Olgap- trzymaj się i nie martw się. No i unikaj barów mlecznych
karolinna, zamęczą, zamęczą mnie w tej pracy, ale przynajmniej płacą nieźle ;D Za nadgodziny dzidzi wózek kupię

Ostatnio uczniowie mi powiedzieli: "Pani kochana, siądź sobie, bo się zamęczysz, Pani tyle chodzić nie może". Aż się potem ze śmiechu popłakałam. Takie są te moje "dzieciaki". A w ogóle to mam przezwisko "ta babka, ta 2 w1" ;D ;D Usłyszalam przypadkiem
Lilith, mam nadzieję, że u Ciebie mdłości szybko się skończą, ja jestem w 21 tyg i nadal trwają, mam kroplówki przez to, ale trudno, taki mój urok
Kaśka76, może wpadnę na karpatkę, coby się nie zmarnowała??

;D
Czekam do 20-tego, ale dłuży mi się strasznbie. A w ogóle ten wtorek będzie strasznie zakręcony: od 8.50 do 12.25 jestem w pracy, potem biegnę do zwykłego mojego gina na wizytę (muszę zdążyć do 14 bo tak przyjmuje), potem wracam do pracy na wywiadówki o 15, druga o 16 (mam dwa wychowawstwa, jak wszyscy w tej szkole) a potem na 18 prywatnie na USG 3D. Zakręcony dzień :
A dziś siedzę w domu bez męża bo oczywiście sędziuje właśnie mecze. Idę na obiad do rodziców, mama rolady robi io buraczki, żeby mi tę krew poprawić
pozdrawiam i miłej niedzieli życzę