salik_agnieszka
styczniowa mama 08'
w silesi jest sklep z odziezą ciązowa ale co tam kupisz to nie wiem bo ja tam chyba tylko raz bylam.
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
.
czyli są we dwie;-) do tej pory Lenka regularnie chorowała co 1-2 tygodnie a teraz jako jedna z nielicznych w przedszkolu
.
. Faktycznie,jest w Silesii sklep z odzieżą ciążową,w alejce gdzie jest Deichmann a i jeszcze na ul.3 Maja,w bramie,tam kiedyś kupowałam 2 pary spodni
.
i jeszcze 3 kartki świąteczne ze zdjęciem
.
.Fajne teksty ma Oskarek
.
.
.
wiec szybki powrot do domku...............i tu znów jedno przez drugie malam serdecznie dosc jeszcze mam coraz bradziej niepokojące wiesci z mojej firmy i boję się ze jak wróce mogę dostac wypowiedzenie............u mojego R tez niewesolo 65 osób jest za duzo ,..................po prostu rewelka!Tak mnie to podłamało ze masakra i jeszcze moje dzieciaki cięzko z maluchami samej jeszcze w taka pogodę
nie ma co czekac az wody odejdą na zapisie wyszedł juz niezły skurcz ! Byłam w takim szoku ze zdołałam tylko wyjąkać i zapytać o mojego lekarza czy będzie ! Na szczęscie przyjechał ! I zaczeło sie biegiem antybiotyk tu lece do wc a połozna mnie woła na blok porodowy bo cos tam trzeba, ledwo z tamtąd wyszłam juz mnie następna woła bo musi mi podpiąc kroplówe nawet do wc za mną wlecieli ze szybko szybko ! na szczęscie dla mnie okazało sie ze czekają na jakies wyniki z krwi a poza tym moje 0 rh- nigdzie nie mogli znaleźć wiec mogłam chociaz iść pod prysznic ! 
Odebrałam dziś kalendarz w przedszkolu, niezbyt jestem zadowolona, krzywe kucyki, grzywka i sztuczny uśmiech a raczej grymas na buzi
.
.

czesc :-)salik agnieszka my się chyba jeszcze nie znamy ?
, dwa razy dawałam jej już nurofen, już się boję co z tego wyniknie :-(.
wklej jakieś fotki brzusia
! A sklep z odzieżą ciążową jest też w Ślązaku na górze, ale chyba też ceny kosmiczne
- no przynajmniej dla mnie ;-).
!