowca uciekali :szok:

Czarnulko oj, ja to bardzo chce CIe poznac :cool: no i Justynalka :cool2::-pmusze Jej oddac te kopniaki w tylek ktore mi serwowala przez tyle czasu :-p:-D:-D:-D:-D
oj to muszę skołowac ochraniacz na dupsko bo trochę sie uzbierało !!!

A ja proponuję w np sobotę 13-tego ale w Rybniku w figloraju !!! Czarnulka, Kaśka daleko macie ale Wasze chłopy dobre to przyjedziecie !!! :-D

Trysia buziak !!!!

Monysia Ty sie teraz poprzytulaj do męża a nie baw sie firankami bo za chwilę to dzidzia będzie nr 1

Hejak
nie wim czy mam powiedzieć dobranoc czy dzień dobry ale miałam robotę przy kompku i dopiero skończyłam....:szok:
więc lecę trochę pospać bo rano Olak do dziadków... i do pracki

więc chyba dobranoc.....:happy2:

HEjka :-)

A ja nie wiem Justyś czy RAdek mnie zawiezie do Rybnika bo ma dużo pracy :-( no ale jak większość zdecyduje się na Rybnik to ja najwyżej będe nieobecna na tym spotkanku :-( TAk to jest jak się nie ma prawojazdy :-( Buuuu....

Diablica a ty będziesz na spotkaniu?

Monysia jak ci dzisiaj nocka mineła????????

Dla reszty buziolek,idę sprzątać i pranko zrobić ;-)

Dziewczyny!

U mnie weekendy 13-14 i 27-28 odpadaja bo mam zjazdy na uczelni :-(:wściekła/y: Co do Rybnika to mi pomysl Justyny odpowiada :-p nie wiem gdzie jest FIGLORAJ ale sie dowiem :tak:Chce jednak zeby byla Czarnulka. Kochana nie dasz rady czegos wykombinowac :confused: A co do Katowic to ja tam nie dojade bo nie wiem jak, buuuu:-(:no: Wiem tylko jak dojechac do ZOO ale od tej drugiej strony, od ronda katowickiego, tam gdzie jest RURAPARK czy cos takiego :sick:Same widzicie ze mam cholerne problemy z orientacja w terenie :zawstydzona/y::-( A Grzesiek mnie nie zawiezie bo nei ma na to czasu, musi sie uczyc do examinu :-(Ehhh... Skomplikowane to zorganizowanie spotkanka :baffled:

Ja spadam bo jade na Łaziska, mam dzis lekcje do wieczora :sick::-(

Milego dnia.

reklama
Hello babeczki!!!

Ja piszę z pracy :-)
dzisiaj mamy luzik , zreszta jak zawsze:-)

JUSTYNKA tak tak Rybnik to super pomysł, pewnie i Kubusiowa się nie wymiga.

Teraz popijam kawusie ...mmmm....ktora się dołaczy???

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry