• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Mamuśki ze Śląska,odezwijcie się!!!

czy darzymy lekarzy zaufaniem????

• Wszystkich głosujących
    285
sandros pisze:
Lilith, poczytaj wczesniejsze posty. Iza jest w szpitalu, pod kroplowka i trudno powiedziec kiedy urodzi.,
to samo chciałam napisać ::)

iza1 znów pisała :) nadal 2 w 1 i nie może już doczekać się dziecka :)

moja mała chyba przepada za spacerami :) dziś bardzo marudziła popołudniu ale tylko zaczęłam jej wkładać dresik to od razu cisza i spokój :)

ale pochmurmno :P

reklama
Witam mamusie, jakos dawno tu nie zagladalam - przepraszam ;)
Dziewczyny mam problem, sila zlego na jednego - dzis bylam u lekarza i wysluchala jakies swisty w pluckach :( jakies wirusowe zapalenie gardla do tego i co najgorsze mam zapalenie lewej piersi, lekarka powiedziala ze mam nadal karmic, a po robic oklady z altacetu. Nawet nie wiecie jak sie czuje, w dodatku nadal kolki mecza Lolo i nie przesypiamy spokojnie nocek. Porazka, oczy mam podkrazone i slaba jestem jak barszcz, mam tylko nadzieje ze wszystkie te ''naturalne'' leki (herbatki i syropki) pomoga i ze nie skonczy sie na antybiotykach. Na szczescie mezus jest w tym tygodniu w domku wiec ma mi kto pomagac. Czy wiecie moze jak dlugo leczy sie zapalenie piersi, mam je od wczoraj i bardzo sie martwie.
Pozdrawiam

karolinna pisze:
mmm pisze:
sprawdzę jak u Ciebie wyjdzie, może wtedy się zdecyduję jak już będziesz miała odrosty :P
świnka z Ciebie :P ;)
karolinna a jaka świnka ;) : Pigi, morska, z klasą ???
a widzisz Lenka odziedziczyła zamiłowanie do zakupów po mamusi, tylko niec sie jeszcze nauczy allegro obsługiwać ;) ;) ;)

izka niestety nie pomogę Ci, wiem tylko że można karmic, ale podobno to strasznie boli. Wracajcie szybko do zdrowia

a ja dzisiaj tak jak wczoraj będę się zajmować moją pracą, nawet o 2 pisałam posta ale mi zniknął gdzieś w ciemności ;) dzisiaj nie będę już ryzykować ;)

dobrej nocki, mój synek już śpi :)

Witam,

A ja w koncu moge zdjecia sciagnac z telefonu, wiec cos Wam wrzuce:

To na ostatnim spacerze
czapeczka3tb.jpg

Moja ulubiona zabawa - chodzenie po kaluzach
kalurza5eg.jpg

A to ulubiona zabawa w somu
nawozek6tl.jpg

A tu jak sobie spie
spinogi3ou.jpg

twarzspi9qb.jpg

Pozdrawiam

Co tu tak cicho dzisiaj?
My wczoraj też byliśmy na rodzinnym spacerku, ale dzis siedzieliśmy w domu, za to jutro nie popuszczę, zatargam jakoś wózek na parter i jadę w świat
A to foto z wczoraj. Kordian z mamusią
8ynckugqztkne9ua.jpg
[/URL][/img]

Izka trzymaj sie i zdrowiej !!
Koreczek oczki to ma niesamowite Twoja panienka !!
Sandros w tej czapce to taki mały urwisek, a w tych kaloszach to zdj super juz nie moge sie doczekać kiedy Liwia bedzie zasuwać w takich kaloszach, a ze spaniem to mogą sobie ręce podać  :laugh:
Karolinna i MMM a co Wy za kolor sobie strzelacie ze MMM musi dojrzeć do tego ??? Kurde mój kolor też woła o pomstę do nieba normalnie odcień mysi !!
Karolinna to masz super ze tak sie chce ubierac mój truteń to  TAK wyje ze szok !!

>:(  >:( mąż mnie odcina od Was  >:( >:( >:(  w środe wyjeżdza na targi i zabiera laptopa i dupa blada do niedzieli nie bedzie mnie tu  >:(  >:( jutro jeszcze tu zajze mam nadzieje !!!

Witam !

Troche czytam ;) :)

karolinna mialam podobna sytuacje z badanie moczu. Wiec zrobilismy rutynowo i sie okazalo, ze sa jakies bakterie i niunia ma zapalnie drog moczowych :( musi brac lekarstwo :( ktorego nieznosi i trzepie nia jak nie wiem co. Szkoda mi jej ardzo i mam nadzieje, ze to pomoze i bedzie zdrowa. Mysle, ze u ciebie takie chorobsko nie wyjdzie. My tez do marketu jezdzimy i dziecka nie ma :) Mam nadzieje i tego wam zycze, ze u was tez tak bedzie :)

mokkate a smarujesz pepuszek spirytusem tak dokladnie ? Bo mnie w szpitalu pokazaly, ze trzeba odchylic ile sie da i smarowac nawet kilka razy dzienni, a najlepiej pokazdej zmianie pieluszki a dzidziusia to nic nie boli :) Trzymam kciuki za odpadniecie kikutka :P ;)

justyna gratulacje zabeczkow :) :) My narazie ammy 2 na dole i spokoj, ale slinotok dalej chpc mniejszy niz wczesniej :D Fajna masz corcie, jakie ma policzki :) :) i pieknie widac zabeczki ;D

justyna i diablica2 ja tez mam uparciucha ;D ale znalazlam sposob :) :D Jemy razem ! i malej tak bardzo odpowiada jak widzi, ze ja cos jem to ona z checia tez. Warto sprobowac a nuz sie uda ;D :D

kaśka76 tez tak mialam z karmieniem :) nie pamietalam kto swiatlo gasil i jak usnelam, maz mnie potem pilnowal zebym cycusiem Sandruni nie udusila. Spij poki mozesz do poludnia, bo jak bedzie straszy to skoro swit sie zerwie i bedzie sie chcial bawic :D :D :D

kaśka76 pisze:
Kasia: jak to możłiwe, że zarazili Was gronkowcem?????? najważniejsze że wszystko się dobrze skońcyzło z operacją. ucałuj mocno swojego małego bardzo dzielnego mężczyznę.

kaśka76 Ja tez tak mysle. Trzymajcie sie dzielnie.

mmm ja tez w szpitalu dane zostawilam i do domku mi poradnok z gratisami przyslali :) Wypelnilam jeszce na stronce i z gazety tez wyslalm i mi 3 paczki przyszly :D :D z gratisami oczywiscie :)

Iza trzymam kciuki za ciebie i maluszka i oby bylo szybko, sprawnie i bezbolesnie ;D ;D Pozdrowienia i buziaczki :-*

czarnulka22 superasna dzidzia dresiara ;) fajowa lalunia i jaka modnisia :)

To by byllo na tyle :) jutro reszte postaram sie nadrobic :)
Milej nocki papatki

reklama
A ja jestem zmeczona :( Wiki idą chyba następne ząbalki i ze strasznym bulem :(
ide spać moze cos odeśpie dzisiaj,w co wątpie :(

justynka napisz odrazu po powrocie męża :) dozobaczenia szybkiego!

Widze że teraz kazda mama i bobas ucieka na spacerki przy kazdej okazji :) i o to chodzi ;)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry