reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

Mamuśki ze Śląska,odezwijcie się!!!

czy darzymy lekarzy zaufaniem????

• Wszystkich głosujących
    285
Mamaa Boo - są tam dwie nowe budy otwarte z małymi rzeczami jedna jest zaraz na początku a druga jest z boku i nietrudno jej nie zauważyć. Ja kupiłam w budzie na początku wszystkie ciuszki na wyprawkę. Tam się naprawdę opłaca bo nie są drogie. Takze piżamkę tam bez problemu jak nie w pierwszej to w drugiej budzie kupisz. Wcześniej wklejałam zdjęcia wyprawki dla małego niewiem czy na nie natknęłaś to możesz zobaczyć jakie tam kupiłam ciuszki.Zaraz zrobię zdjęcie kombinezoniku dla malutkiego to wkleję.

reklama
kochane babeczki !!

dziekuje za życzonka dla mojej córci !!  :-*

z Izunią sie widziałyśmy w przelocie !!!

a ja siedze przyrośnięta do krzesła przed kompem i kupe zdj retuszuje i pewnie zejdzie mi tak jeszcze długo bo mamy sporo tego w najbliżyszm czasie

buuuuuuuuuuu ja chce do Was !!!

Justyna pokaż później zdjęcia Małej !
A ja się żegam - idę do domciu. do Mojego Szkraba. Nareszcie :) :) :) :) :) :)
Całuski dla Was i Waszych Maleństw!! :* :* :*
Acha! Nie będę wklejać wszystkich zdjęć Ozika, więc jeśli miałybyście ochotę pooglądać to na naszym blogu są albumy:
http://swiatmalegoboo.blog.onet.pl
Jeszcze raz pa pa :)

Cześć Dziewczyny!
Melduję się po roczku Martynki. Tyle mam do napisania że sie boje że zapomne ;D
Basia - dopiero teraz obejrzałam sobie fotki które wklejałaś jak mnie nie było, super ciuszki, super wózek :) i pokoik też fajnie urządziliście. A Ty wyglądasz po prostu super, ciąża Ci służy :) Masz śliczny brzusio :) Fajnie że wklejasz już różne zdjęcia :)
MamaBoo jeśli nie widzisz zdjęć Karolki możesz je obejrzeć na stronce: www.karolinka09.bobasy.pl, niektóre są też na blogasku mojej córci: www.karolinka.naszbobas.pl zapraszam do oglądania i czytania :)

Na roczku było fajnie, Martynka zadowolona z prezentu, kupiliśmy jej żyrafę pełną klocków (http://www.allegro.pl/item118399613_zabawka_zyrafa_pelna_klockow_fisher_price_ostat.html) , no i w kopertce też coś dostała ;)

Z Justynką chwilkę rozmiawiałam, siedziała tuż przed moim mężem :) zrobiłam fotkę Liwusi :) i chciałam porobić przed kościołem z Justynką ale mi uciekła :(. Musiałam ubrać Karolince czapeczkę i kaftanik (bo w kościele było gorąco i duszno) i jak wyszliśmy to sollenizantki z mamusią juz nie było. J
ustynko koniecznie wklej fotki z imprezki :)

Karolinka była bardzo grzeczna, w kościele tylko trochę zapłakała bo było jej za ciepło a potem w domku była już grzeczniutka i wszyscy się nią zachwycali. Jak lezała w wózku na brzuszku to robiła "jazde" czyli na kolankach i rączkach w przód i w tył, śmiesznie to wygląda ;D ;D

Chce kupić małej krzesełko do karmienia, biore już udział w jednej aukcji na allegro, ciekawe co z tego wyjdzie ;) Ale nie chcemy drewnianego bo takie zajmuje troche dużo miejsca a mamy małą kuchnię.
Musze kończyc bo mała chyba zgłodniała :)

Już malutka nakarmiona i bawi się w łóżeczku.
Piszę co wcześniej zapomniałam:
BASIA WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO Z OKAZJI 2 ROCZNICY ŚLUBU!!! OBY TYCH ROCZNIC BYŁO JESZCZE DUŻO!!!

Karolinka dostała od cioci troszkę ciuszków po Martynce :), najbardziej podobają mi się różowe spodenki :) jak wszystko co różowe ;D, fajną grzechotkę i soczek, który już wypiła z mleczkiem hihi, tzn. najpierw został skonsumowany przez mamusie hi hi ;D :D

A właśnie Karolinna pytała gdzie byliśmy, więc juz chyba wiesz ;) na roczku w Pszowie :) Chrześnica męza miała mszę razem z Liwią :) sorki że dopiero teraz odp. na pytanko Twoje :)

Jeszcze zapomniałam podziękować, więc robię to teraz: Dziękujemy (ja i Karolisia) za wszystkie komplementy i miłe słowa skierowane pod adresem Karolki :) :-*

Mama Boo - ta huśtawka bardzo fajna :)

To byłoby na tyle jak jeszcze coś mi się przypomni to napisze ;)

hej,my wrócilismy z Silesii City Center,taka jestem zmęczona ze padam ::) Lena już po drodze zasnęła ::) w domu tylko ją przebrałam ale za nic nie chciała juz usnąć i płakusiała trochę,co się okazało za jakieś 15 min noszenia że zrobiłą kupkę w pieluszkę i jej mocno przeszkadzało ::) (kiedy ona to zrobiłą ??? ledwo ją przebrałam a tu juz i nawet nie słyszałam ::) ;) ).
Kupiłam sobie bluzkę z krótkim i długim rękawem ;D ekstra,faktycznie jest pełno wyprzedaży i fajne okazje :) dawno nie byłam tak zadowolona z zakupów! :)

baska wszystkiego naj z okazji waszej drugiej rocznicy!!!
rocznica347lubuqf2.gif
,kombinezonik super!i tak jak mówi iza słuzy Ci ciąża :) super brzusio :)

justynka a to retuszujesz fotki z roczku Liwcii? jak tak to wklej koniecznie potem,zresztą tak czy siak wklej :)

iza
i jak podróż tym autobusem ??? żyrafa ekstra :) ja krzesełka do karmienia Lenki nie trzymam w kuchni tylko w jej pokoju :) mnie też raczej by się nie zmieściła w kuchni choć chyba nad tym pomyślę :) A dasz linka do tego krzesełka ? bo jestem ciekawa co wybrałaś :)

mamaboo racja,racja! na szaber placu są super ciuszki dla małych dzieci :) też tam kupowałam jak zanim mała się urodziła.Acha,ładnie we trójkę wyglądacie :D potem jeszcze poogladam dokłądnie :) powiedz czy tą stronkę robisz też w pracy ? ;)

miłego wieczoru!!!

Witajcie

karolinna pisze:
dzięki Bogu,wyniki ok!!! :)

to świetnie.
A nie wiem czy chcę żeby nosiła mi teściowa Patrycję, bo jestem o moją Małą strasznie zazdrosna, a moja zazdrość przejawia się tylko w stosunku do rodziny Marcina...może dlatego, że nie mam z nimi żadnego kontaktu ??? Ale jak przyjadę to zdam relację, bo na razie to nie mam żadnego ustosunkowania się do ich kontaktów z wnuczką, bo nawet nie usłyszałam..."ale ona śliczna..." czy czegoś w stylu zachwytu. Ale nie będę tu truć, bo się jeszcze za bardzo nakręcę, a w sumie nie mam się jeszcze o co czepiać ;)

baska brzucholek śliczny, a kombinezonik też ładny...
SERDZECZNOŚCI Z OKAZJI DWÓCH LATEK

karolinna super, że zakupy się udały.

Moje wczorajsze również  :p zwłaszcza, że okazało się, że Pati wyrosła z pajacyków i nie ma w czym spać i trzeba jej było garderobę uzupełnić, a to uwielbiam robić ;D ;D ;D buszować po przecenach albo po allegro :laugh:

A tak wyglądała Patrycja po zjedzeniu marchewki (dlaczego ona taka niedobra ??? )
8ab32e3b02f9690e.jpg

I to chyba na tyle. Trzymajcie się cieplutko w tą brzydką noc...(u mnie się błyska i grzmi i pada....brrrrrrrrrrrr niecierpię takiej pogody :) )

reklama
Do góry