baska
<mamusia Kamilka i Julci>
Kubusiowa - jestem jestem
))) Jednak nie zastałam cię już na gg 
MamaBoo - kochana na twoim miejscu chodziłabym prywatnie. W Świętochłowicach przyjmuje super gin Pabian Ja do niego chodziłam. Jest to świetny ginekolog ale kolejki są straszne lepiej zapisywać się na 15 bo potem jest taki poślizg i się czeka, bo ten lekarz każdej pacjetce poświęca tyle czasu ile ona potrzebuje. Wizyta kosztuje 100 zł ale w tym jest badanie ginekologiczne usg i na każdej wizycie nagranie na płytce gratis. A chodziłabym w twoim przypadku prywatnie bo ci lekarze lepiej o ciebie dbają i pilnują tego (chodzi mi o tą pępowinę) lepiej uwazać. Nie zrozum mnie źle ale musisz mieć dobrego lekarza....
Kaśka - widać jesteś pracowita
ja nie bardzo lubię robić w ogródkach 
Iza- Kubusiowa ma rację także jeszcze przemyślcie to, ale wierzę że jeszcze wam sie zachce drugiego dzidziusia. Teraz jak patrze na Kubusiową jak jej brzuszek rośnie super wygląda
ale ja już w ciąży nie chcę być i nie tęsknie bo trochę źle ją znosiłam z Julcią. Teraz z Adamem tak patrzymy na nasze dzieci i mówimy co byśmy bez nich zrobili oni dodaja nam barw w naszym życiu. Kamilek bardzo kocha Julcie mówi nam fajna jest ta nasza Julcia
)) Najbardziej nie moze sie doczekac kiedy ona już będzie mogła się z nim bawić
Jestem za spotkaniem
))
MamaBoo - kochana na twoim miejscu chodziłabym prywatnie. W Świętochłowicach przyjmuje super gin Pabian Ja do niego chodziłam. Jest to świetny ginekolog ale kolejki są straszne lepiej zapisywać się na 15 bo potem jest taki poślizg i się czeka, bo ten lekarz każdej pacjetce poświęca tyle czasu ile ona potrzebuje. Wizyta kosztuje 100 zł ale w tym jest badanie ginekologiczne usg i na każdej wizycie nagranie na płytce gratis. A chodziłabym w twoim przypadku prywatnie bo ci lekarze lepiej o ciebie dbają i pilnują tego (chodzi mi o tą pępowinę) lepiej uwazać. Nie zrozum mnie źle ale musisz mieć dobrego lekarza....
Kaśka - widać jesteś pracowita
Iza- Kubusiowa ma rację także jeszcze przemyślcie to, ale wierzę że jeszcze wam sie zachce drugiego dzidziusia. Teraz jak patrze na Kubusiową jak jej brzuszek rośnie super wygląda
Jestem za spotkaniem
dzisiaj pojade po jakies kwiatki i sobie zasadze do donic do okna w kuchni bedzie milusio
. Gdy mi się poprzypomina więcej to będę pisać na bieżąco 
bez nacisku oczywiście z mojej strony ;-).
A propo Piotrusia to szczery podziw dla niego, tak się pasjonuje pociągami, nie znam dziecka które byłoby tak zafascynowane jedną rzeczą.