reklama
Frezja ja już myślę o następnym
ale musze poczekać 2 lata po cesarce
ale szczerze marzy mi się drugie 
Basia dobry wózek to podstawa, a przekładana rączka jest naprawdę super, przekonałam się o tym bo mój taką ma
A mam wózek firmy Deltim, chwalę go sobie, ma tylko jedną wadę - waga
a poza tym jest ok
super na lato bo ma przewiewna budkę, ale to akurat nie jest zaleta ważna dla Ciebie
A nasza Karolinka juz jest zahartowana, ubieramy ją tak lekko, jak widze inne dzieci poubierane jakby mróz byl to mi ich żal, biedne, matkę bym tak ubrała ciekawe co by powiedziała
A to nasza dzisiejsza sesja zdjęciowa:
W łóżeczku

Na brzuszku - taka jestem silna :laugh:

Wcinam zabawkę… ;D ;D

Oj niedobre …

Lepsze mleczko mamusi
;D :laugh::

A tu już po jedzonku zadowolona dzidzia
:

Basia dobry wózek to podstawa, a przekładana rączka jest naprawdę super, przekonałam się o tym bo mój taką ma
A nasza Karolinka juz jest zahartowana, ubieramy ją tak lekko, jak widze inne dzieci poubierane jakby mróz byl to mi ich żal, biedne, matkę bym tak ubrała ciekawe co by powiedziała
A to nasza dzisiejsza sesja zdjęciowa:
W łóżeczku

Na brzuszku - taka jestem silna :laugh:

Wcinam zabawkę… ;D ;D

Oj niedobre …

Lepsze mleczko mamusi

A tu już po jedzonku zadowolona dzidzia

koreczek83
Mama wrześniowa 2005
iza1 super foteczki
sandros wciąż jeszcze w grudniu nas nerolog czeka
sandros wciąż jeszcze w grudniu nas nerolog czeka
a ja muszę się pochwalić bo chodzę dumna jak paw ;D leżałam sobie bokiem na łóżku koło mnie siedziała Lenka i złapała się za moje nogi i się poddźwignęła
i stała chwilkę bo moje nogi były za nisko ale już próbuje ta moja mała nowej rzeczy... jak to cieszy!!!!
i jaka silna jest ;D
iza1 mnie gina powiedziała że już po roku można zajść w ciążę po cesarce
co lekarz to inna wersja
fajne fotki
karolcia ładniutko już trzyma główkę 
martaglo
hehe no właśnie !kiedy ? ;D
Mała już śpi
dobrego wieczory życzę 
iza1 mnie gina powiedziała że już po roku można zajść w ciążę po cesarce
martaglo
Mała już śpi
Witam,
Baska, rodzilam w pazdzierniku i jak dziewczyny wychodzilam praktycznie codziennie na spacery. Duze kola i folia byly bardzo potrzebne, a i przekladana raczke sobie bardzo chwalilam, swietne na te wiatry. No, coz powodzenia w wybieraniu.
Karolina gratulacje. Lena widac wyrasta na bardzo silna i wysportowana dziewczynke. Super
Iza, Karolina ma swietna galotki. Fajnie wyglada, nie powiedzialabym, ze ma niespelna 3 miesiace, naprawde wyglada na starsza...
Zgadzam sie z Toba, ja tez jak patrze jak matki ubieraja dzieciaki, szczegolnie jesienia i wiosna.... Koszmar.
Moj wyjazd troche sie zmienia. Chyba jednak polecimy... Okazuje sie, ze firma ktra zawsze jezdzimy pobiera oplaty za takie szkaraby - zdziercy. Sprawdzilam wiec ponownie loty i wzglednie pasuja, a cena niewiele wyzsza.... Tylko musze sie na Okecie dostac :
Pozdrawiam,
Baska, rodzilam w pazdzierniku i jak dziewczyny wychodzilam praktycznie codziennie na spacery. Duze kola i folia byly bardzo potrzebne, a i przekladana raczke sobie bardzo chwalilam, swietne na te wiatry. No, coz powodzenia w wybieraniu.
Karolina gratulacje. Lena widac wyrasta na bardzo silna i wysportowana dziewczynke. Super
Iza, Karolina ma swietna galotki. Fajnie wyglada, nie powiedzialabym, ze ma niespelna 3 miesiace, naprawde wyglada na starsza...
Zgadzam sie z Toba, ja tez jak patrze jak matki ubieraja dzieciaki, szczegolnie jesienia i wiosna.... Koszmar.
Moj wyjazd troche sie zmienia. Chyba jednak polecimy... Okazuje sie, ze firma ktra zawsze jezdzimy pobiera oplaty za takie szkaraby - zdziercy. Sprawdzilam wiec ponownie loty i wzglednie pasuja, a cena niewiele wyzsza.... Tylko musze sie na Okecie dostac :
Pozdrawiam,
makitoza
Fanka BB :)
HE HE dzidziusie są fajne ale jak na razie to odpowiada mi opcja jednej córki. Nie mamy żadnej babci na etacie, wymieniamy się mama wchodzi-tata wychodzi.
Nigdy mała nie spała poza domem bo nie mamy takiej możliwości podrzucić ją do rodzinki. Chyba że na wyjazdach z nami. A gdy się urodziła pierwszą noc po wyjściu ze szpitala -tata pojechał do pracy. Moje wizyty u lekarza z nią (chyba że ginekolog to nie da rady). Przerabiałam już mycie okien w listopadzie gdy miała niecały rok - i stała w kurtce iczapce w łóżeczku. We wrześniu idzie do przedszkola a że jest strasznie żywym dzieckiem to wieczorem padamy ze zmęczenia. Spać też nie lubi po 22 w dzień szkoda jej czasu. Biegająca torpeda, kontrole u specjalistów..........................
Do pracy wróciłam po macierzyńskiem, terz pracuję w trzech miejscach także wiecznie biegiem i w aucie.
Z dwójką to chyba nie dalibyśmy rady i jescze pies..........................
ale śliczne :angel:są wszystkie małe dzidziusie i cieszę się bo koleżanka będzie miała w grudniu.
Nigdy mała nie spała poza domem bo nie mamy takiej możliwości podrzucić ją do rodzinki. Chyba że na wyjazdach z nami. A gdy się urodziła pierwszą noc po wyjściu ze szpitala -tata pojechał do pracy. Moje wizyty u lekarza z nią (chyba że ginekolog to nie da rady). Przerabiałam już mycie okien w listopadzie gdy miała niecały rok - i stała w kurtce iczapce w łóżeczku. We wrześniu idzie do przedszkola a że jest strasznie żywym dzieckiem to wieczorem padamy ze zmęczenia. Spać też nie lubi po 22 w dzień szkoda jej czasu. Biegająca torpeda, kontrole u specjalistów..........................
Do pracy wróciłam po macierzyńskiem, terz pracuję w trzech miejscach także wiecznie biegiem i w aucie.
Z dwójką to chyba nie dalibyśmy rady i jescze pies..........................
ale śliczne :angel:są wszystkie małe dzidziusie i cieszę się bo koleżanka będzie miała w grudniu.
makitoza
Fanka BB :)
Oj coś mi obrazek aniołka nie wszedł.
A u nas od rana do wieczora:
Dlaczego kreda się wypisze?
A dlaczego ja rysuję?
A dlaczego Kuba ma kredę?
A dlaczego Kuba rysuje?
A dlaczego on się przewrócił?
A dlaczego ona idzie do sklepu?
Stoi chłopiec w sklepie bez koszulki w spodenkach-A dlaczego ty nie chodzisz bez koszulki?
Radio chyba mniej nadaje.
Pozdrowienia dla mam i maluszków.
A u nas od rana do wieczora:
Dlaczego kreda się wypisze?
A dlaczego ja rysuję?
A dlaczego Kuba ma kredę?
A dlaczego Kuba rysuje?
A dlaczego on się przewrócił?
A dlaczego ona idzie do sklepu?
Stoi chłopiec w sklepie bez koszulki w spodenkach-A dlaczego ty nie chodzisz bez koszulki?
Radio chyba mniej nadaje.
Pozdrowienia dla mam i maluszków.
Sandros - te galotki to do sukienki
były w komplecie
A Karolcia podobno na zdjęciach tak wygląda na większą 
Dziś na spacerku spotkałyśmy Mokkate z rodzinką, wkońcu zobaczyłam Martynkę bo obudziła się na amciu, śliczna jest
cały tatuś
miałam ją nawet na rękach 
Wklejam jeszcze jedno foto ze spacerku dzisiejszego
Na tym też ma galotki ;D ale te szyła jej moja mama i sukienke tez (przerobiona ze śpiworka ;D)
Dziś na spacerku spotkałyśmy Mokkate z rodzinką, wkońcu zobaczyłam Martynkę bo obudziła się na amciu, śliczna jest
Wklejam jeszcze jedno foto ze spacerku dzisiejszego
witam wszystkich ! dzieki za bardzo miłe powitanie ! tera pare słów o sobie . Mój szkrab nr 1 Igor ma 11 lat i jest zapowiadającym sę przystojnym blondynem, a mój szkrab nr 2 to Hania , ma 4 miesiące, 2 tygodnie i 2 dni. Oba szkraby to cuda moje najwieksze ale oczywiscie Hania jest teraz oczkiem w głowie na szczesie Igoer to bardzo mądry chłopiec i nie jest zazdrosny a wrecz przeciwnie sam przepada za Hanią i bardzo dużo mi pomaga. Jestesmy sami od jakiegos czasu bo mąż pracuje w Angli , więc nie jest łatwo ale dzieciaczki mnie rozchmurzają . Pozatym w sobote juz bedziemy wszyscy razem. Ztego tez powodu mimo ze jestem nowa na forum to juz sie z wami rozstaję , zycze udanych, slonecznych wakacji papapa ;D
reklama
Podziel się: