Witam wieczorkiem!
Zajrzałam do wątku z fotkami, Karolinna faktycznie chudaś strasznie!!!;-) Naprawdę super figurka
. A dziewczynki śliczne i już takie duże
.
MamaBoo wyglądasz kwitnąco, śliczny brzusio! Fajne fotki, widać że jesteście szczęśliwi, Oskar super chłopak
fajny pomysł z tym rycerzem i księżniczką
.
A moja Karolcia dziś pierwszy raz była na rolkach, uparła się że koniecznie musi iść a tu deszcz. Na szczęście po południu się przejaśniło i udało sie wyjść. Tyłek pewnie ją boli że szok
.
Może też wstawię jakieś fotusie.
Zajrzałam do wątku z fotkami, Karolinna faktycznie chudaś strasznie!!!;-) Naprawdę super figurka
. A dziewczynki śliczne i już takie duże
.MamaBoo wyglądasz kwitnąco, śliczny brzusio! Fajne fotki, widać że jesteście szczęśliwi, Oskar super chłopak
fajny pomysł z tym rycerzem i księżniczką
. A moja Karolcia dziś pierwszy raz była na rolkach, uparła się że koniecznie musi iść a tu deszcz. Na szczęście po południu się przejaśniło i udało sie wyjść. Tyłek pewnie ją boli że szok

.Może też wstawię jakieś fotusie.
Ostatnia edycja:
.
. A tu za chwilkę Dzień Dziecka i tak sobie pomalutku myślę jak uczcić te święto
jak zawsze jestem ciekawa co wy wymyślicie
. Może ten zamknięty wątek przeznaczymy na zdjęcia i jakieś tematy o których nie chcemy pisać na forum ogólnym. Bo takie zwykłe pogaduszki to może tu, co Wy na to??:-)