Cześć Dziewczyny!
Melduję się po roczku Martynki. Tyle mam do napisania że sie boje że zapomne ;D
Basia - dopiero teraz obejrzałam sobie fotki które wklejałaś jak mnie nie było, super ciuszki, super wózek

i pokoik też fajnie urządziliście. A Ty wyglądasz po prostu super, ciąża Ci służy

Masz śliczny brzusio

Fajnie że wklejasz już różne zdjęcia
MamaBoo jeśli nie widzisz zdjęć Karolki możesz je obejrzeć na stronce:
www.karolinka09.bobasy.pl, niektóre są też na blogasku mojej córci:
www.karolinka.naszbobas.pl zapraszam do oglądania i czytania
Na roczku było fajnie, Martynka zadowolona z prezentu, kupiliśmy jej żyrafę pełną klocków (
http://www.allegro.pl/item118399613_zabawka_zyrafa_pelna_klockow_fisher_price_ostat.html) , no i w kopertce też coś dostała
Z Justynką chwilkę rozmiawiałam, siedziała tuż przed moim mężem

zrobiłam fotkę Liwusi

i chciałam porobić przed kościołem z Justynką ale mi uciekła

. Musiałam ubrać Karolince czapeczkę i kaftanik (bo w kościele było gorąco i duszno) i jak wyszliśmy to sollenizantki z mamusią juz nie było. J
ustynko koniecznie wklej fotki z imprezki
Karolinka była bardzo grzeczna, w kościele tylko trochę zapłakała bo było jej za ciepło a potem w domku była już grzeczniutka i wszyscy się nią zachwycali. Jak lezała w wózku na brzuszku to robiła "jazde" czyli na kolankach i rączkach w przód i w tył, śmiesznie to wygląda ;D ;D
Chce kupić małej krzesełko do karmienia, biore już udział w jednej aukcji na allegro, ciekawe co z tego wyjdzie

Ale nie chcemy drewnianego bo takie zajmuje troche dużo miejsca a mamy małą kuchnię.
Musze kończyc bo mała chyba zgłodniała