justyna
Fanka BB :)
Kaśka super wyglądasz, szczególnie na pierwszym zdj i to nie wazelina
oj babo babo a Ty w kólko że coś odchudzasz itd !!!
gdyby nie chodziło o urodziny dziecka to bym zamiast barbi Czarnuli użyła za to że teraz mam takiego zonka !!! A najgorsze że próbowałam ją namówić na misia, pieska sreska itp i se ne da !!!!!! kurde ale nie wpadłam jeszcze na to że moze być np z konikiem bo on straszna koniara !!! ooooo !!! byle mi nie walnie tym tortem, najwyzej z łąki szybko będziemy sukinie formować i wciskać tłów barbi
oj babo babo a Ty w kólko że coś odchudzasz itd !!! gdyby nie chodziło o urodziny dziecka to bym zamiast barbi Czarnuli użyła za to że teraz mam takiego zonka !!! A najgorsze że próbowałam ją namówić na misia, pieska sreska itp i se ne da !!!!!! kurde ale nie wpadłam jeszcze na to że moze być np z konikiem bo on straszna koniara !!! ooooo !!! byle mi nie walnie tym tortem, najwyzej z łąki szybko będziemy sukinie formować i wciskać tłów barbi

normalnie nawet nie zdaje sobie sprawy z tego jak mnie to stresuje ! a 1.09 to chyba osiwieje ! Z jednej str bardzo sie ciesze ze sie dostała i nawet ją na cały dzień zapisałam a z drugiej to za przeproszeniem sram ze strachu
Wyglądasz rewelacyjnie! a co powiesz na ten piątek albo sobote by się spotkac? :-)
wnoszenie wózka to koszmar
Moja to mogłaby nawet sobie wrzeszczeć a i tak nie odpuszcze,bo puźniej by mi nie odpuściła w niczym bo by wiedziała ze wygra wrzaskiem! Radziłabym nie popuścić i powiedziec ze mamusia i tatuś idą w tą strone i on również musi! Bo puźniej może byc ciężko! Moja Wikunia zrobiła mi takie jazdy z piskiem w sklepie 2 x o zabawke
:-(
chyba dopiero bym nie dała rady