Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
grecco nio mój mąż i ja mieszkamy na śląsku ;D ( nick "mąż karolinny " )
aga77 hehe.ale jesteś zakręcona Mnie chodziło bardziej o spanie w jednym pokoju,koło mojego łóżka- kołyska. I chyba będę musiała poczytać ten "język niemnowląt"bo strasznie dużo osób go zachwala miłego prysznicu
ja za chwilę zrobię sobie śniadanie i dzwonię do tego nieszczęsnego zusu,na samą myśl ciary przechodzą życzcie szczęścia!
hahah Karolka przynajmniej jest tu wszystkim weoslo ze mna ;D ( tak to sobie tlumacze ) a zakrecona jestem strasznie , musze sprzatnac balagan ii klejacaj podoge ( troje dzieci wczoraj szamalo chrupki kukurydziane ;D) , wybrac sie na zakupki i ugotowac obiadek, a jeszcze nie wiem co : znalesc prezent dla meza, bo dzis 4 rocznica slubu :. Nie umiem sie ostatnio pozbierac z tym mieszakniem , o ja tu pisze a za sciana juz łłłłłęeee. ;D ide pa :*
Jakie dzisiaj samopoczucie?? Ja na razie czytam "język nimowląt" no i czekam na program "Zaklinaczka dzieci" dzisiaj o 14.45 w TVP2- nawet mam budzik nastawiony bo tydzień temu przegapiłam
aga czy da się rozrózniać płacze dzieci?? Bo teoretycznie tak a jak to jest w praktyce??
Ja dzis sie obrzeram jak super w autobusie to myslalam ze sie przewroce itd i do tego sie zepsul w polowie drogi ale pozniej w domciu juz sie lepiej czulam objadam sie chlebkiem Wasa mniam!!!! nie uwierzycie ale zjadlam juz 10 kromek!!! dzis dzien rozpusty!! a co tam schudlam juz 3 kg to mi sie nalezy jeden dzien na tydzien!!
Witam Tatusia chyba majowe tak??
Mmm ja tez lubie ten program i z mezykiem nawet ogladamy
Hej!!
Właśnie wróciłam z zakupów... byłam nawet dwa razy bo za pierwszym razem przy kasie okazało się że nie wzełam portfela no i musiałam się wracać ale dzisiaj jest cieplutko więc nie narzekam na dłuższy spacerek
karolinna tak, ten program jest co tydzień i właśnie ta pani "niania" jest autorką tej książki
Lilith ja niestety sama bo mój jest jeszcze wtedy w pracy, dobrze że odzyskałaś apetyt
jednak zdążyłam obejrzeć ten program,normalnie się popłakałam przy porodzie tej laski :-[ i potem też jak mała była już w domku.I nagle bardzo zapragnęłam żeby był już listopad i mieć kruszynkę przy sobie.