reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Mamuśki ze Śląska,odezwijcie się!!!

czy darzymy lekarzy zaufaniem????

• Wszystkich głosujących
    285
no krzesełko stoi złożone (ale Jarek bedzie zaskoczony) ciekawe ja Kubus zareaguje jutro fotki obowiązkowo ;D

dobrej nocki życzę ;)

reklama
mmm trzymam mocno kciuki!!!! bo byłoby super gdybyście pozałatwiali sprawy tak jak chcecie ;D no bo to chyba jest to oczym rozmawiałyśmy ? ;)

czarnulka pól miesiąca temu rodziłaś a już jeźdxisz na impry itp :o wow :D

kubusiowa ok,ale i tak czekam na tą fotkę :D :) .

dobrej nocki!

KUBUSIOWA ja stawiam na sikorski, a na dodatek obstawiam 3-4 pietro ??

Ja tez mykam ide sie wypluskac , nozki ogolic, i myk do łozka do mezusia ;) ;) ;)
Do jutra mamuski i te nierozdwojone

Hejka! Chciałam usiąść przy kompie tylko na chwilkę, ale normalnie się nie dało. 3 strony do przeczytania! Kobitki strasznie produkujecie, szok!
:) :) :)

Dph - witaj wśród nas, tu jest dużo bratnich dusz :) Napisz coś więcej o sobie :)

Mokkate fajnie że poznałaś Dagmarę, ona do Ciebie zagadała? A chyba po południu bo ja też z nią dziś gadałam. Nie wiem czy Ci mówiła jak się poznałyśmy - właśnie na spacerku. A jej Martusia ma 3 miesiące, jest dokładnie 2 miechy młodsza od Karolinki, ale niezła pysia z niej co nie?

Basia no nie Ty sobie co chwile dziś coś robiłaś, może dlatego że 13 ? Też Ci mówię nic nie rób w domku, ani nawet kolacyjkie (ale już pewnie po ;)) bo sobie rączki potniesz nie daj Boże  ::) Masz dziś pechowy dzień i tyle :(

Ewcik trzymam kciuki, na pewno w ZUSie będzie ok. A jeśli chodzi o basen to my się wybieramy od jakiegoś czasu tu: http://www.swimmer.pl/index.html ale tam jest tylko w niedziele i jakoś nie możemy się wybrać, może w tą niedziele się uda ;)
Jest jeszcze inny: http://www.aqua-kids.pl/ ale nie wiem który lepszy, poczytaj sobie :)

Czarnulka fajnie byłoby się spotkać! Ciebie jeszcze nie miałam okazji poznać. Przyłączam się do propozycji Karolinny i proponuję park Kościuszki.

A my byliśmy dziś w parku Kościuszki z rodzicami na piwku, piłam Karmi mniam mniam :) Spotkanko się nam opłacało bo dziadek kupił małej pampersy, kaszkę, zupkę i deserek ;) w Elei. Super zawsze to troche mniej wydatków.
Spadam do wyrka bo wykończona jestem, a jutro jedziemy do tego rehabilitanta.

DOBRANOC KOBITKI!

kubusiowa fotki cudne a kubuś uroczy :)
ja tez mykam do wyrka
010105zdbye3cutjr3.gif

Do jutra :) ;) :)

Aha jeszcze jedno: Kubusiowa super fotusie :) Nie mogę się napatrzeć jaki fajny chłopczyk z Kubusia, aż mi się synka zachciewa ;)

mmm fajnie że zajrzałaś! Buźki dla Grzesia :-*

reklama
Aph ... Hej Aniu, i tu zawędrowałaś ... super .... to jest nas 3 stycznióweczki ze Śląska : Ty z Zabrza, Karlam z Gliwic, no i Ja z Bytomia ... wszystkie bliziutko :)

Basiu ... Karlam teraz często udziela się na stycznióweczkach, ale zaraz ją pogonię, by i Wam jakieś fotki wkleiła ;) A ty kochana dziś też raczej leżakuj, bo aż strach pomyśleć co dziś sobie zrobisz :D

Kubusiowa .... haaahaa Kubuś w zlewie :laugh: :laugh: :laugh:
I co z Kubusiem, już mu lepiej, czy wciąż marudzi ??

Karolinna .... szpinak po sparzeniu odciskam w dłoniach w nadmiaru wody i tak powstałą kulkę kroję w paski poziomo a potem pionowo i powstają takie kwadraciki lub wstążeczki, ale to nie ma znaczenia, bo jak się udusi do miękkości to łatwo daje się rozdzielać widelcem. Może ci poslę kiedyś przez Jarka ;)

mmm ..... nareszcie się odezwałaś ... trochę tajemniczo brzmi to "załatwianie", ale życzę sukcesów. Piszesz, że grzesiu się wierci, czy to znaczy, że nie sypia w łóżeczku ?

MamaBoo ... melduję, że listy nie mam ;)

Kurcze, ale ja miewam sny .... szok ... dziś np. siedziałam na antresoli i ona się zawaliła, spadając uderzyłam się w brzuch i zaczęłam rodzić ... jezuusiee ... naszczęście się udało i miałam czarnowłosą (a my blodyni), piegowatą (a my nie) dziewczynkę :laugh: :laugh: :laugh:
Wczoraj przyjechała moja mama (pracowała za granicą) i przywiozła mi trochę ciuszków dla maleństwa (śpioszki, sweterek i komplecik na zimowe spacery - kurteczka, spodnie i buciki) Śliczne. A pierwsze co powiedziała na mój widok to było "Boże jaka ty jesteś WIELKA" :-[ No co ... nie widziała mnie ponad 2 miesiące ..... ::)

Do góry