reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Mamuśki ze Śląska,odezwijcie się!!!

czy darzymy lekarzy zaufaniem????

• Wszystkich głosujących
    285
Karolinna - a ja nie widzę u siebie tych kartek ;-)
Mokatte - a ja u ciebie widzę te kartki :-)

Kubusiowa - co ty tak dziennie sprzątasz:confused: Mąż juz dawno chcial dać moją torbę do auta ale mu nie pozwolilam bo nigdy niewiadomo co może wypaść że nie bedzie mógł mnie zawieżć a torba bedzie z nim jeżdzila w aucie ;-)

Dziewczyny ja życzę wam udanego spotkanka. Następnym razem myślę, ze bedę mogła uczestniczyć z moim maluszkiem :-) ;-) :tak: :-D

Czekam na podsumowanie dnia i zdjęcia na forum ;-)

reklama
Baska no mam L4, poza tym jakos samotne spacery (nie liczac dzidzi) mnie jakos nie bawia :-( poszlabym z psem ale jest chory i nie moze chodzic wiec odpada :-( ciekawe co moja psiapsiola robi ?:confused: pewnie sie uczy ;-)

baska -Kubus teraz rządzi na podłodze więc codzinnie odkurzam, a z torba to miłam na mysli że jak bedziecie razem na spacerku i jjak sie nic nie wydarzy to z powrotem torba do domku:tak:

mokkate - :tak: :tak: :tak: :tak: :tak: :tak: :tak: :tak: :tak: :tak: :tak:

karlam - korzystaj z pieknej pogody, moze jakas koleżanka wybierze sie z tobą :-) na spacerek

diablica - nie wymiguj sie od spotkania meżem i grzybkami:-( :-)

Karlam - to szybko jesteś na L4. Ja długo sie zastanawiałam zanim się zdecydowałam iśc i nie żaluję ;-) Ja też sama na spacerki nie lubię chodzić więc doskonale cię rozumiem;-)

Kubusiowa - aha rozumiem :-) :-) :-) ale śmiesznie wyglądaloby gdybyśmy ciagle tą walizkę do auta taszczyli i spowrotem:-D

Iza - jak tam okna???

JA NA CHWILKE. To spotkano jest o 15 tak? Pod wieżą????
Wyjdę z domku o 14 i spacerkiem sobie dojde :tak:
Okna już przemyte, jeszcze jedno zostało w pokoju małej czyli tu :tak: ale ona teraz śpi i mężuś na wyrku jeszcze się wyleguje po 24 w pracy :eek: więc to okienko musi jeszcze chwilkę zaczekać.

Karolinka juz po kaszce zmieniłam jej godzine na 10 bo od jutra wprowadzam zupki :-) a co do pobudek to miałam w nocy 2 o 24 (tyle co się położyłam ;-) ) o 4 no i o 8 :-) Podoba mi się takie ustawienie i mogłaby zawsze sie tak budzić, ewentualnie mogłaby pominąć to karmienie o 4 :-D

Dobra lece dalej pracować :baffled: moźe jeszcze dziś przed spotkankiem troszkę poprasuje :dry: obiadek właściwie już mam, tzn. obrałam kartofelki a mężuś już sam sobie ugotuje (chyba że ja przed wyjściem :-p ) i usmaży jajeczka :-) i już ma obiadek, do tego ogóreczki konserwowe albo buraczki, pycha obiadek. Ale chyba jednak ja to zrobie przed wyjściem żeby też się załapać :tak:

MamaBoo fajny ten różowy wózek, mnie to by się podobał taki mieszany, wszystko jak ten niebieski, a w kolorach tego różowego :happy: Dziękuję Ci bardzo, do kupna wózka mamy jeszcze czas więc na razie się nie pali :no:

FAJNE TE EMOTIKONKI NO NIE?:cool2:

Dobra spadam! Narazie!

Hejka:-)
Mokate soorki za komkat:-D
mamaboo
mały bedziemiał super karoce:-D
ewcik ja niestety nie miałam wypalanki, bo jeszcze przed ciążą ze 3 lata sie pojawiła ,ale maleńka była i ją farmakologicznie zwalczyliśmy naszczeście:happy: ,narazie odpukac wszystko ok:happy:
basia trzymam kciuki:-D
karolinna zależy jaki garnek:-D ja wystarczy ze zjem maleńką salatereczke i brzuch balon ,:tak:tak na mnie działają te warzywka:-D
Czyżby Diablicy nie było dzis z wami:szok:
Wieczorkiem czekamy na relacje:tak:

reklama
Oliwka dzięki :)
A ja zapomniałam napisać że wczoraj jak byłam w parku to spotkaliśmy trojaczki, trzech chłopców: Karol, Jasiu i Pawełek :) Mają po 1,5 roku i wydaje mi sie że pisało o nich w gazecie jak Papież zmarł.

Super takie potrójne szczęście :)

Do góry