Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
ja bym brała muzyczny ocean,jakiś ciekawszy jest i na dłużej starcza
.Acha,nigdy nie jadłam krewetek wiec nie wiem czy zjem :-) spróbuję
;-)
,ale moze jeszcze zawita słonko nieraz
. Mówi, że do tygodnia moge urodzić. A ja siedzę teraz i ciągle mi łzy lecą ponieważ jutro muszę iść do szpitala
. A dlaczego??? Nie mógł mi dać L4 więc miałam wybór szpital albo urlop macierzyński. Niewiem czy dobrze zrobiłam???
Takze nie wyobrażam sobie leżeć w szpitalu. Mam dość dzisiejszego dnia jest mi okropnie smutno

bo staneła przed nim odmieniona mama;-) Jarkowi ta zmiana bardzo się spodobała:-) , ja też dobrze się w niej czuję. Mam teraz ciemne włosy (gorzka czekolada) z lekkimi reflekasami jasnych pasemek ale nie duzo. Po tej metamorfozie zmiana wagi nad czym juz od dwóch dni mocno pracuje (jazda na rowerku treningowym na filmiku-przyjemne z pożytecznym)
.
jutro mam ostateczny termin:-(. Wczoraj Jarek był z Kubusiem pobrac krew i Kubus był bardzo dzielnym chłopczykiem zaczął dopiero płakac jakzobaczył kapiącą krew to sie przestraszył ale za chwilę było okej
:-)
, juz humorek okej