Mama Boo
Mama Zinella i Whitmona
Cześć dziewczynki 
Wczoraj spacerek nam się bardzo udał. Byliśmy w parku z psiapsiółą od 14:30 do 19:00. Normalnie wypoczęłam, wyśmiałam się za wszystkei czasy !!!!
Córeczka Anuli (my friend) ma 9 miesięcy i już chodzi sama - szok
Cudne dzieciątko. Dzisiaj albo jutro pozrzucam fotki na bobasy, bo będę musiała po pracy trochę popilnować sisotrzeńca od Rafała, bo on ze swoją rodzinką msui jechać na zakupy. Wstrętne i okrutne dziecko >
Naprawdę go nie cierpię 
Mokatte WSZYSTKEIGO NAJ NAJ NAJ DLA CÓRECZKI !!!!
MariaOla, KArolinna nie, nie pomyliło mu się
Na mnei keidyś cała rodzinkia tak mówiła - tzn. Aniu A jak już stałąm się duża to wszysycy już mówią Aneta - a Rafał zaczął Aniu. A teraz tylko"Anka" i "Anka".
Śmeisznei to brzmi - nawet da się przyzwyczaić, gozrej było wczoraj jak moja Anula przyjechała - to jak się zwaracał do którejś to nie wiedziałyśmy do której

A co do sypialni MAriaOla to zaraz Ci napsizę na prywatną
Diablica fajne fotusie
A najbarzdiej to w chodziku mi się podoba
A te z tym więzieniem też są niezłe 
Iza chyba coś pzreoczyłam - więc wskakuję na bobasy i mam nadzieję, ze tam są fotki Karolci
Ale z tego co rozumeim to KArolcia wcina kaszkę - Gratulacje

Pewnie mnóstwo błedów znó zrobiła - przepraszam, bo ja tak na szybciorka
Spadam - będę później !
Wczoraj spacerek nam się bardzo udał. Byliśmy w parku z psiapsiółą od 14:30 do 19:00. Normalnie wypoczęłam, wyśmiałam się za wszystkei czasy !!!!
Córeczka Anuli (my friend) ma 9 miesięcy i już chodzi sama - szok
Mokatte WSZYSTKEIGO NAJ NAJ NAJ DLA CÓRECZKI !!!!
MariaOla, KArolinna nie, nie pomyliło mu się
Śmeisznei to brzmi - nawet da się przyzwyczaić, gozrej było wczoraj jak moja Anula przyjechała - to jak się zwaracał do którejś to nie wiedziałyśmy do której
A co do sypialni MAriaOla to zaraz Ci napsizę na prywatną
Diablica fajne fotusie
Iza chyba coś pzreoczyłam - więc wskakuję na bobasy i mam nadzieję, ze tam są fotki Karolci
Ale z tego co rozumeim to KArolcia wcina kaszkę - Gratulacje
Pewnie mnóstwo błedów znó zrobiła - przepraszam, bo ja tak na szybciorka
Spadam - będę później !