reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamuśki ze Śląska,odezwijcie się!!!

czy darzymy lekarzy zaufaniem????

• Wszystkich głosujących
    285
reklama
I zniknął ból miesiączkowy :dry: Mam nadzieję, ze do środy juz będę rozdwojona. Także dziewczyny trzymajcie kciuki ;-)

Karolinna - a to czemu ja nie mam ani żółtej ani czerwonej kartki jak wy wszystkie???

Mokatte - mam nadzieję, że będę jeszcze cierpliwa ;-)

Justyna - co u Ciebie??? Już dawno cię tu nie ma :confused:

Karlam - to musisz wyjść sobie na spacerek sama z maleństwem w brzuszku ;-) Ja na szczeście teraz jestem sama tylko do 14. Dziś pojedziemy do sklepu do Reala i moze na spacerek pójdziemy chociaż mąż już boi się ze mną spacerować bo jak twierdzi "co zrobimy jak w drodze ci wody odejdą";-) Jesteś na L4???

Karolinna - to znaczy, ze wam już ktoś dał żółtą i czerwoną kartkę ;-) To widzę, ze ja na tym forum jestem najgrzeczniejsza :-) :tak: :-D

baska ale ja u ciebie też widzę żółtą i czerowną kartkę:-p;-)

zapomniała dopisać ze jeszcz bedzie mmm

więc : iza,diablica,sandros,kubusiowa,mmm i karolinna:tak:

:-) Witam w piekny dzionek:-)

Szybciutko wpadłam się przywitać, poczytac posty i zaraz zmykam pod prysznic bo Kubus usnął. Ja juz po sniadanku i po kawce, posprzątane i pranko zrobione a teraz szybciutko obiadek bo przeciez dzisiaj SPOTKANKO:happy: :-)

Mariola - ja też ja też chcę grzybki:happy: , przyjedź na spotkanko z paczuszkami;-) a co do leżenia to napewno takiej energicznej cieżarówce to ciężko, ale co sie nie robi dla maluszka:-p , leżakuj:tak:

karolinna - to ja chyba nie moge rozdzielac takich karteczek bo nie mam :-( ;-) może chcą mnie wywalic :szok: tylkoooooooo za cooooooo:wściekła/y: ;-)
Kubus superancko wygląda w grzyweczce taki słodki cukiereczek mamusi:-D

mokkate - ja wiem ja wiem MY i nasze pociechy, więc widzimy sie dzisiaj w Parku:tak: :-) a z tym prowokowaniem do zabawy to u nas jest tak samo Kuba strzela do nas te swoje święte minki a my nic i za chwile usypia a korci i mnie wtedy do zabawy ale twardo:no: bo było by po spanku o 4 rano

mamaboo - fajowy wózek Ozik bedzie bardzo zadowolony ale chyba bardziej z Kubusia Puchatka:-) a jak tam humorki petentów, mnie moze to czeka od marca :szok: :wściekła/y: wcale mi sie to nie:-)

baska - to racja że pod koniec to spi sie bardzo mało:tak: wiec oznacza to że finiszujesz, cierpliwości kochaniutka juz..niedługo, następne spotkanko może juz z nami i twoim maluszkiem:tak: :-) zdjęcia wkleje ze spotkania i grzywka Kubusia

iza - i ty narzekasz na niewyspanie z pobudka o 8:szok: , nie grzesz:-p;-)
masz super córcie z daje wam tak pospać, a jak tam okna powycierane:confused:

to ja juz spadam do zobaczenia na spotkanku i wieczorkiem na podsumowaniu dnia:-)

reklama
ja już chyba kumam z tymi kartkami tz. że jak mi ktos podpadnie to naciskam na dana kartke u tej osoby?????????:szok:

baska - weź do auta spakowana torbe i prosto do szpitala ze spacerku;-) :tak:

mokkate - to co bedziesz???:tak: :confused:

Do góry