Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
ja tez sie melduje i pozdrawiam

Cześć dziewczyny![]()
Przyjmiecie jeszcze jedną Ślązaczką? ... na wkupienie się w łaskę stawiam drineczki![]()
![]()
Już jakiś czas temu przywitałam się na Gliwicach, ale do dzisiaj nikt nie odpisał, więc tam już chyba watek zarósł pajęczynami![]()
Trafiłam na forum przez przypadek właściwie, bo zamierzam z mężulkiem za parę miesięcy starać się u drugie boboObecnie jestem mama kochanego rozbrykanego, ale mimo wszystkiego aniołkowatego chłopca![]()
Jestem w trakcie prawie , że obrony na studiach i na etapie poszukiwania pracy :-)
. Witamy! I pisz pisz pisz ;-)
. W piątek przekażę mieszkanie nowym właścicielom
.
. Chodzi oczywiście o przewóz mebli.Będę wdzięczna za jakieś namiary
.

... Mati zawsze mi się przeryta w ogrodzie albo z psem na polach rzepaku, do domu wraca czarny, kolacja, kąpanie i od razu pada jak betka. Teraz taka pogoda paskudna, ze niestety trzeba siedzieć dużo w chałupie, ale nie jest z nim źle. On raczej z grzecznych dzieci co się potrafią sobą zająć, osttanio przechodzi gigantyczną fascynacje dinozaurami i klockami lego duplo. Jedno i drugie pochłania go bez reszty i właściwie to można przy nim wszystko zrobić... a i tak czasami brak mi do niego cierpliwości