• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Mamuśki ze Śląska,odezwijcie się!!!

czy darzymy lekarzy zaufaniem????

• Wszystkich głosujących
    285
witam kochaniutkie

karolinko - jestem a gdzie ty, no faktycznie nasze brzucholki pobeblały sobie ;D, jak mnie nie poznałaś to bede bogata (tak mówią) ;) :laugh:, a co ty tak kapuche lubisz czy smaczki podejrzane?????? ;), jak tam Lenka ach jak mi ona przypadła w oko ;D

Mariaola - ja u Ciebie obstawiam syna!!!! pamiętaj! :laugh:, no ale szkoda że maluszek nie chciał sie odtajnić, a to ci "tajniaczek" i dobrze że maluszek zdrowy tylko takich dobrych wiaomości wam życzymy!

baska - dobrze że sie odezwałaś! ;D, mój Kubus nosi ubranka w rozm. 74 lub 80 to zależy z jakiej firmy ale wiadomo że każde dziecko jest inne więc szybko do tego sama dojdziesz.
U nas łóżeczko składaliśmy 1 stycznia i jaką frajdę mielismy a posciel ubrałam dzień przed póściem do szpitala i zakryłam tak jak Luczynka prześcieradłem

iza1 - dobrze że u Karolinki wszystko w porządku, mężowi składamy życzonka wszystkiego najjjjjjj......lepszego! i udanej imprezki! :D

mm - o której jutro pijemy kawusie? :P

Ewcik - miło było Cie poznać no i oczywiście Filipka fajny chłopczyk, moja teściowa zna twoja mame i Ciebie z widzenia

Kubus robi coraz wieksze postępy siedzi już bardzo ładnie wyprostowany, i po swojemu raczkuje tzn. pełza, a co się nagada ;D, dziewczyny jak tak patrze na mojego szkraba to mi aż serce z radości sciska że taki mały człowieczek a tyle szczęścia da rodzicom, duma duma rozpiera (łezka mi sie od razu kręci).
No a ja dzisiaj bez owocne zakupy, jutro jedziemy do Mikołowa do Auchana i może do Katowic do Silesi.

gdzie jestescie nie ma z kim pogadać, mąż w pracy, synus słodko śpi od 19:30,

reklama
Kubusiowa - ja jestem ;) Mój maż zaraz wróci z pracy :laugh: ale mam jeszcze troszkę czasu przed odgrzaniem obiadku :) To Kubuś już dużyy wogóle chyba chlopcy są duzi. Ja kupilam mojemu maluszkowi dresik na rozmiar 62 i takie ubranko polarowe też na 62 i się bałam ze będzie na niego dlugo duże ale wynika z tego, że nie. Jak się urodzi to dopiero mu zacznę jakieś fajne ciuszki kupować bo podoba mi się jak mamusie ubierają chlopca np w spodnie jakieś typu jeansy, sztruksy jaką s do tego fajną koszulę albo bluzę :)

Dziewczynki mężuś dziękuje za życzonka :)

Kubusiowa gratki dla Kubusia nowych umiejętności! To prawda że te nasze szkraby cieszą jak nie wiem i co chwilę łezki w oku się kręcą.

Nasza Karolinka dziś pierwszy raz jak ją posadziłam to się nie przewróciła tylko utrzymała, ale oczywiście podtrzymywała się rączkami ;) A jak ją kąpałam to pierwszy raz zaczęła świadomie chlapac  ;D :D :laugh: Cała mokra byłam  ;D a jak myłam jej plecki to pływała że hej ;)
Dziewczyny była tu poruszona kwestia mycia ząbków, ja mam taką śmieszna gumową szczoteczkę do masowania dziąsełek z nuka, jak zaczęłam to dziś robić Karolci to normalnie tak jej było dobrze hi hi  :D Ale nie wiem jak często trzeba to robić ??? I czy w ogóle trzeba ??? na pewno przynosi jej to ulgę...

Dziewczyny mecz się zaraz zaczyna, ciekawe co dziś pokażą Ci nasi piłkarze... ale i tak Na wspólnej będę oglądac ;)

Witam,

Zdjecia ze spotkanka fajne, odobaja mi sie te wozki zebrane razem i super wyglada Kubus pelzajacy.
My tez sie tam wybralismy, ale we wtorek popoludniu - dolozyli wiecej "atrakcji" od zeszlego roku, fajne.

Iza, Twoj maz ma 30, a moja mama 50 za pare dni... Tu prosba do Was - co moge kupic na takie urodziny?

Iza brawo za postepy Karoliny.
Co do zabkow, to ja odrazu mialam dla Soni normalana szczoteczke z Oral B taka dopasowana do wieku. Ja pozno w porownaniu z Wami zaczelam jej czyscic, bo jak sama juz potrafila to jej dalam, tj. sama niezgrabnie dawala do buzi i raczej przygryzala, troche jej pomagalam - jak czesto - pare razy na dzien. Obecnie czyszcze jej dwa razy na dzien.

Brzuchatki, fajnie czyta sie Wasze posty, okres ciazy bardzo milo wspominam. Milo jest tak wrocic do tego okresu. A zgadzam sie, koncowka jest koszmarna, bo tak bardzo chce sie juz miec kruszynke przy sobie, tym bardziej jak do okola tyle maluszkow...

Sonia ma sie juz niezle, noce juz prawie przyesypiamy.
Monitor naszczescie jest naprawialny, wiec nie czeka nas duuuuzy wydatek, wiec moze jeszcze w tym tygodniu beda te zdjecia... Nic nie obiecuje, bo cos pechowe te zdjecia.

A jutro ide z Sonia na takie zajecia artystyczno-muzyczne dla maluszkow. Ciekawa jestem jak zareaguje na inne dzieci i zajecia jakie bedzie musiala wykonywac.

Pozdrawiam,

Sandros - wlasnie o tobie myślalam dziś, gdzie się podziewasz ;) Czekamy na fotki

Iza - ja też będę oglądała Na Wspólnej ;) Brawa dla Karolinki jej nowych umiejętności uważaj teraz bo pewnie ciągle bedziesz mokra :)

Coś dziś pusto zaraz zmykam na film Na Wspólnej i meżuś wróci z pracy niedługo więc już tu dziś nie zaglądnę. Życzę wam milego wieczoru. Dobranoc :)

Dzieci poszły spać, to mamuśki się odezwały, a brzuchatki bawią się z maleństwami w brzuszku :)

GRZEŚ PO RAZ PIERWSZY ZASNĄŁ WIECZOREM BEZ CYCKA, HURRA!!!

kubusiowa kawka, u mnie to zależy kiedy G. pójdzie spać :D przeważnie między 9 a 10

mariaOla ja stawiam na chłopczyka :D

A mój Grześ zaczął się buntować i to nie na żarty. Piszczy, krzyczy i nawet czasem tupie nogami. Dzisiejszym hitem dnia oprócz pralki, która jest na topie od 2 tygodni, było wkładanie klucza do zamka, ręce mi opadają :) A na spcerku najfajniejsze są gołębie :)

a o której na Wspólnej się zaczyna ???

sandros ja też o Was myślałam :)

Witajcie kochane :)

A ja dzisiaj nareszcie byłam zarejestrować w urzędzie miasta moją Emilke :) i nawet udało mi sie załatwić szybko w Zusie macierzyńskie i Becikowe :) Za miesiąc tylko pesel i karta czipowa :)
A więc moja gwiazdeczka nazywa się Emilia,Weronika .... :)
Dzisiaj przeżyłam pierwszy wieczór sama z dziewczynkami :) udało mi saie wszystko zrobić bardzo zwinnie i bez płaczu dzieci :) Teraz to mi pozostaje sie tylko modlić by zawsze tak było ;) Teściowa sie nie odzywa bo zwruciłam jej uwage i naskarżyłam na nią mojemu Radkowi że klepła naszą Wiki w pupke :evil: Zamiast wytłumaczyć dziecku że nie wolno podnosić rączke na babcie! A dzisiaj jak zadzwoniłam do teścia by dał mi ją do telefonu,bo nie miałam czasu zrobić obiadu czy da Wiki... to słyszałam jak szepcze... "nie ma mnie.." Normalnie mnie tak @^%$#&^ że myslałam że wyjdę z siebie i powiedzialam teściowi że juz nie chcę i że ugotuje szybko obiadek dla mojego dziecka jak teściowej dla mnie nie ma~! Mam nerwa na nią że normalnie koszmar ;) :twisted:
Po tym napewno do niej nie pujde,bo ona chyba uważa że to ja zle zrobiłam a nie ona.A nie pozwolimy z moim Radkem,by kto kolwiek karcił nasze córeczki!

Sorry dziewczyny,ale musiałam sie wygadać! 8)

mmm :D Lena już od jakiegoś czasu zachwycona ptakami,psami i kotkami ;D I moja mała też lubi klucze wyciągać z zamków ,np .z barku i wkładać z powrotem :) gratki z bezcyckowego zasypiania Grzesia :) co do piątku to dostałam kataru i łażę,kicham :P i pociągam:( :P nie wiem czy chcesz ryzykować ;) ale jak chcesz to moze być na 10.30 :)

baska jakoś mnie naszło na kapustę ot tak ;) wielką fanką nie jestem ;) tylko bez podtekstów
hyhy.jpg
.

kubusiowa
kubusiowa pisze:
jak tam Lenka ach jak mi ona przypadła w oko ;D
wstyd.gif
:D .Gratki dla Kubuisa że tak ładnie siada
brawo.gif
.

iza no to zaczłęy ci się mokre kąpiele
hihi.gif

sandros czekam na relację z jutrzejszego zajecia Sonii!

no,chyba dobranoc ::) ;) :) .

reklama
czarnulka no i bardzo dobrze!! od wychpowywania dziecka są rodzice a nie ludzie spoza ::) jak ona w ogóle śmiała podnieść rękę na wasza córkę ??? jeszcze będzie was przepraszać :P Super że tak dobrze ci poszło z dzieciaczkami dzisiaj :D .

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry