• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Mamuśki ze Śląska,odezwijcie się!!!

czy darzymy lekarzy zaufaniem????

• Wszystkich głosujących
    285
reklama
Hej dziewczyny!

Ponawiam pytanie Agnieszki, alkohol czy bez :confused: Ja osobiście uważam że napoje bezalkoholowe wystarczą, ewentualnie jakieś piwko. Tak jak pisze Karolka każdy coś na grilla i coś dla wszystkich :tak:. A co z talerzykami i sztućcami:confused:

.czesc.

.co do piwa to jak uważacie dziewczyny,mój małżonek myślał ze sobie jakieś wypije ale tu sami faceci-kierowcy? więc liczył chociaż na mężastego izy;-) . Tam na miejscu jest trochę zwykłych kubków i plastikowych i trochę talerzy,wiec myślę że spokojnie wystarczy,najwyżej będzie się myło na bieżąco:-D. jeśli chodzi o pogodę to zapowiadają około 20 stopni więc niestety basenik odpada:dry:.

.to jaka jest aktualna lista obecnych?.

.karolinna.
.kaska76.
.aga salik.
.iza.
.czarnulka
będziesz?.
no i trzeba napisać co mokkate,postaram się to zrobić dziś;-).

.pozdr.

Karola - to ja w takim razie jakiś mały browarek z Twoim małżem wypiję:-D:-D:-D ale tak żeby mojemu Kierowcy zazdrośc nie było.
co do pogody - mam nadzieję, że nie będzie deszczu. bo dziś to ohydnie jest na dworze.

karolinka i ja moge twojemu mezowi potowarzyszyc :-) jakims pifkiem :-D
pogoda taka sobie dzisiaj niby 18 stopni ale rano bylo bardzo brzydko, ja po obiadku ide z malym na rowerek :-) musze troche pojezdzic po parku bo sie zaniedbalam w tym roku ...

.spokojnie dziewczyny z tym piwem:-p.

.tym dziewczynom które zdeklarowały się na spotkanie wysyłam za chwilkę mapkę na priva,ktoś ma pytania niech pyta. na niebiesko jest zaznaczona droga od ul.rolnej.

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry