reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Mamuśki ze Śląska,odezwijcie się!!!

czy darzymy lekarzy zaufaniem????

• Wszystkich głosujących
    285
Witajcie! dzien fatalny...tzn pogoda :(:( i zimno w dodatku :( ale zycze wam wszystkim mielgo dnia :):) ja oczywiscie cierpie znow od mdlosci:(

reklama
hej!!!

Ja już zupełnie jestem nie na czasie. Jak chodzę do pracy (jestem nauczycielką i mam półtora etatu) to nie mam już siły nawet na to, żeby odpalić kompa :( Ale lubię pracę, uczniów (jak jestem w ciąży to zachowują się jak :angel: a wierzcie mi, że potrafią jak >:D - uczę polskiego w zawodówce) i dzięki pracy czas szybciej leci :)
Wreszcie mam termin USG 3D- w najbliższy wtorek 20 września :) :) Bardzo się cieszę i nie mogę się doczekać :)
Pozdrawiam wszystkie mamusie obecne i te z brzuszkami :) :) :)

sandros i aga77 to jak moja mała będzie na poczatku płaksą to nie będę się bardzo przejmować :) i mam nadzieję że wyrośnie z niej wesołek.

olgap my tu chyba bardziej niż Ty się przejmujemy Twoim porodem ;D ;) życzę miłego spotkania z rodzicami.

lilith jeszcze wytrzymaj ze 2 tyg i mdłości przejdą,teoretycznie.Mnie mdłości trzymały co najmniej tak do 4,5 miesiąca co mnie wykańczało.

kasia178 aż półtora etatu,Ty się tam wykończysz słodziutka,dobrze chociaż że są grzeczni :) Powodzenia na usg,to już parę dni tylko :) ale będzie Ci się dłużyło do tego 20 września ;)

ja z mężem,wczorajszego wieczoru,zagraliśmy w karty w rozbieranego tysiąca...wygrałam ;D tak w ogóle to wstaliśmy dziś bardzo późno,po 11 aż wstyd się przyznawać . No i jest weekend i mąż robi śniadania i kolacje ;D na te weekendy to czekam z utęsknieniem ;)

dzieńdoberek
my właśnie ściągnęliśmy z zakupów lodówkowych. jestem padnięta, nawet na karpatkę nie mam ochoty patrzeć. mój Krzysiek ją pochłania w ilościach ogromnych, bo szkoda coby stała sama taka biedna w tej lodówce.

OgaP: Miłego weekendu.

Krolinna no mam nadzieje ze sie skoncza jak najszybciej :) choc dzis czuje sie nawet oki...ale wiem ze jak tak jest to pozniej bedzie tragedia :(
ja tez zawsze czekam na weekend:) mezus robi sniadanko obiadek sprzata ah :):) i tez leniuchujemy :)
Kasia to super ze jestes zadowolona :) wazne ze cie nie mecza a tobie dzieki temu szybciej leci czas!! no i napisz co i jak po usg :) tez bym na nie chciala isc i jestem bardzo ciekawa co i jak :) a 20 to juz nie dlugo :)
Kasia 76 bidulko poloz sie i odpoczywaj :) a mezus napewno sie zajmie wszystkim :)

właśnie pożegnałam się z rodzicami i strasznie mi smutno. mąż śpi a ja sama jak ten kołek siedzę bo z wrażenia nawet usnąć nie mogę. mama przywiozła tonę jedzenia i oczywiście upiekła dla mnie pyszne ciasto, dostaliśmy oczywiście znowu kilka uroczych ubranek :)
pojechaliśmy później do łązisk pochwalić się domem, w którym i tak nie będziemy mieszkać bo jest za wielki i wogóle w strasznym miejscu ale była okazja więc skorzystaliśmy.... potem placuszek po węgiersku w mikołowie i pojechaliśmy zwiedzać......PORODÓWKĘ!!!!!!!!
to było straszne, strasznie się zestresowałam i generalnie odechciało mi się rodzić. położna, która nas oprowadzała też nie była najfajniejsza mimo, że nasz lekarz zadzwonił do niej i kazał być miłą...

źle źle źle, strasznie jest mi źle..........

żeby jeszcze tego bylo mało to jedyna koleżanka, jaką mam w okolicy - bielsko biała- wyjeżdża do belgii.....

poszłabym się upić z rozpaczy ale nie ma w pobliżu "baru mlecznego".....

Olgap- trzymaj się i nie martw się. No i unikaj barów mlecznych ;)

karolinna, zamęczą, zamęczą mnie w tej pracy, ale przynajmniej płacą nieźle ;D Za nadgodziny dzidzi wózek kupię ;) Ostatnio uczniowie mi powiedzieli: "Pani kochana, siądź sobie, bo się zamęczysz, Pani tyle chodzić nie może". Aż się potem ze śmiechu popłakałam. Takie są te moje "dzieciaki". A w ogóle to mam przezwisko "ta babka, ta 2 w1" ;D ;D Usłyszalam przypadkiem :)

Lilith, mam nadzieję, że u Ciebie mdłości szybko się skończą, ja jestem w 21 tyg i nadal trwają, mam kroplówki przez to, ale trudno, taki mój urok :(

Kaśka76, może wpadnę na karpatkę, coby się nie zmarnowała?? ;) ;D

Czekam do 20-tego, ale dłuży mi się strasznbie. A w ogóle ten wtorek będzie strasznie zakręcony: od 8.50 do 12.25 jestem w pracy, potem biegnę do zwykłego mojego gina na wizytę (muszę zdążyć do 14 bo tak przyjmuje), potem wracam do pracy na wywiadówki o 15, druga o 16 (mam dwa wychowawstwa, jak wszyscy w tej szkole) a potem na 18 prywatnie na USG 3D. Zakręcony dzień ::)

A dziś siedzę w domu bez męża bo oczywiście sędziuje właśnie mecze. Idę na obiad do rodziców, mama rolady robi io buraczki, żeby mi tę krew poprawić :)

pozdrawiam i miłej niedzieli życzę :) :)

hej dziewczyny

lilith widzę że u was tak jak u mnie i męża panuje jakiś podział ról, ;) .Ach te weekendy ;) a i jaki radosny opis na gg :)

olgap cieszę się że wizyta rodziców się udała! a jak są tak daleko to pewnie się w ogóle nie kłócicie ;) Aż tak strasznie źle wyglądałą ta porodówka ? I mam nadzieję że dziś humorek kapkę lepszy ?

kasia178 babko 2 w1 ;) ja lubię takie zakręcone dni ,szybko leci czas :) A uczniowie pewnie mówią żebyś nie robiła klasówek bo zamęczysz się przy sprawdzaniu ,co? ;)

ja im bliżej rozwiązania tym gorzej się czuję,tzn psychicznie... częściej wpadam w dołki,chandry i kłócę się ze wszystkimi.A do porodu to jeszcze sporo!! aż się boję co będzie dalej,hehe.

Całkiem ładnie dziś za oknem :)

Dzieńdoberek!!!!!!!!

Kasia178: miłego oglądania dzidziusia, jeszcze tylko dwa dni Ci zostały.

Karolinna: nie ma sprawy, przyjeżdżaj. jeszcze zostało na blaszce.

Miłej niedzielki :)

reklama
Hej dziewczyny!!
Chciałabym do Was dołączyć.Jestem z Rudy Śląskiej.
Mam na imię Marlena i lada dzień oczekuję rozwiązania, termin mam na 9.10.2005 i już się nie mogę doczekać kiedy utulę moje maleństwo.

Do góry