reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamuśki ze Śląska,odezwijcie się!!!

czy darzymy lekarzy zaufaniem????

• Wszystkich głosujących
    285
No faktycznie moze byc nieciekawie przez te pare dni bez forum  :( JA sie juz chyba uzaleznilam od tego kompa  ::) Ale z drugiej strony zobaczymy ile brzuchatek zamelduje sie po tej przerwie  :laugh: Moze ja juz bede z Oliwcia, hmmm ....

reklama
luczynka no to może być tak że nic Cię tutaj nie ominie ;) biorąc zakładając że dziś urodzisz a w niedzielę ew. w poniedziałek wypuszczą Cię do domu ;)

no i ja też jestem :) .

Lena weszła w etap siniaków :-[ A tak w ogóle to mam z córcią wesoło i normalnie chodzę z bananem na buzi ;D wzięłam ja do kuchni i postawiłam przy krzesełku do karmienia a ona zaraz się dorwała do szuflady :o i wszystko na podłogę zaczęła wyrzucać ::) ja powkładałam a ona znów ;D potem przeszła do pralki i swoje ciuchy przygotowane do prania znów zaczęła wyrzucać ::) no to ja je z powrotem do bębna ;) a ona znów je na ziemię :o :D .Wszystkie dziewczyny które to czeka ,to mówię wam ,będziecie wniebowzięte ;D serio ;D .
Hm, a te kobitki które są na tym etapie lub mają to za soba...to słyszałam ze są jakieś ograniczniki na szuflady i szafki ? jakieś zabezpieczenia na kontakty? w jednym pokoju musimy to zrobic już ::) gdzie coś takiego można kupić ?

mmm nie mogę się doczekać kiedy powiem do ciebie per katowiczanko ;D i to jeszcze nie tak całkiem daleko ode mnie ;) b o m b a s t y c z n i e :)

baska no właśnie miałam cię pytać o zdrówko :) fakt,mogą się pojawić mdłości i wymioty a to oznacza ze organizm się przygotowuje do porodu oczyszczając się ::) moze nawet ci sie zachcieć bardzo do toalety ;) .Ooo,o ciebie też zaczynam się stresować :laugh: .Luczynka już mi zabroniła o nią się stresowac :p ;) .

mamaboo chodziło mniej więcej o to że kubusiowa wszystkie nicki pisała pogrubioną czcionką tylko nie od mariaoli ;) .

.Mam nadzieję ze pogoda dopisze w przyszłym tyg bo teraz z Lenką chodzimy na długie spacerki :) popołudniu byłyśmy 2 godz :) ( rano też prawie dwie :) ) .

A super by było gdyby i na nasze spotkano się udała pogoda :) .

karolinna właśnie otworzyłam mapę i faktycznie będzie niedaleko, a jeszcze bliżej załapałam się na staż :) a zabezpieczenia widziałam w Rossmanie i w Ikei podobno jest tego bardzo dużo. My też już przechoziliśmy wyrzucanie prania z pralki, teraz muszę pilnować żeby się nie wyłączała podczas prania ;) :p

mmm pisze:
My też już przechoziliśmy wyrzucanie prania z pralki, teraz muszę pilnować żeby się nie wyłączała podczas prania ;) :p
;D a to ci rozbójnik ;D . A to w której aptece ??? moze będę zagladać ;D .

Co do tych wielkich ,przełomowych dokonań córki,to szkoda że Piotrek tyle teraz pracuje i nic z tych rzeczy nie widział jeszcze :( no ale ponoć do końca tyg. porobi i juz będzie wracał po 15 do domku ::) :).

Ja tez mam zamiar oglądać LOST :) .

w Ligockiej :) A ja sie boje że teraz Jarek bedzie mi mowil jakie postepy zrobil Grzes, a ja tylko weekendy bede z nim spedzac :(

mmm pisze:
ggszcz281kavr1.gif

a Grześ pewnie będzie robił postępy tylko w weekendy ;D . A co z tym naszym spotkaniem ??? moze w przyszłym tyyg przyjedziesz? ale fajnie ,niedługo ja też bedę do ciebie jeździć ;D o ile będziesz mnie zapraszać :-[ ;D ;) .

reklama
moze uda mi się przyjechać w następnym tygodniu, w śr lub czw będę u lekarza z G. A trasę to ja już świetnie znam, kilka razy w ostatnim czasie przejeżdżaliśmy i już mam drogę utrwaloną na blaszkę ;)

Do góry