• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Mamuśki ze Śląska,odezwijcie się!!!

czy darzymy lekarzy zaufaniem????

• Wszystkich głosujących
    285
Witam ponownie ;) Jestem już spokojniejsza bo malutki sie poruszył ;) Jak ja go kocham to niesamowite normalnie chcę go już mieć przy sobie ;)

Luczynka - kiedy my w koncu sie już rozdwoimy???

reklama
Basiu mnie sie juz wydaje ze jestemw ciazy od zawsze i juz na zawsze taka zostane, moj maz sie ze mnie smieje, ale ja naprawde sie juz tak czuje, mam juz szczerze dosc tej "figury"

Witam :)

Wielkie brawa dla Lenki,za samodzielne wstawanie :)

MariaOla
Moje córeczki śpią w jednym pokoju :) i jak narazie im to nie prtzeszkadza ;)

SandrosWitam spowrotem! Fotki są poprostu super!

KAROLINKO ZROBILIŚCIE NAM NAPRAWDE WIELKĄ NIESPODZIANKE! a JAKIE ZASKOCZENIE BYŁO GDY LISTONOSZKA PRZYNIOSŁA KARTKE DO EMILKI :)
BARDZO DZIEKUJEMY W IMIENIU EMILKI ;) :-*

MamaBoo ... obiecuję dziś przesłac zdjęcia, problem wciąż w tym, że nie mam USB, ale mam wpaść do kumpla po pracy to napewno dziś będą ... także loooz :laugh:

Iza1 ... muszę się jej pozbyć po maleństwo potrzebuje pokoju, chociaż robię to z ciężkim sercem, bo dostałam ją od mojej ukochanej babci, która już nie żyje :( Ale pocieszam się tym, że mam inne pamiątki po niej ... zresztą zrozumiałaby tę decyzję ... za pieniążek jaki za nią dostanę kupię coś innego do pokoju maleństwa .... babcia tak chciała wnuka, ale przeze mnie się nie doczekała ... eeh !
Co do teściowych ... to tak jak z moją ... jak tylko jest jakaś uroczystość, urodziny, święta to jej nie ma ... ale to przez ciągi alkoholowe .... beznadziejny przypadek .... bo ona nie ma problemów ani chorób żadnych ... wiesz ::)
Aha ....i tęskniłysmy wiesz ;)

Basia ... nie bój żaby, będzie dobrze ... już nie bawem będziemy oglądać foteczki twojego synka :)

Sandros .... WoW jakie piękne wspomnienia z wakacji ... ja też tak chcę :P

Karolinna ... jeszcze tylko kilka dni i po katarku zostanie tylko maseczka na pamiątkę ;) A właśnie ... wrzuć fotkę siebie w maseczce ;)

Dziewczyny co tu dzisiaj tak cicho. A nie podobne to jest do Karolinny która zawsze pierwsza i często bywala na bb. Karolinna co sie stało, że tak się opuściłaś ;) Ja idę bo mam prasowanko, potem obiadek i do lekarza :) Zobaczymy ile mój malutki już waży :)

MariaOla fajnie jakby te zdjątka były jeszcze najpóźniej do 18, bo pewnie dzisiaj znowu pójdziemy do rodziców Rafała i przy okazji on tż je zobaczy - ale jak narazie to ja jestem za :) :) :)
Basia Karolinna nie chce nas pozarażać albo się kuruje :)
Luczynka zobaczysz jak dziwnie jest po prodzie - chodzi mi np. o brzuch. Jak mi moja lekarka robła łyżeczkowanie to musiała mi dać coś znieczulającego i głupoty gadałam a pierwsze co własnie wtedy powiedziałam to : "Gdzie jest mój brzuch" :) :) :)
Dobra spadam dziewuszki - do popołudnia a jeśli nie to do poniedziałku - Bu-SS-iaki :-* Muuuua

jestem ;D jestem ;D

właśnie sobie coś podjadłam ;) Jak Lena śpi trzeba korzystać ,bo następne jedzenie dopiero pod wieczór ;)

no i właśnie ,w koncu udało mi się spotkać z izą przypadkowo na spacerku ;) no i nie podchodziłam nawet przez ten mój katarek >:( iza widzę ze jednak się dodzwniłaś do remedium ;) powiem ci ze w tych obciętych włosach wyglądasz bardzo ładnie :) ,tak jak w chorzowskim parku tak teraz jak cię obaczyłam to myślę ze to super fryzka dla Ciebie :D .

mariaola :D nie no,nie bedę tutaj zadręczać społeczności babyboom moją twarzą w nietwarzowj maseczce :P ;) ;D .Co do sprzedaży tego łózka to dobrze ze masz inne pamiątki :) a to że babcia się nie doczekała... to na pewno z nieba bedzie widziała waszego niemowlaczka :)

baska czekam na relację z wizyty :) znów sobie pooglądasz bobaskika :D ja też nie raz się stresowałam jak Lenka byłą w brzuszku i się nie ruszała :P eh,ta ciąża ma jednak też minusy ;)

czarnulka bardzo się cieszę ze się ucieszyliscie!!! :D

kaśka76 hm,rozumiem ze miałabyś ochotę pogadać z tym kierownikiem ;D a znając cię(nawet krótko ;) ) to widać ze wygadana jesteś ze hoho ;D kierowniku : bój się! ;D .

ewcik no niestety tak to już z tymi komisjami jest :( co nie co już o tym wiem ::) z relacji bliskich ::) . No i z tego że musiałam pozanosić papiery jak byłam w ciąży a byłam na świaczeniach rehabilitacyjnych ;) biurokracja jednym słowem :P .

luczynka w każdej chwili mozesz urodzić ::) nie dajcie się z Oliwką prosić!!! tak myślę o tobie i myślę :) .

mój mąż do wieczora znowu w pracy :P .Zaczynam się do tego powoli przyzwyczajać :P .

Mama Boo moja mam tez mi powiedziala ze najdziwniesze uczucie po porodzie to jest wlasnie ten brak brzusia, i ze ona to czula sie jak lekka jak motylek, tak dziwnie :)

karolinna no niby moge urodzic w kazdej chwili ale jakos nie czuje zeby mialo to nastapic w najblizszych dniach :( wydaje mi sie ze pomecze sie jeszcze conajmniej z dwa tygodnie :(

Ja już po prasowanku. Obiadek będzie za 2h ;)

Karolinna - nareszcie sie pojawilaś na bb ;) Relacje od lekarza zdam wieczorem :) Ja też uważam, że Izka ma teraz fajną fryzurkę. Pasuje jej taka a ty zdecydowałaś się już jak obetniesz włoski??? Ja po porodzie zamierzam zrobić sobie balejaż :) chyba, ze bede musiała jakiś czas zaczekać bo podobno włosy po porodzie są osłabione :)

MamaBoo- zobaczymy z Luczynką czy faktycznie tak jest po porodzie dziwnie bez tego brzuszka :)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry