reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamuśki ze Śląska,odezwijcie się!!!

czy darzymy lekarzy zaufaniem????

• Wszystkich głosujących
    285
Ciężarówki podam wam najprostszy sposób pomniejszania zdjęć. Zdjęcia z aparatów cyfrowych mają bardzo dużą rozdzielczość.
Ja wykorzystuję porgram Paint, który jest w każdym komputerze z systemem Windows. Start-programy-akcesoria-Paint

Jak otworzyć zdjęcie w tym programie?
Nacisnąć prawym przyciskiem myszy na ikonkę wybranego zdjęcia

Załączniki

• 3.JPG
    3.JPG
    9 KB · Wyświetleń: 74
reklama
Gdy zdjęcie jest już widoczne -bardzo duże i nie mieści się na ekranie to.........

Zdjęcie można pomniejszcać o dowolną wartość procentową tak aby miały nie więcej niż 128KB. Można je pomniejszać w klilku etapach.

Załączniki

• 1.JPG
    1.JPG
    8,9 KB · Wyświetleń: 68
  • 2.JPG
    2.JPG
    8,7 KB · Wyświetleń: 68
baska no to musisz mieć sporo tych zdjęć :)

czekam aż baska i mariaola nauczą się co trzeba (czyt.co martaglo wam wytłumaczyła) i powklejają fotki :)

dobranoc.

Martaglo - dzięki za wskazówki. Teraz chyba uda mi się wstawić te zdjęcia.... a wiec uwaga bo idzie atak :D

baska super wózek! :) gratulacje ze udało ci sie opanować program do obróbki zdjeć :) i ten pokój i łózeczko bardzo ładne :)

dobranoca raz jeszcze :) .

reklama
A teraz ciuszki. Mam jeszcze pytanie jak wstawić kilka zdjęć w jednej wiadomości????

Do góry