reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamuśki ze Śląska,odezwijcie się!!!

czy darzymy lekarzy zaufaniem????

• Wszystkich głosujących
    285
Dzień dobry!!! Dzisiaj ja pierwsza???!!! Gratuluję ząbalków i nowych umiejętności :)

Karolinnko a masz niekapek z miękkim czy z twardym ustnikieim??? Mateusz ma z twardym i jakoś mu nie idzie picie z niego, ma z niekapka za to super zabawkę ;).

Miłego dzionka!!! Buuuuuuuuuu, ale zimno!!! Poleżałabym w łóżku, a tu praca i praca....

reklama
witajcie :) w takim razie ja dziś druga :D

sandorska no i było coś ciekawego w markecie ? myślę że i na lenę przyjdzie czas żeby się dzielić ;D

diablica co do fotelików to martaglo faktycznie ma rację,wklejcie linka jak wybierzecie jakiś fotelik :)

beata tzn ten ustnik jest gumowy ale nie giętki ::) współczuję pracy,ale mimo że ja nie pracuję to też się nie wyśpię ;)

dziś załatwianie papierkowych spraw :p trzeba wyleźć z domu na tę pogodę ::) podobno juz od 17 czerwca mają być prawdziwe upały,między 20-25 C !! :o wierzyć mi się nie chce ;D ::)

hej!
beatko zapomniałam napisać Ci gdzie jest sklep z eko-żywnością,a le ze mnie gapa, przepraszam. Już sie poprawiam :) Nie wiem jak nazywa się ta ulica, ale idąc Maodrzejowską od Patelni, jest taka większa ulica po lewej stroni i w nią skręcasz, po prawej stronie jest ten sklep nazywa się bidajże "Natu" Grześ też nie umie pić z niekapka, a właściwie to wogóle nie umie pić, bo albo się bawi smoczkiem z butelki, albo wypuszcza cały napój jak mu już trafi do buzi. Najchętniej to jeszcze z kubka/filiżanki pije.

diablica nie wiem czemu, ale wydawało mi sie że Twój Alek ma 4 miesiące a jak spojrzałam na jego suwaczek to mi się wierzyć nie chciało, że to już 6,5 miesiąca minęło :o :o :o a w czapce wygląda super! Nie spada mu na oczy??

karolinna to czekamy na lepszą pogodę :)

hahaha my tez wczoraj bylismy na zakupach ale w Ikei  :) kupiliśmy dla Liwci taki ksieżyc lampkę i obrazki fajne do pokoiku _ no bo w końcu nowa sypialnia sie szykuje  ;D a i firanki kupiłam sobie

wiecie co bez urazy ale troche to takie nie fer ze idzie sie do sklepu i sprzedawcy zajmuje sie kupe czasu zeby poprzymierzac fotelik pooglądac i do auta zamontować itp a potem dziekuje i idzie sie kupić na alegro !! to tylko moje zdanie ale ja tak nie lubie robić  :)

dla Naszych dziewczynek z okazji wczorajszego ważnego dnia

W tym niezwykłym dla Was dniu niech otoczy Was wielka miłość Boża
i niech Wasze maleństwa będą zawsze pod Jego opieką​

15ew1.jpg

mam nadzieje ze dobrze pamiętałam ze wczoraj Mokate i Iza chrzciły :laugh:

witamy
ale zimnica straszna. do tego pochmurało się.
ten sklep z eko-żywnością to na targowej w stronę małachowskiego jest

Sandros: trzymam kciuki

a to nowa umiejętność Piotrka
10036570se.jpg

Martaglo pewnie pracowalam ale czy akurat wtedy to nie wiem ;-)) ale ja pracuję już .....wstyd się przyznac,od 1983 roku wiec skończyłam 23 lata pracy.Jak chcesz to sprawdzę w grafikach co wtedy robiłam....hihihi.No i najprawdopodobniej byłam na położnictwie a nie na porodówce,u nas co dwa miesiące zmieniamy oddział.
Kobitki,zmykam bo mam masę załatwiania.Moje dziecko miało miec wycietego migdała,w szkole z powodu choroby przesunieto jej szczepienia i na koniec sie okazało,że jest niedoszczepiona na żółtaczkę.trzeba odwołac operację,która miała byc za tydzien:(.Weszystkie plany w łeb!
No i.......od dziś znowu jestem starsza:( Czy wy wiecie,że jestem pani pod piećdziesiatkę?No bo minęlam pólmetek i mam bliżej 50 niz 40.Idę się powiesić.
Ale najpierw muszę dziś na nockę iśc do pracy.Trzymajcie się ciepło,ucałujcie wszystkie bobasy(chłopczyki i dziewuszki).....paaaaaaaaaaaa

Chochliku więc życzę ci dużo szczęścia, miłości, ciepła rodzinnego i spełnienia wszelkich marzeń. :-*

A wiek to nie wszystko, popatrz ile dobrego dajesz i w pracy i tu na BB pomagasz nam, odpowiadasz na pytania- jesteś nam potrzebna  ;) i fajnie że cię mamy.

Aaaaa parę dni temu pytałaś Karolcia jak tam sprawy się toczą, więc ŚLIMOZA :( wszystko się ciągnie ciągle nowe problemy, czekamy i czekamy. Architekt się opierdziela już 3 miesiace z Notariuszką ciągle coś- poprostu fatal!!! A ja od stycznia wracam do pracy i MUSIMY musimy być już tam, bo w innym wypadku nie mam z kim Natulki zostawić, a opiekunki nie wezmę!!
Jestem podłamana i mam już tego dość :( Jak nie urok to sraczka!!

Justyna wiesz ja tez bym tak nie potrafiła zrobić ;)

oj Frezja to wytrwałości i cierpliwości  :)

Chochliku nie wieszaj sie  :) kto nam bedzie fachowo radził ???

wszystkiego najpiękniejszego !!!
urodziny080dm.jpg

reklama
chochliku wszystkiego naj naj zokazji urodzin!!!!
masasieczek4vk.gif

frezja no to pora ochrzanić tego notariusza
ggbejsbol1mu.gif
,może chce w łapę ??? no ale z jakiego powodu ?

mmm no trzeba poczekać ,trzeba
ggglowawmur9kv.gif

justynka fajne zakupy :) a firaneczki to też fajnie się kupuje :) tylko drogie to :p

kaśka76 gratuluję nowej umijętności Piotrusia!!! :)

dziś nawet sporo załatwiliśmy z mężem i Lenką :)

lecę robić obiadek :)

Do góry