reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamuśki ze Śląska,odezwijcie się!!!

czy darzymy lekarzy zaufaniem????

• Wszystkich głosujących
    285
Karolinka dziękuje za wszystkie gratki!!! :-)

Karolinna to dopiero pierwszy dzień R w pracy, zobaczymy co będzie dalej. Mam nadzieję, że jak przyjedziesz to Polski to kiedyś znów umówimy się na spacerek :sorry2:

gwioleta Twoja córcia ślicznusia! :tak:Oby szczęka Twojego maluszka szybko się uzbroiła!;-)

Monysia nie martw się, trzymam kciuki żeby Milenka zaczęła ładnie przybierać na wadze :happy2:

Do jutra mamusie i dzidziolki!!! :tak:

reklama
hej !!!

ojojojojoj ten halny mnie wykończy, łeb mi pękal rano i znów czuje że mnie bierze :baffled:

spiesze złowyc życzenia wszystkiego co najpiękniejsze dla Kubusia !!!
Rosnij duży, piękny, zdrowy w 100% odlotowy !!!

A ja dalej kupa roboty i nie umiem wyrobić !
Chciałam jechac z Liwcią na tydzien do Wisły lub Ustronia i uwijam sie z robota jak szalona do nocy a wczoraj okazało sie ze auto jak wymieniali coś tam okazało sie że wyniesie to dwa razy więcej niz myślelismy i mój wyjazd poszedł w pi..... no ale uparłam sie na wekend chociaż bo mam teraz tyle roboty że przez najbliższy tydzień zapowiada mi sie siedzenie przed kompem do nocy więc chociaz dwa dni luzu żądam :wściekła/y:

Karolina no własnie dzis patrze a tu mojego tez brak :baffled:

Monysia zobaczysz na następnej kontorli będzie ok ! a w/g centyli na pewno mieści sie w normach ! U nas na sierpniaczkach są takie dziewczynki co ważą po 5 kg mniej niż Liwia i taki ich urok i rosną zdrowe !

:-):-)Nie wiem czy kogoś to interesi ale jestem i żyję :tak::tak::zawstydzona/y::zawstydzona/y:
mam osttatnio urwanie głowy i niestety nie zaglądam tu zbyt często ale myślę o Was bardzo często i bardzo cieplutko
Dziś chwila dla mnie..idę do fryzoka i ciekawa jestem jak wysoki będzie poziom mojego niezadowolenia...mam nadzieje że niezbyt wysoki bo zawsze mam to samo..to tu za krótko a tu za długie...nie jest to ze mną prosta sprawa jeżeli chodzi o ciachanie włosów...a mam kręcioły ktore są niesforne i układają się jak im pasuje...:-D:-D no to w sumie jak cała ja..
Pozdrowionka dla wszystkich no i może rzucę jakąś maleńką propozycję..
MOŻE ZROBIMY JAKIEŚ SPOTKANKO!!!!!???:-):-):-):-):-):-):-)

Gwioleta ślicznnie córa wygląda:-):-):-)No a ja jestem zła..Od tygodnia się wybieramy do fryzjera ia co???Nadal wyglądam jak czarownica.Do tego mój M wyszedł " na momencik", ziemnieki juz miękkie a jego nie ma....On mnie kiedyś doprpwadzi do....

Gwioleta ślicznnie córa wygląda:-):-):-)

Dokładnie :tak: jak Księżniczka :-)

Hello wogóle :-D

Kobitki karmiącealbo które karmiły butlą
z aventu jakich smoczków
używacie/używałyście do mleczka ???
Bo miałam 1 od urodzenia ale nie umiała prze niego pić
a ostatnio kupiłam 2 i też nie umie
Dorobiłam już iglą kilka dzurek :dry: i nic
Jej najlepiej ze zmoka z butli z odciągacza idzie

I co zrobić żeby Mała więcej jadła jednorazowo ???
Bo Ona je co 2h po 60, 90ml
a czasem nawet mniej :zawstydzona/y:

Hej

Monysia moja Emilka tez nie umiała jesc ze smoczka z AVENTu i podpasowały jej super silikonowe z NUKa

Gwioleta normalnie prawdziwa księżniczka twoja córcia :-)

Mam już tego wszystkiego dość....Schował Paweł gdzieś papiery a teraz się na mnie wydziera bo nie wiem gdzie są.Od tygodnia obiecuje,że pójdzie ze mną do fryzjera i co????Dalej wyglądam jak czarownic..Poszłabym sama ale nie mam z kim zostawić małego, zresztą jego też trzeba obciąc...wściekłą jestm taka i płakac mi się chce..A on będzie się na mnie wydzierał póki nie znajdzie tych papierów...

reklama
Do góry