• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Mamuśki ze Śląska,odezwijcie się!!!

czy darzymy lekarzy zaufaniem????

• Wszystkich głosujących
    285
Witajcie.

Ja też wszystko nowe piorę, ostatnio kupiłam skarpetusie i fakt faktem przeprałam ale pod bierzącą wodą z mydłem-ale zawsze coś, nie? ;)

A proszku Jelp używałam przez 1 miesiąc teraz używam Viziru tego dla wszystkich i płynu też używam Lenor ;) Na szczęście mała nnie miała uczuleń na niego więc...

Dziś byliśmy na ostatnim-jak na razie szczepieniu i mała spisała się świetnie (chciała tatusiowi udowodnić jaka jest dzielkn i że matka cyganiła że poprzednio tak wrzeszczała ;D )
A swoją drogą ta ja z nią jestem całymi dniami a ona jak zobaczy tatusia to jakby oszalała!! piszczy śmieje się że aż zazdrosna czasem estem ::)

Ogromne gratulacje dla Grzesia, teraz matkę po cycach można kąsać ;D

Jak mąż się wyśpi i mała oczywiście terz :P to jedziemy do Katosów do CC- w koooońcu!!! 8)

reklama
Mokkate myśle ze jak będzie cieplej i ja będę już też mieć swoją dzidzie to umówimy się razem z Karolinką na spacerek?
Karolka dzięki!!! (wiesz za co ;))

mokkate i iza1 widzę że wszystkie mieszkamy niedaleko rolnej :D koniecznie spacerki :)

iza1 nie ma za co :)

justyna jeśli chodzi o kino to chętnie tylko jeśli mmm dalej jest chętna mnie podwieźć ::) a co do fryzurki to w środę może zobaczysz :D mojemu piotrkowi się nie podoba :P

lilith chamstwo ludzkie nie zna granic :P

frezja chodzi Ci o ccc na 3 maja? tam już nie ma tego sklepu.Nie wiem bo napisałaś przez 2 cc ::) mniejsza z tym :) życzę udanych zakupów :)

ja po spacerku ,zmęczenie wiosenne daje mi się we znaki ::) miałam wrażenie że jeszcze parę kroków z wózkiem na świeżytm powietrzu i zasnę :P ale prawie 1,5 godz pospacerowaliśmy :)

dziś na zupę brokułowa ::) dziwnie smakuję,dziś będzie miała debiut na naszym stole :) mam nadzieję że mężowi chociaż posmakuje ;) ::) podobno zdrowa :D

Waśnie, czekam na bliższe info odnośnie kina. Idziemy w przyszłym tygodniu na szczepienie(jak ja to uwielbiam) i jakoś to wszystko dopasuję sobie. No i jeszcze teściowa nas nawiedzi w czwartek. Bardzo intensywny tydzień nas czeka
Włoski też muszę chyba odnowić, bo szybko rosną i wypadają nadal garściami, może należy drastycznie obciąć.
Och jak fajnie macie, że mieszkacie blisko, na spacery się umawiacie. Ja nie mam wózkowej koleżanki, a szkoda.

Witam,

Faktycznie macie sie fajnie, ze tak blisko mieszkacie.
Ale ja nazekac nie moge, bo co spacer, to na placu zabaw dwie, trzy mamusie z dzieciaczkami, wiec i Sonia i ja mamy towarzystwo ;D

Lilith, to juz tylko miesiac Ci zostal... Jak to szybko zlecialo. A masz racej, ze krzyczysz by Ci miejsca ustepowali, ja jak dzis z Sonia na rece wsiadlam do autobusu, to tez nikt laskawie nie chcial ustapic, ale miejsce dla matki z dzieckiem jest, wiec biore co mi sie nalezy ;D

Karolina, jakies eksperymenty... U nas brokuly tylko w zapiekankach warzywnych zdaja egzamin.
A mysle, ze Frezji chodzilo o City Center...

Wrocilam ze spaceru szybciej, zerszta nie tylko ja, ale inne matki tez, dzieciaki cale przemoczone... Wszystko fajnie topnieje i niby super, ale place zabaw zamieniaja sie w stawiki posrodku ktorych sa zjezdalnie :(
Odrazu ciepla kapielka i herbatka, mam nadzieje, ze nic jej nie zlapie, bo ja cosik kiepskawo sie czuje - cos mnie lapie :(

Pozdrawiam,

a my wczoraj i dziś odpuściliśy spacery bo jakoś mocno wichał wiaterek. mam nadzieję, że jutro się już wypuścimy. u mnie na osiedlu wózków nie ma na razie. Piotrek chyba pierwszy z tego roku na osiedlu.

hej lasencje :)

olak współczuję szczepienia,my mamy iść 12 kwietnia :( :P

sandroska lubię sobie poeksperymentować z jedzeniem ;) jak mieszkałam z rodzicami to praktycznie nic nie gotowałam ani nie piekłam a teraz... ściągam przepisy i wyszukuję w gazetach ;)
sandros pisze:
ale miejsce dla matki z dzieckiem jest, wiec biore co mi sie nalezy ;D
;D i bardzo dobrze :)

kaśka76 u mnie wczoraj było praktycznie bezwietrznie :) i aż miło się chodziło,bo jak wieje to zwiewam w miarę szybciej do domku :)

miłej soboty :)

Witam,

Ja czuje sie koszmarnie, z nosa mam Niagare... :(
Pogoda tez do kitu, ale moze i dobrze, ma padac, mam nadzieje, ze porzadnie popada i stopi sie caly ten snieg.

Karolina ja tez lubie eksperymentowac z jedzeniem, ale u mnie ogolnie zup to sie nie jada, z zadka, najlepiej w formie jednego dania np. bogracz, zurek itp. Ja to musze gotowac w domu, zreszta bardzo to zawsze lubialam, moja mama jak mialam 13 lat wyjechala do Wloch, tata zawsze w pracy.... Odkrywalam wiec swoje talenty kulinarne ;D

Pozdrawiam,

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry