reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamuśki ze Śląska,odezwijcie się!!!

czy darzymy lekarzy zaufaniem????

• Wszystkich głosujących
    285
Kubusiowa - to przegapiłam Twój post i muszę się udać do okulisty...:baffled::baffled::tak::tak::-p:-p ja się dostosuję do terminu spotkania.

my w poniedziałek też mamy urlop od przedszkola, rządzimy w Gliwicach, w obie strony obowiązkowo pociągiem jedziemy, no i może uda się mały skansen kolejnictwa "zaliczyć".

reklama

justyna
nie znam niestety tej lekarki. No widzisz ty też masz trójkę , napisz jak ty sobie radzisz , chodzą do przedszkola, żłobka? A nawet szkoły bo widzę że Adrianek jest z 2003.

Karolina w sumie nie jest źle z trójeczką,różnica wieku taka w sam raz.Adrian chodzi do pierwszej klasy,Kacper na razie jest w domu,od września idzie do zerówki.

Justyna też zazdroszczę trójeczki - sama mam siostrę i brata i zawsze chciałam mieć trójkę dzieci.
Karolinna my byliśmy w zeszłym roku w Dinozatorze, Oskar najpierw nieufnie podchodził do dinozaurów, ale potem już było super.
Kasia jak się udała "wycieczka" do Gliwic ? :-)
Ja umówiłam się dzisiaj na badania prenatalne na 29.04. Mam nadzieję, że to będzie nasza szczęśliwa 6-ta rocznica.

dzien doberek

mama boo - a tpirwsze badanie prenantalne?? ja mam drugie 27.04. Trzymam kciuki za dobre wieści zreszta innych nie będzie!! hmmmmmm 6-sta rocznica jak to młodo brzmi :tak:oby była wspaniała

wczoraj bylismy z Kubusiem na drugiej czesci testów wziewnych i wyszła "masakra" :-( jest silne uczulenie: zyto, leszczyna, olcha, wierzba, bylica, trawy, brzoza reszta jest ale w małej ilosci. Wiadomo kontatu nie da sie uniknąc wiec czeka nas leczenie bo na odczulanie za mały mamy pełno masci syrop, tabletki oby tylko pomagało nawet okna w dzien nie moge za bardzo otwierac wietrzyc w godz. 22-6 no nic trezba sie dostosowac.

Dzisiaj ide na pierwsze zajęcia gimanstyki dla kobiet w ciązy /nie mylic szkoła rodzenia/ bedzie pilates i cwieczenia poprzez taniec :-D bedziemy wywijały brzuchami moze taniec brzecha nas nauczą.

oki zmykan do projektu potem obiadek milego dzionka

mamaBoo - ja byłam w Feminie na pierwszych badaniach prenatalnych a na drugich byłam w \Zabrzu na 3 Maja koło szpitala polecam ;)

Kubusiowa - jak bedziesz tak kręcić brzuchem na cwiczeniach to mała będzie tancerką ;)

Hejka

married witam, trójka na pewno wesoła i też tak myślę że kiedyś na zjazdach rodzinnych to będzie wesoły gwar wieeeelu osób:-p nie przejmuj się opiniami złośliwych bo co komu do tego ile ty masz dzieci? A na jakim osiedlu mieszkasz? ja mam bliskich znajomych na osiedlu "m".

justyna
nie znam niestety tej lekarki. No widzisz ty też masz trójkę , napisz jak ty sobie radzisz , chodzą do przedszkola, żłobka? A nawet szkoły bo widzę że Adrianek jest z 2003.
trysiu hop hop
blink1tu.gif
.

Pozdrowionka, miłego dnia.

przepraszam ze teraz ale nie miałam kiedy siasc spokojnie
zaraz ide soac bo sie zasiedziałm

tylko odp na TWOJE pytanie

ja jestm z os "C"/mieszkam na Czechowej

a jest tu któras z Tychów bo na wątku z Tychów cisza,mikt nie pisze juz

pozdrawiam

Kubusiowa 6 lat, a mam wrażenie jakbyśmy ze sobą byli 20 :-) To moje pierwsze badanie prenatalne, bo nie było powodów do tego żebym je robiła wcześniej, dopiero ta pępowina spowodowała, ze idziemy. Przy Oskarze też nie robiłam. Jak po ćwiczeniach ? Jakie wrażenia ? Ja się chcę zapisać dopiero jak będę na L4, bo teraz nie mam na to kompletnie czasu...
A kiedy będziecie mogli Kubusia odczulać ?
Basia a w Feminie jak było na tych badaniach ? Robi je lekarz w ogóle ? Masz płytkę?

reklama
MamaBoo - w Feminie robi je lekarz a za płytke płaci się 20 zł z tego co pamiętam. Badania ok ale bardziej zadowolona byłam tutaj w Zabrzu. A w Feminie byłam w I trymestrze wiec płci nie określił a Kubusiowa miała określoną (ale była gdzie indziej). Nie pamietam nazwiska tego lekarza ale wiem, ze tam dwóch przyjmuje wiec niewiem na którego trafisz....

Do góry