reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamuśki ze Śląska,odezwijcie się!!!

czy darzymy lekarzy zaufaniem????

• Wszystkich głosujących
    285
Cześć dziewczynki :)
Wczoraj spacerek nam się bardzo udał. Byliśmy w parku z psiapsiółą od 14:30 do 19:00. Normalnie wypoczęłam, wyśmiałam się za wszystkei czasy !!!!
Córeczka Anuli (my friend) ma 9 miesięcy i już chodzi sama - szok :) Cudne dzieciątko. Dzisiaj albo jutro pozrzucam fotki na bobasy, bo będę musiała po pracy trochę popilnować sisotrzeńca od Rafała, bo on ze swoją rodzinką msui jechać na zakupy. Wstrętne i okrutne dziecko  >:D Naprawdę go nie cierpię :)
Mokatte WSZYSTKEIGO NAJ NAJ NAJ DLA CÓRECZKI !!!!
MariaOla, KArolinna nie, nie pomyliło mu się :D :D :D Na mnei keidyś cała rodzinkia tak mówiła - tzn. Aniu  A jak już stałąm się duża to wszysycy już mówią Aneta - a Rafał zaczął Aniu. A teraz tylko"Anka" i "Anka".
Śmeisznei to brzmi - nawet da się przyzwyczaić, gozrej było wczoraj jak moja Anula przyjechała - to jak się zwaracał do którejś to nie wiedziałyśmy do której :D :D :D
A co do sypialni MAriaOla to zaraz Ci napsizę na prywatną :)

Diablica fajne fotusie :) A najbarzdiej to w chodziku mi się podoba :) A te z tym więzieniem też są niezłe :D
Iza chyba coś pzreoczyłam - więc wskakuję na bobasy i mam nadzieję, ze tam są fotki Karolci :)
Ale z tego co rozumeim to KArolcia wcina kaszkę - Gratulacje :) :) :)
Pewnie mnóstwo błedów znó zrobiła - przepraszam, bo ja tak  na szybciorka :)
Spadam - będę później !

reklama
Witam!
Ja nadal w wersji 2w1 i nic nie zapowiada tego zeby mialo sie cosik zmienic :( Czy Wam tez sie tak kompletnie nic nie chcialo juz przed samym koncem? Bo ja to bym tylko lezala, nie chce mi sie wogole tylka podnosci. Jedyne do czego sie ostatnio zmusilam to do odkurzania i umycia podlog w caly domu w osbote, a jest tego dosc sporo ::) Ale tylko dlatego ze mialam nadzieje ze to mi cosik pomoze, a tu....nic! Dzisiaj wieczorem mam wizyte u gina wiec moze dowiem sie czegos nowego. Przynajmniej tego ile Mala wazy, zawsze to cos.

WITAJCIE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
I znow nie wyspana a poszlam spac troche po 22,00, Filipek budzil sie dosc czesto i plakal na snie....trzeba do zuki zagladnac moze nowe zebolki wyszly.Teraz moj aniołek zasnal, ja ogarne mieszkanko ubieram sie i jak spie zbudzi ruszam na poczte muszac paczki z allegro.
Nie dam rady dzis byc na bb po poludniu ale wieczorem na pewno tu wpadne.

MOKKATE naj naj dla coruni

KUBUSIOWA dzieki za cynk na ZARE nie wiedzialam ze tam sa dzieciece cisuzki. A w jakich cenach sa kurteczki w H&M????

KASKA jak wrocisz to oczywiscie czekamy na fotki -milego wypoczynku

IZA
tak racja duzo piwa ale ja nie lubie piwa no moze jedynie REDSA- wole jakiegos drina :-)

DIABLICA z małego juz kawał chlopa a mi sie wyadje ze do Ciebie podobny

LUCZYNKA czekamy na relacje gdy wrocisz od doktorka

mamaboo uff... ;) na szczęście :D ;) widzę że dużo roobty się szykuje w pracy :)

luczynka ja już miesiąc przed porodem nie robiłam żadnych dłuższych wypraw ani nic,do gości nie chodziłam ,chyba że sami przyszli ;) byłam total zmęczna no ale ja też dużo przytyłam i czułam się mega ciężka :p . Czekam na relację po ginie :) .

Witam,

Karolina wiec za ponad 200 zdjec zaplacilam niecale 100 zl, ale jak nie lubie takich tanich punktow, ja mam wymagania - papier z Agfy, zywe kolory, np. nie lubie Kodaka, bo przyciemniaja zdjecia, a w Fuji lekko zielenieja... Tak wiec mam dwa punkty w Tychach, ktore mi pasuja, drogo, ale za to zdjecie jest super.

Pozdrawiam,

Iza - wszystkiego najlepszego z okazji 2 rocznicy ślubu !!!! Ale ten czas szybko leci prawda już mamy 2 lata po ślubie...szok ;)

Luczynka - ja też dalej jestem 2 w 1 i nic nie zapowiada się, ze urodzę ;) Staram się też dużo odpoczywać, ale wychodzę jeszcze normalnie z domu np. na krótki spacerek z mężem albo do sklepu czy też rodziców. Staram się duzo ruszać, żeby mały przynajmniej w terminie się urodzil i żeby tam się nie zasiedział ;)

Mokatte - wszystkiego naj...dla Martynki z okazji skończenia 6 miesięcy :)

Karolinna - ja też niestety większość czasu jestem bez męża ale ty masz ten plus, że jesteś z Lenką a ja na malutkiego muszę jeszcze troszkę poczekać ;)

MamaBoo- milego dnia w pracy :)

Kubusiowa - dzięki za info, ze ZARA też ma dziecięce ciuszki bo nie wiedziałam. Jak juz malutki będzie to będę przynajmniej wiedziała gdzie mam się obrócić. Pisz gdzie są jeszcze fajne ciuszki każda informacja jest cenna ;) Jak Kubuś się dziś czuje???

Dziewczyny dziękujemy za życzonka! Kochane jesteście! Zastanawiam się skąd się domyśliłyście że to rocznica ślubu ??? Mokkate chyba wycziła  ;D ale chyba wiem skąd - z bloga  :D prawda?

Mokkate WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO NA PÓŁ ROCZKU MARTYNKI - PÓŁ ROCZKU TO JUŻ COŚ :) DUŻO DUŻO ZDRÓWKA DLA NIEJ!!!

Martynka baaaardzo dziekuje za życzenia i przesyła "uślimtanego" całusa
(a ślini się coraz bardziej, może z tego jakiś ząbek w końcu będzie ;D)
Poza tym mam nadzieję, że będzie raczkować, bo jak do tej pory wystarcza jej toczenie się ::)

Ewcik- to jesteś jedną z dwóch osób które znam (a ja jestem pierwszą ;D)
które nie lubia piwa. ;D ;D ;D
A pod jakim nikiem sprzedajesz na allegro? Jesli mogę wiedzieć...

Przesyłam "głaski" w brzuszki dla nierozdwojonych jeszcze :D
Oby już niedługo.... (oprócz MariiOli rzecz jasna- tu ma dzidziuś jeszcze trochę czasu...)

reklama
Iza WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO !!!
Ja też bym chciała ślub strasznie...... Ale cóż - nie mogę naciskać....
Mokatte ja też nie lubię - no chyba, ze z sokiem :)
Karolinna wczoraj w telefonie u R. znalzłam wpis: "Tata Anety" oburzyłam się, bonei lubię jak do mnie się tak zwraca a on na to :"Boże, wpisałem tak, zeby mi się nie myliło...". Więc kto tam wie :D :D :D
Basia dziękuję za żyzcenie milego dnia - wkrótce takim będzie, bo o 14:30 stąd spadam - tzn. z pracy. Mam już dosyć tego miejsca.... To, że jestem stażystką nie znaczy, że można mną pomiatać :(
Oby do 30 listopada......
Zaraz się umówię z R. żeby znów przyszedł pod żyrafę i na piechotkę do domku. Muszę się więcej
ruszać, bo żylaki mi się robią..... Nie wiem jak mam z tym cholerstwem sobie radzić :( Chyba będę musiała iść tak w ogóle do lekarza - tylko jeszcze nie wiem do jakiego.... Bo jak szybko idę, to mnie tak bolą łydki jakby mnie zaraz miał skurcz złapać, nie mówiąc już o tym, ze jak stoję nawet tylko kilka minut, to mnie tak bolą..... W ogóle po ciąży wszystko mi wysiada - kolana, biodra (jak wstaję nad ranem to mnie wszystko boli). Ale boję się iść do ortopedy, bo nie chcę żeby mnie wysłała na artoskopię (zabieg), bo nie chcę lezeć teraz tydzień w szpitalu :(

Do góry