reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamuśki ze Śląska,odezwijcie się!!!

czy darzymy lekarzy zaufaniem????

• Wszystkich głosujących
    285
witam Kubusiową !!!!

Czarnulka a ja dzis myślałam też o Tobie i chyba wszystkie tu myslami Cię sciągnełyśmy ! napisz jak tam sie czujesz bo to juz tuz tuż nie ??

Karolka szkoda ze tak daleko do mnie bo Liwia by pewnie kolezanką Leną by była zachwycona bo tez strasznie za dziećmi !! rzadnemu dziecku nie przepuści na ulicy i do kazdego wózka zagląda ;D czyżby jakieś aluzje do rodziców??

MMM gratulacje dla Twojego mężczyzny ! to nieźle sie byczycie !!

Izka super krzesełko a wkładzik w nim dopiero superaśny :)

Baska zdj wkleje na dniach

reklama
Witam wszystkich.... ostatnio rzadko bywam ale często w pracy bywam albo z Olusiem wędruję.....

Karolinna.... dostałam meila... wielkie dzięki.... aha i gratki dla Lenki za "kosi łapki" ;D

Kubusiowa..... witam na "Śląsku"...... ;D

Justyna.... jak remonciki postępują..... jak przyjadę do rodziców to muszę się kopsnąć przez płot i oblukać.... jeśli pozwolisz oczywiście ;D

aha... melduję że akcja "nocnik" zakończona.... czyli Olek ma nową zabawkę.... tylko zamiast siędzieć na nim woli go wkładać na głowę.... aż boję się pomyśleć jak ta głowa i pokój oczywiście będzie wyglądał jak ten nocnik będzie pełny.... hihihi

i jeszcze jedno .... byliśmy ostatnio w Palmiarni w Gliwicach.... Alex był zachwycony... a ja stwierdziłam że dają tam rewelacyjną kawę ;D ;D

Witam wszystkie miłe kobietki!

Diablica superaśne fotki, szkoda że ta na myszy taka niewyraźna :(
Też mamy podobne nosidełko ale jak na razie nie używane, wczoraj małą na chwle do niego dałam ale jakoś nie była zachwycona. Olek fajny ma nocnik :D teraz tylko musicie go wyszkolić robić do niego ;)

A my niedawno wstaliśmy (mąż po nocce :p).
Miłego dzionka!

iza1.... Twoje zdięcia też są superaśne...., a mysza niewyraźna bo zdięcie robione telefonem i to przy kiepskim świetle... ale myślę że będzie jeszcze wiele okazji do poprawienia ;D ;D ;D

hej!
tyle chciałam napisać ::) i zapomniałam co ::)

karolinna chętnie umówię Grzesia z Lenka na wspólne zabawy, jemu też brakuje rówieśnika do zabawy, jak przyjadę to się zgadamy ;)

diablica w Palmiarni jest super, ale w niektórych pomieszczeniach panują cięzkie warunki "klimatyczne", jak Olo to zniósł ??? No i mamy taki sam nocnik :)

iza1 zdjęcia są super, krzesełka nie widzę, ale pewnie też jest ok ;)

witam Cię kubusiowa :D
miłego dnia

hej !!

Diablica koniecznie wpadnij do mnie !! ale jeszcze jeszcze troche potrwa zanim bedzie wyglądać jak u ludzi ;D
Widze ze Olas to mały podróznik ;D

reklama
justyna pisze:
hej !!

Diablica koniecznie wpadnij do mnie !! ale jeszcze jeszcze troche potrwa zanim bedzie wyglądać jak u ludzi  ;D
Widze ze Olas to mały podróznik  ;D

mały podróżnik to delikatnie powiedziane.... ale ostatnio pierwszy raz jechał w "normalnym" foteliku i chyba się mu podobało.... ;D

Do góry