reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

Mamuśki ze Śląska,odezwijcie się!!!

czy darzymy lekarzy zaufaniem????

• Wszystkich głosujących
    285
Hej dziewczyny, my już z powrotem... Trochę nerwów straciłam w tym Zabrzu, ale szkoda gadać....
Monysiu cieszę się, że Milenka juz troszkę lepiej, oby teraz było już tylko dobrze.
Justyna - boję się, ze nie odpisze..... Jak zrobiłas te skrzydełka Liwii ? chyba, że miała je ubrane :-)
Iza oczywiście, ze nie mamy nic przeciwko, zaglądaj jak najczęściej i pisz coś o sobie !
Bodzinka te nasze dzieci to mają pomysły :-)
Karolinna dzięki, mam wielką nadzieję, ze się uda....
Basia ja Oskarowi podawałam cały czas ten z Aventu, ale zauważyłam, że wieczorem pzred snem potrafi wypić nawet dwa takie całe, a jak pije z normalnego - "dorosłego - kubka to wypije dwa łyki, mówi "Ozi pać" i zasypia.
Postaram się dzisiaj wk;leić jakieś fotki, ale Młody się obudził i nie mam teraz zbytnio czasu
Całuski dla Was i maluchów !

reklama
Mama Boo chyba nied ołączyłaś fotek,
ja ich nie widzę
a o jaki list do W chodzi ? Bo ja nie kumata jestem,
ledwie żyje i chyba nie doczytałam..

Witam nową Mamuśke :-D

Jutro na usg...
Nie mam weny do pisania :no:

Pojawiam się i znikam
Dobranoc

hej !! tu jak zwykle puchy w wekend !!

Mama boo ! skrzydełka były z tektury a te pierze co widać na zdjęciu to photoshop :-)

Monysia trzymaj sie i pisz co tam u Was sie dzieje !!

Hej kochaniutkie
icon_smile.gif

U mnie po weekendzie spokojnie
icon_wink.gif
Moj m wyjechał do Bydgoszczy i zaś wraca w piątek
icon_sad.gif
ale jak wruci to jedziemy do znajomych i sobie odreagujemy
icon_biggrin.gif
icon_lol.gif
a w Niedziele na popołudnie na chrzciny do mojego Brata
icon_smile.gif

Pogoda super! Słońce świeci, a my z Kubusiem chyba dzis w domku bedziemy, bo ma podwyższoną temperature. Mam nadzieje, ze nic z tego sie nie wykluje. Pozdrawiam wszystkich i dziękuje, za przyjęcie mnie do waszego grona.

Witajcie!!!!dziękuje za miłe przyjęcie:) Na innym wątku mi napisali że wątek jest tylko do zaproszonych i mam pisać na innych wątkach aby wejść później na ich ogólny a prędzej wymyśliły (bo miałam watek załozony dzieci z sierpnia taki jak one)ze taki watek juz istnieje wiec musimy sie do nich dołaczyć i powinnysmy się do tego dostosować haha ja napewno sie nie dostosuje:) Widze że wy chcecie sie spotkać a może juz się spotkałyście super pomysł. Serdecznie pozdrawiam co tam u was?

No to witam sie i ja! :-)

Tesknilyscie?:cool2::-p

Justyna bossska fotka :-) alez ta Twoja Liwcie jest piekniutka :tak::happy2:

Bodzinka no no no :cool2::-Dale prezent :-p:-D:-D widzialam to juz pare razy na Allegro i zawsze ogromnie mnie to smieszy :-D

Martyna nie przejmuj sie wszystkimi na tym forum ;-)a u nas mozesz pisac ile tylko masz ochote, my zapraszamy serdecznie! :tak::-) a niektore z ans juz sie spotkaly, jedne raz a inne kilka razy. Moze i Ty dolaczysz do najblizszego spotkania. NApisz tylko prosze skad jestes? No chyba ze cos przeoczylam :baffled:

Monysiu 3maj sie Kochana! i napisz pozniej jak tam po wizycie na USG i wynikach :tak:

MamaBoo no to czekamy z niecierpliwoscia na te fotki Oskarka :tak:

Trysiu Kochana, a Ty gdzie sie podziewasz?? :-) Buziaczki dla Maciusia :tak:

A ja w weekend bylam na uczelni :baffled: Mimo to w sobote wieczorem wyrwalismy z Grzeskiem i cala moja ekipa do knajpy na ostatki :tak:Imprezka byla z DJem wiec wytanczylam sie za wszystkie czasy :-) no i popilam :-pwrocilismy do odmu o 2 ale tylko dlatego ze G jest chory i zle sie czul. aLe ja za to caly wieczorj wyszalam sie w towrzystwie mojego super kumpla z liceum, ach! :-) Tylko ten bol glowy na drugi dzien :no::baffled: Dopiero 2 aspiryny pomogly mi wstac z lozka :baffled::sorry2:a na uczelni w niedzile bylam nieprzytomna:-p

Jestem z Marklowic to blisko rybnika i wodzisławia chętnie bym sie spotkała:) Ja sie nie przejmuje ale takie jakieś głupie zasadty mnie wkurzają

reklama
Jestem z Marklowic to blisko rybnika i wodzisławia chętnie bym sie spotkała:) Ja sie nie przejmuje ale takie jakieś głupie zasadty mnie wkurzają

hej cieszę sie bardzo że coraz więcej mam z okolicy !! ja mieszkam w Pszowie :baffled:
Tutaj możesz pisac i nie trzeba jakiś specjalnych zaproszeń !! :-D tak więc mam nadzieję że zakoczujesz u nas !!

Luczynka :-)

Czarnula a my w sobote tez imprezujemy :-D

Do góry