reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamuśki ze Śląska,odezwijcie się!!!

czy darzymy lekarzy zaufaniem????

• Wszystkich głosujących
    285
luczynka :D

kubusiowa no no ,jak pokażę jutro Lence fotki Kubusia ... pewnie spodoba jej się tak samo jak i mnie ;D czyli bardzo ;D perskusista cool O0 a miałaś wkleić fotki jak sie wypiękniłaś na tą imprę ::)

.

reklama
_629013_n.jpg

a i pospiewac mogę

baśka wspomniałaś o książeczce

_629015_n.jpg

lubie sobi poczytac czasem

_629020_n.jpg

ale z tatusiem wygodniej bo mogę sobie podjeść nóżkę

IZA- moja tesciowa tez bardzo podobnie robi do twojej. rzuci kase na piluchy i znow jej nie ma z 2 miesiace a mieszka ode mnie 2 km. Wiesz mi to nie przeszkadza nawet sie ciesze. Bez niej swiat sie nie zawali. dziewczyny a jak wam idzie z wymowieniem słowa "MAMA" do tesciowej . Mi tak jakos dziwnie , ja tylko kilka razy tak sie zwrocilam a do tescia nigdy jeszcze "TATO" nie powiedzialam .Nie potrafie.
Dziwnie mi dlatego bo wychowalam sie ze mama i tata jedni .Moze jestem inna ale nie robie na sile nic.

Iza faceic tacy sa , jakbys mojego zapytala kiedy mam urodziny to troche zastanowienia jest , pomimo ze jestesmy ze soba juz tyle lat. Ja tez czasem mam wsyztskiego dosc ale to ija...wiecej jest tych przyjemnych chwil . czasem tez chodze jak osa i wymagam zbyt duzo ale nie ma idelanych zwiazkow słodzacych sobie od switu do zmierzchu. Na tym wloasnie polega malzenstwo, z kazdym dniem poznajemy sie jeszczez lepiej.

KUBUSIOWA mały przekochany,
tygrysekgv7.gif
a ja domyslam sie gdzie mieszkasz - moj brat ma taki sam uklad mieszkania a te bloki tylko sa na jednym osiedlu 8) 8)

Cześć Dziewczyny!

miło mi że się o nas martwicie ;)

żyjemy, mamy się dobrze, ale jesteśmy zalatani :p (w piątek się pochwalę o co chodzi, jak wszystko pozałatwiamy). Grześ w nocy się strasznie wierci także do tego wszystkiego jesteśmy nie wyspani, ale jak dotąd załatwianie gładko nam idzie :)

Karolinna dziękuję za smska, bardzo miło mi się zrobiło  :-* :-* :-*

w niedzielę idziemy na basen :) a od 25 zaczynamy chodzić do żłobka (ale mam stacha ::) )

mama Boo dziękuję za listę, dotarła, myślałam że więcej nas będzie :)

kubusiowe zdjęcia przecudne :)

a mój Mały jeszcze nie śpi, idę go położyć

posty postaram się nadrobić w najbliższym ,nieokreślonym jednak ;) czasie

KUBUSIOWA - jestes ekspertem na pewno w tej dziedzinie powiedz mi czy na ta komisje musze sie tam jeszczez rano rejstrowac????Mam wezwanie na ul. Jankowicka do ZUS-u ??? ::) ::) ::)

kubusiowa fotki rewelacyjne :)

Karolinko Bardzo chętnie,a nawet jeszcze bardziej bym chciała się z wami spotkać ;) Tylko jak ja się zabiore z tymi moimi córeczkami obiema?! Wózek pojedyńczy a gwiazdeczki dwie :) Jak zwykle moj Radewk bedzie musiał jechać :) Ale w tym miesiącu w żaden weekend nie dam rady sie z wami spotkać bo mam zajęte imprezami rodzinnymi :) Chyba że w tygodniu :)

reklama
Dzieki za komplemenciki :-[

Ewcik - ja pracuje w Wydziale Rozliczeń Kont Płatników, a to gdzie ty idziesz to inna beczka, sorki nie pomogę! a gdzie mieszkam, zgadnij?! :)

Jestem w trakcie składania krzesełka młodemu (nie moge doczekać się Jarka) ;)

Do góry