czesc laski
Hahaha bardzo mnie cieszy ze sie wam moj facet podoba

zawrocli mi w glowie kompletnie ;D, tatus zadrosny bo widac jak sie kochamy i zyc bez siebie nie mozemy ;D. Wyczytalam ostatnio ze w tym m-cu tzn 8 dziecko przywiazuje sie najbardziej do osoby , ktora sie nim opiekuje - najczesciej to matka . Placze za nia gdy tylko znika za dzrzwiami pokoju , nie chce u nikogo na rekach siedziec. I tak tez jest z Oliverkiem , tatus jest dobry na chwile , potem rozpacz " gdzie mama ? " ;D. Podobno to trwa m-c , ciekawa jestem ile to bedzie trwalo znam przypadki 16 miesiecznych bobasow ktore placza pod drzwiami lazienki .Oby mnie osczedzil synus , bo od nowego roku do pracy ....
Ok koniec o Oliverku ;D Ciesze sie ze czujecie sie dobrze mamusie ;D i ze fasolki sie rozwijaja prawidlowo. No to mamy juz nast ciezarowke do porodziku ;D
Olgap nie dala znaku hmmm no coz poczekamy , a wkrotcce Beata78 ;D, a dalej ?
Ubrania ciazowe nie wiem gdzie kupic , bo ja sie zaopatrywalam w lumeksach , a spodnie mialam jedne jedyne i w dodatku pozyczone ;D jedynie te wielgachne majciory kupowalam ;D ;D a i namioty 80 D ;D ;D
Karolka ;D to bedziemy wozic tzn Ty bo moj juz bedzie dreptal , a ja ci potowarzysze .
MamaBoo ;D ;D taki rozrabiaka z niego ? ;D jeszcze powiedz ktory rocznik to wtedy cie uspokoje ze znam jedynie z widzenia ;D .
Przyjde zas ;D caluski dla was wszystkich pa