czarnulka22
mamusia Kiki i Emi
hej
Ja się tylko witam bo m zaraz przyjedzie z roboty się zdrzemnąć i jedzie dalej wiec mykam z córciami z domu ;-)
Justynko GRATULACJE PRZYJĘCIA LIWII DO PRZEDSZKOLA a dziewczynka widocznie za bardzo podskakiwała to ją Liwia dziobła hihihi ;-)
Kaśka z tobą to coś nie idzie się umówić! Najpierw mówisz ze chcesz,a puźniej echo i się nie odzywasz!
mmm GRATULACJE :-) Esio napewno będzie szczęśliwy i zadowolony z rodzeństwa :-)
Oleńka pod okienkiem gdzie piszesz posta niżej jest ''zarządzaj załącznikami'' i tam klikasz i dodajesz foto ;-)
Ewcik wklej foty z basenu jak zrobisz ;-) Oby wyprawa się udała ;-)
Ja się tylko witam bo m zaraz przyjedzie z roboty się zdrzemnąć i jedzie dalej wiec mykam z córciami z domu ;-)
Justynko GRATULACJE PRZYJĘCIA LIWII DO PRZEDSZKOLA a dziewczynka widocznie za bardzo podskakiwała to ją Liwia dziobła hihihi ;-)
Kaśka z tobą to coś nie idzie się umówić! Najpierw mówisz ze chcesz,a puźniej echo i się nie odzywasz!
mmm GRATULACJE :-) Esio napewno będzie szczęśliwy i zadowolony z rodzeństwa :-)
Oleńka pod okienkiem gdzie piszesz posta niżej jest ''zarządzaj załącznikami'' i tam klikasz i dodajesz foto ;-)
Ewcik wklej foty z basenu jak zrobisz ;-) Oby wyprawa się udała ;-)
bo malutka Niedługo mi wyrośnie i nie zmieści się. Chciałam kupić wózek dla dwóch brzdąców, ale nie wiem który wybrać bo te które mnie się bardzo podobały lub były wychwalane zdecydowanie są za drogie. Dużo na ten temat piszą dziewczyny na:
Damy radę 

! Puźniej Wiki była troche w wózku a Emilcie nosiłam w nosidełku :-) Teraz Wiki do wózka już nie wsiada,tylko Emi wkładam :-)
z domu.