No u nas wizyta kontrolna w porządku, Kubus miła dzisiaj stan podgorączkowy i pani neurolog przy okazji sprawidziła gardełko i jest czyste ale dziąsełka czwone i spuchnięte i podotykała szpadułka i stwierdziła że juz są pod skórka i beda się wyżynać i z tego stan podgorączkowy. Przed kapielą sprawdz. miał 38 ałam czopek Viburcol i Ibufen ale jakoś sie teraz wiercił no zobaczymy dalej, po południu byłam u moich rodziców na działeczce Kuba spał tam 2 godz.
a co do kartek to ja jestem za tym żeby tylko dzieciom wysyłać a mausiom moze na wątku zyczonka składać, a podpisy to jestem za propozycja
izy1 imie i nazwisko a w nawiasie (nicik)
mariola - ale sie z tego pogrubiania checa zrobiła

, i jeszcze na dodatek zgubiono po drodze moje nazwisko :

, no a ten listonosz....no no ;D, gołąbki też dostaje od teściowej bardzo dobre :laugh:
mokkate - swietne fotki, córuchny udane!
fotki Kubusia z krzesełkiem wklej zaraz
karolinna - jak tam @, czy juz gratulowac Lence rodzeństwa

, no wogóle to wielkie gratki za pralkowe osiągnięcia Lenki a tobie życze oczy dookoła głowy :laugh:
Luczynka - ty jeszcze stereo, ale juz za niedługo sie rozdwoisz i bedzie lekko, a słoniowej ciązy ci nie życze :

;D
baska - no masz racje lubie mieć czyściutko Kubus też teraz cały czas na podłodze w umywalce (łazienka, kuchnia bardzo lubi) więc trzeba trzymac porządeczek ;D, i uważaj na wszystko co znajduje sie wookół ciebie, juz za niedługo......
mm - nie chce zapeszac z tym spaniem zobaczymy dzisiaj, gratki za pomyślne załatwienie sprawy mieszkaniowej ;D, ale się macie fajowo ze bedziecie sąsiadkami z
karolinną,
trysia - możesz mi nie wirzyć ale wczoraj o tobie wieczorem myślałam, super cie słyszeć jak tam kicia czy wszystko juz okej? no i opowiadaj wklejaj fotki :laugh:
mamaboo - nie stresuj sie tym swoim R. w końcu musi sie dostosować do życia w rodzinie, każdy musi cosik w domu zrobic nie tylko kobieta
iza1 - jak po wizycie kontrolnej bo nie pamietam czy pisałaś coś (sorki ale tak tego duzo)
karlam - zdjęcia dopiero bedę ogladać, miło że zajrzałas do nas ;D, posmyraj brzusio
Ewcik - jak tam sprawa w ZUS-ie?
No to kiedy te spotkanko, to ja zaparkować mam przed tą restaurację Zielone Oczko
karolinna? :