Lilith, u nas wszystko dobrze, na tyle dobrze, że pracuję od 1 września, czyli uczę całą moją bandę ;D dzidzia na razie jest dziewczynką, ale zobaczymy czy nie będzie siusiaczka teraz jak pójdę na USG 3D

A jestem z Gliwic
Co do USG robionego w Rudzie Śląskiej w fundacji Godula Hope to ja miałam tam robione w 14 tyg, ale jestem średnio zadowolona, kosztowało 160zł, miałam robione USG 2D chociaż umawiałam się na USG 3D, dostałam 3 zdjęcia (jedno mam koło nicka więc można zobaczyć) ale takie średnio wyraźne, a tam nie ma możliwości nagrania na kasete, choć przez telefon zapewniano nas, że nagrywają. Całe badanie nie było dłuższe niż to, które przy każdej wizycie robi mój gin, fakt, że lekarz nie zauważył nieprawidłowości w rozwoju maluszka i to mnie uspokoiło, badanie robił mi dr Czuba. Tam jest dwóch gin , którzy robią to badanie- drugi nazywa się dr Cnota. Ponoć czuba lepszy, nie wiem. Teraz w 20 tyg jadę na USG 3D do Zabrza na Pl. Traugutta, badanie jest tańsze, a w cenę wliczona jest kaseta z nagraniem- tam jest na pewno, bo znajoma tam była.
Pozdrawiam serdecznie!!!