reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamuśki ze Śląska,odezwijcie się!!!

czy darzymy lekarzy zaufaniem????

• Wszystkich głosujących
    285
Hej melduję się po serialiku, czy ktoś ogląda Na wspólnej?

Mokkate wcześniej zapomniałam napisać Kubusiowa mi przypomniała ;) fajne fotusie wkleiłaś, Martynka super dziewczynka :) ładnie już siedzi w spacerówce :)

Kubusiowa - to dobrze że u Kubusia wszystko ok. A nam rehabilitant pokazał ćwiczonka i poćwiczył z Karolinką, a za miesiąc idziemy do lekarki na kontrolę i ona zadecyduje co dalej czy będzie rehabilitacja czy nie, przez ten miesiąc musimy intensywnie ćwiczyć, starać się eliminować wzmożone napięcie mięśniowe (czy coś takiego) Mała strasznie (to też do Sandros ;)) odgina główkę do tyłu i za jej pomocą się przekręca. Więc przekręca się nieprawidłowo a tak się cieszyliśmy jak zaczęła to robić, a tu taki klops. Poza tym jak śpi to też się wygina do tyłu.

Karlam śliczne zdjęcia, wyglądaliście oboje bardzo ładnie i elegancko. Jeszcze wszystkich dokładnie nie obejrzałam jak coś mi się jeszcze nasunie to napisze ;)

Dziewczyny z tym jedzonkiem to nie można powiedzieć że Karolinka ładnie je, ale już je lepiej niż na początku, mam nadzieję że z każdym dniem będzie lepiej :) Daję jej teraz kaszkę mleczną z mleczkiem modyfikowanym bo mojego ciężko naciągnąć. Ale mam zamiar karmić ją piersią jak tylko długo się da :)

DOBRANOC WSZYSTKIM! DO ZOBACZENIA NA NOWYM FORUM!

A zaopatrzyłyście się już w leki przeciwdepresyjne na czas jak forum będzie nieczynne? ;)

reklama
galeria obiecanych fotek Kubusia i jego tron ;D

_629257_n.jpg

moje pierwsze sniadanko przy stole z rodzicami

_629258_n.jpg

narazie jem mamie z reki, ale nie bedzie tak zawsze

_629259_n.jpg

co ona mi dała!!??

_629260_n.jpg

ale fajowo, tak wysoko

_629262_n.jpg

ale super ta bajka o Dodomisiach, ale co one tam robią?

Wpadłam jeszcze na chwilę

Kubusiowa - sliczne krzesełko??? Ile was kosztowało o ile pamiętam zamawiałaś na allegro. Co to bylo za krzesełko tzn. jakiej firmy itd. bo pierwszy raz takie widzę i podoba mi się ;) Coś takiego innego ;)

Karlam - fajne zdjęcia ze ślubu cywilnego ;)

Iza - ja też patrzę Na Wspólnej ale dzisiejszy odcinek zobaczę jutro bo dziś patrzyłam na LOST2

kubusiowa jak tak patrzę na Kubusia i pomyślę,że Pati taka będzie za 2 miechy to aż mi się buźka cieszy i nawet udaje mi się coś tu napisać :)

Ja powiem Wam szczerze, że nawet dobrze, że jakoś nie będzie bb działało, bo może uda mi się wszystko zrobić do szkoły...bo co teraz siadam, żeby coś napisać to wchodzę na sekundę na bb, a tu taaaaaaaaaaaaaaaka masa czytania, że z praci idzie kicha...Ale druga strona medalu: będę tęsknić :)

mokkate ja też się zastanawiam co jest z pokarmem, bo Młoda zaczęła roboić sobie pobudki w nocy na jedzonko...a tu rano trza wstać. Ale przeczytałam jak Kuba je (a Pati tak samo) to chyba przestałam się matrwić, ale acoraz bardziej się zastanawiam jak długo pociągnę z karmieniem piersią zwłasza, że Patucha nie chce za bardzo jeść jak mnie nie ma. Jak karmię ją o 8 to ok. 12 zje pół słoiczka jedzonka i o 16 cyc...ale nie płacze z głodu więc się pocieszam, że nie jest głodna, ale jeszce w tym muszę uspokajać ciocię, bo ona się tym bardzo przejmuje....
Dobra kończę bo ja chyab się wyśpię jak Patucha będzie miała już naście lat....teraz zamiast spać piszę, wcześciej miałam "konferencję telefoniczną"...a mogłabym w końcu wypocząć...ach te uzależnienie ;)

karolinnko, trzymać kciuki żeby @ przyszła czy marzysz o rodzeństwie dla Lenki ????

mmm gratuluję przprowadzki i stażu...a po pracy będziesz wracała jka na skrzydłach co by Grzesia zobaczyć, ja tak robię ;)

mokkate, nie wiem czy tu wklejałaś takie same zdjęcia jak na marcowych, ale tamte są boskie (zwłasza te dwie siostrzyczki...)

Trzymajcie się brzuchatki, oby już niedługo byłyście 2w1 ;) bo nie będziecie miały czasu, żeby tyle tu produkować ;) bo ja nie nadążam  :)

PAPAPA

dziewczyny jakby jutro miało juz rano nie działać :(to do usłyszenia 18.09 ale rano sprawdze ;D
szkoda Kubus 16.09 kończy 8m-cy i was z nami nie bedzie :(
Ale bedzie duuuuuuuużo pisania i czytania po takiej przerwie

Brzuchatki - trzymajcie sie, myslami jestem z wami ;D, a jak nie urodzicie w tej przerwie to rano 18.09.sie meldować ;) całuski

dobrej nocki, spadam do mężusia ;D

reklama
A ja jestem dzisiaj pierwsza - w szoku jestem dziewczyny. Ale pewnie myślicie, że forum neiczynne, co ? A tu Zonk, bo dopeiro od nocy :)
Wczoraj byłam sama na spacerze z Oskarem i się uśmiałam za wszytskie czasy z tego mojego szkraba. Mały cwaniak chciał wstać w wózku, bo nie przypinam go pasami. Potem jak zaczął płakać to obróciłam wózek przodem do siebie i go odpychałam do siebie - jak do neigo szłam to robiłam przy tym wielkie kroki i mówiłam bum - matko jak on się śmiał - normalnie szok :)
A potem kąpiel, spanko. Mam w domu "Step up" i nawet 40 minut zobaczyłam, bo potem zasnęłam :)
Od dziś w WPKiW jest Tyskie Grand Tour i już chyba tam pójdziemy dzisiaj na spacerek.
Brzuchatki nie rozdwajajcie się podczas przerwy, bo kto będzie z Wami parł ? :D: D:D :D
KArolinna jak fajnei się masz z Lenką - ja się juz nei mogę doczekać kiedy OSkar tak mi będzie robił :D
Kubusiowa z racji, ze forum jutro nieczynne to wszystkiego naj naj naj dla Kubusia :)
Baisa podaj mi maila na privie to Ci wyślę listę.
Iza] to dobrze, ze Karolinka już coraz więcej je. Ja jutro robię Ozinkowi zupek pełno i zamrożę. Mam babycook i z tego wzięłam przepisy i jutro biorę się do roboty :)
Ciekawe czy mu będzie smakować :)
Będę chyba póxniej - zmykam !

Do góry