Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
monysia mąż na pewno będzie zadowolony jak cię zobaczy w nowej fryzurce,mężczyźni lubia jak kobiety o siebie dbają.

Monysia a Twoj maz zauwaza takie zmiany? U mnie Rafal musze przyznac, jak nie facet, nawet podciecie o pare cm, zauwaza. W pracy ochroniarze z ktorymi pracuje, nigdy...
no jak ostatnio przerobiłam się 
Monysia koniecznie wklej fotki z nową fryzurką![]()

mąż się do mnie nie odzywa,

:-) Naprawdę jestem pełna podziwu i dumna sama z siebie, ze nigdy do niego nie „ciuciałam” tylko mówiłam pełnymi zdaniami. Teraz widzę fekty. Oskar bardzo lubi czytać bajeczki, pokazuje WSZYSTKO co mu powiem w książeczkach. Ostatnio ogladaliśmy bajeczkę p.t”Boże Narodzenie” to mi nawet Jezuska pokazał. Bardzo dużo mówi, zaczyna już składac po dwa słowa. A najbardziej mi się podobało dzisiaj daję mu plasterek sera, żeby skosztował a on na mnie patrzy, wywalił jęzora i do mnie „ Oooo fuj !”. Myślałam, że padnę….
ale mam to szczęście, ze mój mąż też lubi czysto i w taki sposób łatwiej utrzymać nam ład :-);-)
Mały mi strasznie bałagani ale to ma swój pokój więc tam wszystko wywala a potem my sprzątamy na wieczór tzn układamy jego zabawki na miejsce 

;-)
Dlatego tak też wygląda w tym pokoju poprostu jest to co na ozdobe na wierzchu i nic więcej.
Monysia dawaj fotki z nową fryzurką ! A jak ze spaniem Małej ?