• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Mamuśki ze Śląska,odezwijcie się!!!

czy darzymy lekarzy zaufaniem????

• Wszystkich głosujących
    285
reklama
STO LATEK DLA KAROLINKI

hallo, moje Panie

podczytuję, ale jakoś brak czasu i weny twórczej na pisanie:rofl2:mam nadzieję, że wybaczycie:happy:

nie wiem czy zdążę coś napisać przed weekendem, bo boję się, że braknie mi czasu...w piatek jade na wesele i mam zamiar wykorzystać ten czas na zabawę i wyspanie się:sorry2:. Jedziemy bez Młodej....pierwsza tak długa i daleka rozłąka:sorry2::baffled:

buziaczki:-)

JESZCZE RAZ DZIĘKUJEMY ZA WSZYSTKIE MIŁE ŻYCZONKA!!!! :tak:

MamaBoo mam dokładnie to samo co TY, też chce mi się drugiego dzidziolka... ach czemu te czasy takie ciężkie.... :-(

Karolinka teraz śpi, obiadek się gotuje, a ja na 17 do pracy :nerd:. Ostatnio prawie codziennie jeździmy z małą (tzn. ja i ona) na plac zabaw do parku Kościuszi, niedaleko wieży spadochronowej. Nawet fajnie tam :tak:może na spotkanku tam pójdziemy? :-) Mam tylko nadzieję że nie dadzą mi dniówki w sobotę, dowiem się dziś, ale jak coś to spróbuję coś załatwić.

Na razie kobitki :happy:

ZDRÓWKA, RADOŚCI DLA KAROLCI !!!!!

A ja bez tego neta w domu nie nadążam za Wami pomimo że piszecie mało ;-)
i jakoś nie umiem sie wdrożyć w wątek, jednak nie ma to jak w domku wieczorkiem sobie poklikac :-)

reklama
hejooo Dziewuszki!!
Jestem, ale cholernie zmęczona ... za mną pracowity tydzień posadzilismy 50 sztukuf cyprysików, bolą mnie ręce choćbym księżniczką była ktora ma delikatniusie rączęta,bolą mnie stopy od chodzenia w gumiokach a tak poza tym to jestem już cholernie śpiąca.
Poczytałam kilka stron Waszych pościków, pooglądałam zdjęcia,nowe fryzurki,nowe mebelki,problemy kupkowe,problemy z chłopami...jestem w miarę na bieżąco. ALE WYBACZCIE MI ŻE NIE ODPISZĘ ŻADNEJ Z OSOBNA BO JESTEM WYKAMANA NA MAKSA...
A na spotkaniu to chciałabym być ale mój dobry kumpel zaprosił nas na 30-stke więc nie wiem jak to będzie :zawstydzona/y::zawstydzona/y:

ŚciskamWas cieplutko i do zobaczonka...
<buziaczki>

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry