Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
:-)
:-) :-)
;-)

, bo ja będę teraz sprzedawać (prawdopodobie od Jarka kolega jest zainteresowanykupnem) wózek tj. gondola soacerówka i fotelik samochodowy Maxi-cossi(kosztował prawie 500zł) a wózek Qunny trzykołwiec i wszystko za 1.200 zł.
Noc była spokojna, dzieki Karolinna podałam panadal tak jak mi napisałaś i obudził sie po 4 godz. do karmienia tj. o23:30 a potem o 3:40 i dałm sie napić wody i spał do 7 i zasnał u nas w łóżku i spaliśmy do 9 :-) Dzisiaj byłam z Kubusiem u lekarz i stwierdziła że wyniki nie są najgorsze lale w odpowiednim momencie zostały zrobione wyniki więc tylko przepisała witaminki i żelazo w syropiek tóre nie powoduje że będą czeraniały ząbki więc w czwartek idziemy na szczepienie, mocz wyszedł okej:-) więc jestem już spokojniesza
;-)