reklama

Mamuśki ze Śląska,odezwijcie się!!!

czy darzymy lekarzy zaufaniem????

• Wszystkich głosujących
    285
reklama
Karolka: no ładnie. a sio na spacer śpiochu Ty jeden. ;D
teścia nie było, bo poszedł do pracy. zresztą był w kościele, ale nie wiem po co, bo jego stan .... teściowa przylazła, bo można pożreć i ma tematy do plotek. brat przyszedł z laską, a był zaproszony sam. wrrrrrrrrrrr jeszcze cham był u nas w piątek wieczorem i słowem nie wspomniał. a teściowa wczoraj przegięła ostatecznie. już nie ma zmiłuj się dla niej.

mam podły nastrój, bo w nocy znowu Piotrek miał bezdechy. a było tak pięknie .......

spadamy na spacer i po mineralną, bo została tylko jedna flaszka.

Hej!
Kaśka ale masz teściów.... przykra sprawa, ja mam tylko teściową i na szczęście jak na razie jest ok, chociaż mam też czasem na nią nerwy. A co do dzwigania główki Karolinki to ona od początku jest bardzo silna, drobna ale silna i już w szpitalu dzwigała główkę, niestety nie umie jej jeszcze utrzymać w pozycji na pleckach jak chce ją dzwignąć, jeszcze ma za ciężką i leci jej do tyłu ;) a Twój Piotrek jak ładnie już siedzi :) Jak piszesz o tych bezdechach to aż mnie ciarki przechodzą, trzymamy z Karolcią kciuki żeby wszystko było ok. :)
Beata skopiowałam sobie Twój przepis na bigos (mimo ze nie był dla mnie) i może kiedyś wypróbuję, a jeszcze nigdy nie gotowałam bigosu ;)

MIŁEGO DNIA!

ale mi się dostaje za tego śpiocha
ggzdrajca1br.gif
;)

kaśka76 faktycznie szkoda gadać o teściach! ale że twój brat zrobił taki numer :P wytrzaskać po ryju :P

iza ja już przepisałam nawet do zeszytu ten bigos:) ja będę robić drugi raz ,ale kiedyś pierwszy raz to wyszedł bardzo kiepsko ;) zresztą ten cytat
Beata78 pisze:
powiem, że mojemu mężusiowi najbardzie smakuje bigosik ten nasz domowy (przebijam mamę i teściową ::) ::) ::) ).
sprawia że muszę go zrobić! :D

Lenka jeszcze śpi ::) Lenka-śpiochu wstawaj ;)

Kaśka- jak najbardziej zapisuj Piotrka na korki do Karolinki od Izy,
bo Martynka już po i pomogło- podnosi główkę ;D :)

Karolina- do bigosu zamiast boczku dodaję różnego rodzaju mięsa
(głównie drobiowego, ale też trochę wołowiny, trochę wieprzowego).
To z racji diety mojego ślubnego. Ale teraz bigosu mu nie wolno w ogóle :(.

Chciałam Wam powiedzieć, że skorzystałam z Waszych podpowiedzi i zaszczepiłam Martynę skojarzoną szczepionką.
Zmieniłam też lekarkę i prawie wcale nie płakała przy zastrzyku. To jednak była kwestia wkłucia się.
Mało coś ostatnio przybrała- 660 g w ciągu 6 tygodni. Ale pocieszam się, że raz będzie więcej przybierać, a raz mniej.

Wczoraj byłam za zebraniu rodziców w szkole, bo chcieli rozwiązać klasę Darii.
Na szczęście przeszedł im ten pomysł :D :D :D

Iza- szkoda, że się nie spotkałyśmy :(.
Ja teraz chodzę tam, gdzie można zanaleźć trochę cienia.
A jest to dość trudne zadanie na moim osiedlu.
Nawet w Parku Kościuszki szłam w piątek w słońcu- co to za drzewa co cienia nie dają? ;)

hej!
Nasze dziciaczki to robią postępy !!! Wszystkim gratuluję nowych umiejętności :) i od razu pochwalę się naszymi. Grześ zamiast zbierać się do raczkowania, zaczyna wstawać :) trudno go utzrymać bo nie dość że ciężki to jeszcze do wszystkiego rączki wyciąga :)

czarnulka jak zobaczyłam Twoje zdjęcia to mnie aż zatkało :o śliczna z Ciebie dziewczyna! No nie taka śliczna jak Wiki :P Karteczka dla tatusia też super, ciekawe czy mu się łezka wypuści ;) Ja też już coś wymyśliłam tylko pomysł czeka na realizację, a coraz mniej czasu zostało

kaśka teściów nie zazdroszczę, ale co zrobić musisz jakoś to przetrzymać :) ważne że Poitruś już ochrzczony :) A wiecie już skąd sie biorą te bezdechy ???

karolinna ty miałaś +30 kg ??? jakoś nie moge w to uwierzyć :o

mokkate mnie też wiele razy przydały się bb-owe porady :) to działa :)

iza karolinka zuch dziewczynka :)

sandros nie zazdroszczę września, ale trudno się mówi. Nigdy nie lubiłam egzaminów ustnych, lepiej mi zawsze wychodziło pisanie, nie mówiąc o testach :)

pozdrowienia, łapcie słońce za promyki, ale najlepiej w cieniu ;)

mmm pisze:
czarnulka jak zobaczyłam Twoje zdjęcia to mnie aż zatkało :o śliczna z Ciebie dziewczyna! No nie taka śliczna jak Wiki :P Karteczka dla tatusia też super, ciekawe czy mu się łezka wypuści ;) Ja też już coś wymyśliłam tylko pomysł czeka na realizację, a coraz mniej czasu zostało

Normalnie chyba żartujesz ;D aż taka śliczna to ja nie byłAm,a to że teraz jest spooora różnica,no to może zatkać ;)
A to że piękniejsza jest moja Wikusia,to ja o tym Wiem,bo to moja GWIAZDA ;) ;D
Zdradź jaki ty masz pomysł na dzień Ojca??? No i tez jestem ciekawa mojego Radzia jak zareaguje jak córeczka da mu karteczke i kwiatuszki ;D Chyba nie będzie miał kto nam zrobić fotki :( Ale za to zrobie zaraz po wręczeniu mine tatusia ;)

mmm pisze:
hej!
Nasze dziciaczki to robią postępy !!! Wszystkim gratuluję nowych umiejętności :) i od razu pochwalę się naszymi. Grześ zamiast zbierać się do raczkowania, zaczyna wstawać :) trudno go utzrymać bo nie dość że ciężki to jeszcze do wszystkiego rączki wyciąga :)

Moja Wikusia robila identycznie :) pużniej nagle zaczęła się czołgać jak żołnież a z czołgania przeszła do raczkowania :D A wiec jescze wszystko możliwe,Ale i tak WIELKIE GRATULACJE DLA GRZESIA :D

reklama
Ja również dołączam sie do gratulacji dla Grzesia, buziaczki dla niego od Karolinki :-* :-* :-*
A moja malutka od jakiegoś czasu pełza na tapczanie ;D ;D ;D potrafi już przemieścić się niezły kawałek :)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry