reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamuśki ze Śląska,odezwijcie się!!!

czy darzymy lekarzy zaufaniem????

• Wszystkich głosujących
    285
WITAJCIE MAMUSIE,

ja jak zwykle sie obijam na tym watku - ups
iza1 - ale Twoja corcia juz duza, rzeczywiscie dawno mnie tu nie bylo :)

chcialam sie tylko pochwalic ze zarodek zabka juz widac u Karolka :D

Karolinko Twoja corcia w stokrotkach przeslicznie wyglada :D

reklama
Witajcie w ten upalny dzionek :p a mnie na porządki wzięło aż mi się po .......... plecach ;D leje uffff

Gratulacje dla Grzesia Lenki i Karolinki

Iza Twoja Karolcia z osiągnieciami jest niemożliwa ;)

Ja też się pochwalę Natalia wczoraj po dżemce popołudniowej gada sobie, więc idę po nią, uchylam dżw, patrzę,i a ona siedzi sobie, nóżki pomiędzy szczebelkami i z tygrysem gada ;D oto foto ;D ;D

I jeszcze dzisiejsze osiądnięcie Natunie siedziała w łóżeczku a ja łaziłam i sprzątałam, za chwilę patrzę a ona klęczy i patrzy zadowolona - wołam męża-wielka radość. Dziecko zostaje w łóżeczku a my wychodzimy, wracam patrzę a tu nasza "maleńka" Natunia stoi!!!!!! Wołam męża ten leci po aparat, ale tak szybko chciał zrobić zdjecie ze jeszcze aparat nie pstyknął a on już do niej leci  ;D ;D ;D więc zdjęcie trochę kiepskie ale..... zawsze coś  :laugh:

Pozycja stojąca zakończyła się upadkiem :p Mamusi łezki popłynęły ze szczęścia :) Ale ta mała istotka daje nam szczęścia ::) :) Jeszcze jedno zdjątko wczoraj u babci.

Apropos Kasia nie zazdroszczę takich teściów :p moja czasem mnie wkurza ale tak naprawdę jest złoą kobietą dużo nam pomaga, co chwila wyżerkę daje, Natuni ciuszki i zabawki kupuje- stara się jak może ;)

Frezja OGROMNE GRATULACJE DLA NATUNI!!!! Jak czytałam Twoją relację to autentycznie łezki mi poleciały :) Te nasze dzieciaczki to naprawdę szczęście niesamowite!!!

Frezja: gratulacje dla Natalci. ależ postępy robi ogromniaste.
MMM: są ostre fale na eeg główki i prawdopodobnie było jednak minimalne niedotlenienie z racji mojej cholestazy.

no i w końcu doszłam do kompa ;D

pochwalę się że dziś całkiem dużo zrobiłam! :) byłam na spacerku(kupiłam przyprawę do bigosu :) ) ,zrobiłam małej obiad i Lenka go zjadła,umyam wszystkie okna ::) i przygotowałam obiad dla nas :) no i takie tam drobne porządeczki typu zmywanie itp ;) wszystko to do 13.30,gdybym nie była takim śpiochem to pewnie więcej bym zrobiła :p ;D ;)

frezja wielkie gratulacje :D Natalka to taka zdolna dziewczynka :D i wcale nie ma mało włosów na główce :o super wygląda :)

mokkate gratuluję martynce że podnosi już główkę leżąc na brzuszku :D pewnie że raz dzieci przybierają więcej a raz mniej! Lenka też tak ma :) byłaś w parku i nic nie napisałaś :p ;)

mmm widzę że nie chcesz się spotkać :p gratulacje dla grzesia :D silny chłop z niego ;D tak tak,miałam +30 kg ;D taka kulka się toczyła ;D

iza
super,gratuluję pełzania karolci :D

dziewczyny,ile ja dziś tu gratulacji złożyłam :o O0 super :D

my już po obiadku,za jakiś czas lecę na spacerek ::) mam nadzieję że upał trochę przejdzie :p

Hej!!!
Po długiej nieobecności mam dużo zaległości. Tyle tu się zmieniło dzieciaczki urosły i są śliczne :) Nareszcie jestem już w domu od dzisiaj a mężuś dołączy do mnie po miesiącu nieobecności wieczxorem. Starsznie sie ciesze ze moge być u siebie i teraz musze nadrobić zaległości. Czesto mam nadzieje ze bede teraz bywać na forum. Ale dzisiaj jestem już zmęczona. Z dzidziusiem wszystko w porządku rośnie waży już 1kg (jak 1kg cukru :)). Ciesze sie ze jednak jestem na L4 takie upały są, że człowiek się szybko męczy. Dziewczyny w pracy też mówią mi że dobrze zrobiłam dziś je odwiedziłam i bardzo serdecznie mnie przyjęły. To jak tylko nadrobie zaległości na forum to wdam się w dyskusje z wami.
Pozdrawiam wszystkie mamusie i dzieciaczki :)

Baska fajnie że jesteś :) i że mężuś już dziś wraca :)
A my z Karolinką byłyśmy dziś w parku :) ale był upał ufff, dwa razy ją karmiłam :) byłam umówiona z koleżanką ale mnie wystawiła i nie przyszła :mad: ale trudno, zadzowniłiam do męża i dołączył do nas ;D
Za chwilkę filimik :D

reklama
Witam,

Wszystkiem dzieciaczkom gratulacje.

Jejku tyle napisalyscie, ze nie wiem od czego zaczac...

Karolina jaki wyszedl bigos, jak smakowal mezowi?

Kasia masz przezycia z tesciami. Ja za to sie wkurzam, bo jakis miesiac temu powiedzialam, ze pujdziemy z Soni do okulisty, Rafal nie zareagowal, a jak jego mama mowi, ze Sonia ciagle troche zezuje idzcie do okulisty, to Rafal juz wizyty zamawia... Wkurza mnie, ze jest taki pod dyktando mamusi, a za mna sie nie liczy :mad: (jego mama byla lekarka....)

Powklejam i ja zdjecia
Krakow
a raczej Wadowice, zboczylismy troszke z trasy, no i stwierdzilismy, ze grzech nie sprobowac tych slynnych kremowek:

kremowka3si.jpg

Poprzebirane koniki na rynku, bardzo sie podobaly Soni:

konie8xf.jpg

Zwiedzanie Wawelu bylo bardzo meczace ;)
wawel8sl.jpg

dzialka

wpiaskownicy6ju.jpg

wodnysiwat0kl.jpg

autko1bw.jpg

pijok8zj.jpg

w zwaizku z dzisiejsza wygrana
kibice4wh.jpg

Soni posiedzenie
kibelek4yg.jpg

A tak wyglada popludniowa drzemka
spiochy6er.jpg