reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamuśki ze Śląska,odezwijcie się!!!

czy darzymy lekarzy zaufaniem????

• Wszystkich głosujących
    285
Wikusie pod moją nieobecność zabawiali dziadkowie i cioteczki :D A więc bawiła się świetnie :) Jak wruciłam juz do domku,to Wiki wskoczyła na mnie i bardzo sie tuliła :) Byłam wtedy najszczęśliwszą mamusią na świecie! (i teraz również jestem) :D

reklama
Witam Koleżanki! Znów jestem niewyspana, najpierw Karolinka nie dała mi pospać a potem jej tatuś :( łaził, trzaskał się i takie tam wrrrrr

Czarnulka super że wstawiłaś fotki, Emilka prześliczna (tak jak Wiki :)) a tatuś widać że naprawdę dumny :)

WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO DLA LENKI!!!!!

Kaśka serce się kroi jak się czyta Twojego posta, trzymam kciuki za Piotrusia, oby szybko wyzdrowiał i było wszystko dobrze!

MIŁEGO DZIONKA!

dzień doberek

U nas dzisiaj ładna pogoda więc zaliczymy spacerek, teraz Kubus zjadł kaszke i śpi wiec ja tak szybciutko na bb wieczorem opisze wam poczynania mojego aniołka ;D bedzie wiecej czasu

Karolinna - Wszystkiego co nalepsze dla cudownej istotki Lenki!!! ;D
Co do mojej krótkiej fryzurki, to ja juz przed ciążą miałam krótkie włosy, a do obcięcia namowiła mnie koleżanka fryzjerka (musze ja pochwalic Mistrzyni Polski w koloryzacji i strzyżeniu, ma klientki własnie z Katowic, Bielska, Krakowa itp. polecam). szczoteczka do ząbków..........ponoć dobre są z Nuka ;D

czarnulko - szybko wracaj do formy3, a fotki super, tatus widać miedzy swoimi dziewczynami czuje sie jak "pączek w maśle" banan na ustach ;D, Córcie to wam się udały :)

anian - dobrze że sie nic nie stało Patrycji, duzo strachu ::), no ale cóz przed nami jeszcze nie jeden upadek, nabity guz, śiniaczek....... :poby kończyło sie tylko na strachu, tak tak karolinna ma racje oczy wszędzie czego tobie, sobie i wszystkim mamom życzę :laugh:

kaśka76 - życzę zdrówka dla maluszka :), a wam duzo siły a napewno bedzie wszystko okej

iza1 - to jak tatus bedzie w domu to wyslij go z córcią na spacerek a ty hoop to łóżeczka, masz przeciez wszystko porobione (pranko, prasowanko ::))

Wszystkim zycze miłego dzionka ;D

czarnulka22 gratuluje tak slicznych córeczek, a Emilka jest przesłodka :) ja tez chcialabym juz miec Moja Kruszynke przy sobie, ale jakos dane jest mi jeszcze sie pomeczyc :(
zycze milego dnia !!

Czarnulka - sliczna Emilka, tatuś dumny ;) a Wikusia bardzo sie cieszy, że ma siostrzyczkę. Normalnie aż milo popatrzeć na taką rodzinkę ;) Wracaj szybko do formy :) Jak widzisz teraz przede mną jest coraz bliżej, zaczynam się szczerze bać, ale jakoś to muszę przeżyć. Bardzo już chcę mieć swojego Kamilka przy sobie :)

Kaśka - własnie ostatnio o tobie myślałam i zastanawiałam się co z Piotrusiem. Dobrze, że już coś wiadomo. Trzymam kciuki za Piotrusia :)

Kubusiowa - już po spacerku??? Ja wstalam dziś o 10.10 a to wszystko przez to, ze mąż jest teraz w domu i tak jakoś super się śpi ;)

Karolinna - wszystkiego najlepszego dla Lenki ;) Karolinna jak widzisz ty 9 miesięcy temu rodzilaś a ja jestem przed rozwiązaniem ;)

Bedę spadac bo mąż dziś umyje mi 2 okna a ja chcę poprać firanki, powycierać kurze i poprasować :) Zapowiada się dzisiaj pracowity dzień. Jutro mamy gości przyjedzie mój brat z żoną :)

Miłego dzionka dziewczyny :)

luczynka, karolinna, iza1, dzięki za odpowiedź, może jest taki mały przez te moje wymioty i mdłości-ale jak przejdą, to nadrobi:-)
najfajniejsze na usg było to jak dzidziuś machał nogą:-)
super!!! taki malutki, bo 4 cm i już tak się rusza-nie mogę się doczekać, jak będzie większy.
paaaaa

iv28 - jak sie tak patrzy na linijke to co to jest 4 cm :p a tu prosze mala istotka w brzuszku u mamy i macha sobie nóżkami rączakmi :)! cudowny widok, jak przeczytałam twojego posta to zaraz odtworzyłam filmik gdzie ginekolog nagrał mi moje Kubusia jak własnie machał rączakmi i nóżką strzelał "gole" zresztą zostało mu to do dzisiaj cały czas wiwija nóżkami, ale to miłe tak sobie wspominać, fajnie że masz te mozliwość cieszyć sie z okresu ciaży!

baska - dopiero przed nami spacerek, bo pisłam że "zaliczymy spacerek", a ty nie żałuj sobie dłuższego spania bo potem bedzie duzo braku w spaniu, ale to nic bo bedziesz maluszka miała już "namacalnie", i nie przepracuj się

Miłego dnia brzucholki!

karlam1 - nie wiem czy jest mozliwośc odtwarzania filmików :p ::), bardzo cie zapraszam do mnie na taki seansik :),a za niedługa bedziesz miała swoje malenstwo na filmiku co? trzymaj sie cieplutko brzucholku ;D

reklama
Witam kobietki :)
A najserdeczniej to witam CZARNULKĘ:) Emilka ślicznutka. Widzę, że wszysycy bardzo szczęśliwi. Nie dziwię się - dwie małe księżniczki w domu :)
Dla Lenki WSZYSTKIEGO NAJ,NAJ,NAJ Z OKAZJI SKOŃCZENIA 9 MIESIĘCY !!!!

Tak, tak - dzisiaj jest gorzej. Od rana mam zły humor i doła..... Rafała chyba nie bardzo to interesi.... Powtarza tylko w kółko, żebym zmieniła minę... Super - ,yślałam, że będę mogła na niego liczyć. Cały czas chce mi się beczeć. Mam za dużo na głowie - nieważne.
Basia moja siostra ? Phi - zbyt dużo opowiadania , w miesiąc po jego śmierci przyszła w różwej bluzce - także resztę możesz sobie sama dopowiedzieć...
Nie byliśmy u lekarza, bo temperatura minęła. Za to w nocy Mały budził się coc hwilę. To chyba zęby. Dzisiaj spróbuję nanoc mu podać butlę - może wtedy będzie lepiej spał...
Idę sobie - na bloga w końcu.
Całuski kobitki !

Do góry