baska
<mamusia Kamilka i Julci>
Widocznie wszystkie przedszkola to dają.Iza - My też dostaliśmy w przedszkolu pudełko z ksiażeczkami misia Todi i chusteczkę.
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Widocznie wszystkie przedszkola to dają.Iza - My też dostaliśmy w przedszkolu pudełko z ksiażeczkami misia Todi i chusteczkę.
, choć nie ukrywam że przydałoby się jemu mieć większy kontakt z dzieciaczkami. Jest bardzo kontaktowy, dzieli się zabawkami, chyba nawet czasami za bardzo ;-).

.
;-).
. No ciekawe o co chodzi Karolci?.
. Jest taka fajna stronka gdzie można przetestować za darmo nowe pieluszki,których jeszcze nie ma w Polsce,od pampersa,jak któraś chce to niech pisze podam link i specjalny kod pod którym można się zapisać i wysyłają paczkę
.daj linka, albo cokolwiek, bo ja chętna jestem.Dziewczynki,mam pytanie, do mam których dzieci noszą pieluszki,bądź będą ;-),chodzi oczywiście o ciężarówki. Jest taka fajna stronka gdzie można przetestować za darmo nowe pieluszki,których jeszcze nie ma w Polsce,od pampersa,jak któraś chce to niech pisze podam link i specjalny kod pod którym można się zapisać i wysyłają paczkę
.

czekam, aż się przestawi