reklama
M
MariaOla
Gość
Hej dziewczyny
Właśnie wróciłam z Bytomia. Jestem obciążona glukozą ;-) Zmieściłam się w normie ze sporym zapasem i już więcej nie będę musiała powtarzać tego testu ... w tej ciąży ;-)
Dziś na 19.30 jadę na to USG, więc się odezwę, co i jak
A teraz wybaczcie, ale padam na pyszczysko, bo spotkałam mnóstwo znajomych, obeszłam kilka kumpelek i trochę padam na pyszczysko.
Basiulka ... a co ty tu jeszcze robisz !! Marsz się rozdwajać ;-) ;-) ;-)
Właśnie wróciłam z Bytomia. Jestem obciążona glukozą ;-) Zmieściłam się w normie ze sporym zapasem i już więcej nie będę musiała powtarzać tego testu ... w tej ciąży ;-)
Dziś na 19.30 jadę na to USG, więc się odezwę, co i jak

A teraz wybaczcie, ale padam na pyszczysko, bo spotkałam mnóstwo znajomych, obeszłam kilka kumpelek i trochę padam na pyszczysko.
Basiulka ... a co ty tu jeszcze robisz !! Marsz się rozdwajać ;-) ;-) ;-)
Mama Boo
Mama Zinella i Whitmona
:-) :-) :-) Dziewczynki mam prośbę - to jest mój numer: 660 860 193 . Napiszcie jakby się coś dziło - np. Basia by urodziła :-) :-) :-)
Hej dziewczyny! Znów dużo naprodukowałyście nie wiem czy nie zapomne wszystkiego co chce napisać.
Po pierwsze ja raz też prosiłam Was o gg i odzew był marny, troszkę mi smutno z tego powodu :-( ale przynajmniej dzięki Ewcikowi mam np. gg Karolinny :-)
MamaBoo super fotki, dużo nowych :-). Miłego wypoczynku!!! Jak Basia urodzi to wyślę CI smska
mmm - dużo zdrówka dla Grzesia!!! Oby wirus poszedł precz
Karolinka chyba już przybrała po tych smakołykach, okaże się 9 października
Karolinna Karolinka w tej spacerówce leży tak jak w głębokim, troszkę jej pupka zjeżdżała bo strasznie śliski ten wózek, ale podłozyłam jej podusie i jest ok. W głębokim też zjeżdzała niestety, taki głupi troche ten wózek.
Po pierwsze ja raz też prosiłam Was o gg i odzew był marny, troszkę mi smutno z tego powodu :-( ale przynajmniej dzięki Ewcikowi mam np. gg Karolinny :-)
MamaBoo super fotki, dużo nowych :-). Miłego wypoczynku!!! Jak Basia urodzi to wyślę CI smska

mmm - dużo zdrówka dla Grzesia!!! Oby wirus poszedł precz

Karolinka chyba już przybrała po tych smakołykach, okaże się 9 października

Karolinna Karolinka w tej spacerówce leży tak jak w głębokim, troszkę jej pupka zjeżdżała bo strasznie śliski ten wózek, ale podłozyłam jej podusie i jest ok. W głębokim też zjeżdzała niestety, taki głupi troche ten wózek.
reklama
Założyłam Karolince nową stronkę na bobasach bo na starej wyczerpało się miejsce, nowa jest Bobasy - Zdj
Podziel się: