czesc dziewczynki...co tak marudzicie ze nas mało...caly czas norme utzrymujemy...

ja odzywam sie nawet nieco częsciej niż zwykle... qrczeee nie wiem co sie stało ze tak ten nasz wątek caly czas jest rozciągniety, aga jak wyslala fotki to tez takie wielkie...ten caly imageshack cos sie mu poknocilo

..
wlasnie wrocilam z zakupow, małego zaraz na popoludniową dżemke wyekspediuje do wyrka.. a ja w ramach weeekndu mam zamiar cos dobrego upiec.. zobaczymy..
aga super fotki, sliczny bąbel teraz juz wiemy po kim!!! ;D ;D ;D moze wreszcie umowimy sie nan jakies poznanie pozaforumowe

?? tylko pogoda zaczela byc mało sprzyjająca...jeszcze nie jest dzisiaj az tak źle, ale weekend podobno ma byc bleeeeeee
karollinnko moze jakas fotka z okularkami,co??? bo cos ociągasz sie z przedstawieniem wizualnym nam swojej osoby...rodzinki..nooo...to czekamy
a MMM chyba faktycznie juz sie "podzieliła".... coś tak czuje po kościach ze tak sie stało..
aaaa zapomnialam Wam powiedzieć jestem pierwszy raz po tym okropnym momencie kiedy Twoje dziecko dobiera sie do żarcia kociego... myslalalm że oszaleje!!!!a tak go zawsze pilnowalam..a teraz wystarczyla tylko malenka chwilka!! mam nadzieje ze zadnego dziadostwa nie dostanie...bo zaraz mu to wyjełam..ale jak mu dziuba zdezynfekowac, choreraaa!!!
pozdrowionka dla Was wszystkich!!! dziubolki !!!! i do zas!!!!