Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Pisz często a szybko się tu zadomowisz, zobaczysz ;-). Co do pracy to niestety nic CI nie doradzę, mój małż też szuka lepszej... i jest niestety ciężko.
, a szczoteczkę i pastę to pewnie się tam zostawia?
.
.
:-)
:-)COSMOLADY a jaka praca intereusje Twojego mezusia????tzn czym się zajmuje ewentualnie mógłby się zajmowac???
No a przy okazji nie dowiedziałam sie czy jesteśy sąsiadami skrobnij gdzie mieszkasz??????
i praca każda byle nie kopalnia....
a co do przygotowań to na razie pokój dziecięcy pomalowany i palny przemelowania w głowie. Teraz póki pracuję tzn do końca listopada nic nie robię potem będę mieć dużo czasu :-) (przynamniej mam taką nadzieję
) w grudniu się z Wami wybiorę na jakis spacerek :-)
Obiecuje się poprawić.
.bodzinka kiedyś tak duzo wklejałaś fotek Karolka a teraz praktycznie nic.A mogłabyś pokazac np.z linku allegro jaką miałąś chustę?.
.Do napisania .

A na spotkaniu babyboomowym miała tez taką chustę MARIAOLA (chyba nie przekreciłam) która juz się tu nie udziela. Ona miała czerwoną chustę jak Iza i Mokatte,Kaśka i Kubusiowa pamiętają
;-)